• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çok karışık. Acil yardım edin bana :(

vespertine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
90
23
98
Merhaba,
Son zamanlarda çok büyük bir derdim var. Aklım kalbim çok karıştı.

Son düzenleme:
Bu kadar çabuk zamanda nasıl yeni ilişkiler yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum..
Muhtemelen yenisi de benim gibi düşündüğü için uzaklaşmıştır sizden!
Arkadaşım azıcık yalnız kalın,insanların yalnızlığa da ihtiyacı vardır...

İki kişiden bahsetme şeklinizden iğrendim yenisi eskisi ne demek anlamadım yeni ayakkabınızla eski arabanızdan falan mı bahsediyorsunuz...
Eski erkek arkadaşınızdan bahsediyorsanız eğer onunla arkadaş kalmak en büyük hatanız bence... Yeni erkek arkadaşınızdan bahsediyorsanız yaptığı çok normal dönmesin zaten size.. Siz onun yerinde olsanız önceki sevgilisi sürekli arasa sorsa siz ne var ki arkadaşlar sadece mi diyecektiniz?

Karşıma başka bir çocuk çıktı. Eski erkek arkadaşım da onu tanımamı istedi. Zaten o çocuktan çok hoşlandım.

Bu kısmı yanlış anladım umarım... "Eski" (ne çok eski-yeni demişsiniz) size "yeni"yi mi önerdi? :44:

Johnny Depp "Eğer iki kişiye aynı anda aşık olursanız ikincisini seçin çünkü ilkini gerçekten sevseydiniz, ikincisine aşık olamazdınız." demiş ama siz farklı zamanlarda ikisini de sevmemişsiniz gibi geldi bana...

Bu nedenle başlıktaki gibi kalbiniz değil "aklınız karışmış"... Bu haldeyken doğru karar vermeniz mümkün değil, "dinlenin" aceleye mahal yok... İnanın hiçbir şey için geç kalmıyorsunuz... :51:

Eski yeni diye ayırt ettim çünkü fazla detaya girmek istemiyorum. Ben bir ilişkiye bir şeyler hissetmeden başlamam zaten başta her şey çok güzeldi ama dış etkenlerden dolayı "eski" arkadaşım fazla rahatsız ettiği için her şey bozuldu.

böyle eskisi yenisi girdi mi ortalık karışır
ikisini de boşver hayır gelmez
ille de hayatında biri olması mı gerekli?
biraz kafanı dinle
sonra nasıl olsa çıkar uygun birisi karşına

İkisinide boşverip kendinle kal biraz başbaşa.

Sonra her sey yoluna girer zaten.

Merhaba,
Son zamanlarda çok büyük bir derdim var. Aklım kalbim çok karıştı. 2 senedir birlikte olduğum bir sevgilim vardı. Son zamanlarda hep mutsuzduk. Ayrılmıştık zaten ama yine de konuşuyorduk. Karşıma başka bir çocuk çıktı. Eski erkek arkadaşım da onu tanımamı istedi. Zaten o çocuktan çok hoşlandım. Tabiki kaybedilen kıymete biner. Eskisi beni sürekli aramaya mesaj atmaya falan başladı. Yeni olan da rahatsız oluyordu ve bir kaç hafta da beni terk etti. Diğerini tamamen silemediğim için. Artık o kadar dengesiz davranıyorum ki herkese rezil oldum. İkisini de silip atamıyorum. Yeni olan benimle artık hiç ilgilenmiyor yüzüme bile bakmıyor. Çözüm ikisini de unutmak belki ama yapamıyorum. Lütfen bana akıl verin. Ben yenisini geri istiyorum aslında ama benim yüzüme bakmıyor :(

arkadasim burda sevgiliden, bir zamanlar sevdigin ve su an hoslandigin INSANLARDAN degilde sanki bi maldan bahseder gibisin , yok yenisi, eskisi , digeri....

sen her ikisinede deger vermiyorsun bu cok belli birakta onlarin kafasida daha fazla karismasin...

ESkisi yenisi, az kullanılmışı, çok hasaarlısı

haddi eskici geldi hanım :1:

şimdiki nesil sevmesini bil-mi-yor

tek cümleyle başklık anlatılmış..tahminle yorumumu yazmak istiyorum..anlamadım pek yani..

iki kişi arasında kaldıysan yani kalbin başka aklın başka yönlendiriyorsa seni ikisindende vazgeç..pazarda don seçmiyon sonuçta geri iade yok..pişman olacağın birşey yapıyorsun..seçmece sevgili olarak görüp hangisini denesem gibi düşünerek...yapma bunu..senin için böyle düşünen olsaydı ne düşünürdün???iki kişi arasından bir kişiyi eleyip diğerini seçmek ne kadar mantıklı gelirdi sana??ikisindende uzaklaştır kendini..zaman geçsin başkasını bulursun..zaman ver azıcık kendine..

ESkisi yenisi, az kullanılmışı, çok hasaarlısı

haddi eskici geldi hanım :1:

şimdiki nesil sevmesini bil-mi-yor

hahaa:))çok güzel olmuş:))dur hazır gelmiş bende bi eskisini depodan çıkarıp veriverem bari:)))
((başlığa açana laf çarpıtıyorum sanılmasın..yorum güldürdü sadece)))

Back
X