Annem ölüyor mu??bilmiiyorum:(

Acil şifalar dilerim. Enfeksiyon kontrol altına alınmazsa sepsis gelişebilir. Hastaneye gitmesi iyi olmuş. Sanırım diyabet tüm vucudunu, organlarını etkilemiş.

Enfeksiyon için kültür alıp dogru antibiyotik tedavisi uyguladılar mı?
Basınçlı oksijen tedavisi yaralara iyi geliyor. Hasta saf oksijen soludugu için kanda oksijen miktarı artıyor ve yaralara oksijen tasınıyor.. Bu da yaranın kurumasına yardımcı oluyor.

Ablamın oğlunun da (6 yaş) enfeksiyon çok yüksekti. Lenf kanseri bile olabilir diyorlardı. Şükür çıkmadı öyle. Ama ablam hep anlatır çörekotu yağ enfeksiyon değerlerini çok düşürdü diye. Doktorlar bile şaşırmışlardı o zaman. İsterseniz siz de doktorlara danışıp, araştırıp verin annenize

Allahım şifalar versin inşallah tez zamanda güzel haber verirsin bizlere.. geçip gidicek Allah'ın izniyle..

zaaten diyabeti vardı ,gözleri görmediği (sarı nokta ) yüzde 5 gördüğü için dışarı çıkmıyordu.Hareketsizlik sonrası aşırı ödem oldu vucutta kalp yetmezliği tehşisi konuldu.bacaklarda derin yaralar çıktı.gitmediğimiz doktor hastane kalmadı. Enfeksiyondan hastaenede yatırıldı;1 hafta sonra dolaşım bozukluğu yüzde %70/ 80 bu şekilde uzman anjiyo yapmaz diyip enfeksiyon bile kurutulmadan ;şehir hastanesine danışın diye çıkartıldık.işim gücüm hayatım karıştı .ne ,işindeyim ne gücünde.kalbimin yarısı annem ölüyor mu :( kalbimin yarısı kan pompalamıyor.Az önce acile yolladım yine ,evde enfeksiyonu kurutamıyırum ki kendileri kurutamadı.robot gibiyim içimde umutsulzuk.Gözümü açtıgımdan beri yanımda olan annem ,anneciğimmm bırakıp gitme beni
Imkaniniz varsa profesorlere gitseniz birde. Babamin tedavisi sehir hastanesinde oldu ve malesef hastaligi tetikleyen onemli bi unsur orada degil muayenesine gittigimiz prof. tarafından anlaşıldı. Ustelik bunu sadece kan tahlilinden anladi. Yani ayni tahlillere bakan devlet dr u söylemedi. Tabii hepsi oyle olacak degil ama imkaniniz varsa birde bir profesör gorse belki daha iyi olur. Rabbim tez zamanda sifa versin.

Back
X