- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Ayy iyi fikir ama yapamam ben onuİntikamcı insanımdır. Şimdiye onun sevdiği kıyafetleri çaktırmadan kesmeye başlamıştım. Evet kötü huy kabul ediyorum
Icim sogumaz yinedeİntikamcı insanımdır. Şimdiye onun sevdiği kıyafetleri çaktırmadan kesmeye başlamıştım. Evet kötü huy kabul ediyorum
Ama o beni kirdi o gelsin istiyorum suan nefret ediyorum ondanYanlış anlaşılma nelere yol açıyor görün.
Eşinize diyin ki
1. Beni yanlış anlayıp benim için çok değerli bir şeyi yirttin. Yıllardır tasiyordum ben onu. Neden gülmemi dalga geçmek olarak yorumladin? Beni hiç mi tanimiyorsun?
2. Ev dağınık olabilir. Elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bebeğimiz büyüyene kadar böyle. Beni kirmana deger mi?
Yaparmısın gerçekten bunu? :)İntikamcı insanımdır. Şimdiye onun sevdiği kıyafetleri çaktırmadan kesmeye başlamıştım. Evet kötü huy kabul ediyorum
Evet yaptım yaparım yapıyorum :) tabi konu sahibinin yaşadığı kadar büyük olay yaşamadım ama herkes yaptığının bedelini ödemeli. Direk affetmek yanlış bence olaylardaYaparmısın gerçekten bunu? :)
Niye anlayisli olmak yerine.agresif oluyo bu erkekler.kendilerini bisey saniyolarIyipazarlar. Konuya geciyim.
esim 2gündür cok sinirli bugunde bu ev neden daginik nekadar daginiksin bilmem ne diye söylendi durdu ses etmedim. 2yasinda oglum var ben topluyorum o dagitiyor. Neyse birlikte topladik. Sonra ben cüzdanimida bi temizleyim dedim kartlar birbirine girdi. Sonra esimin nisanliykene bana yazdigi sevgililergünü notunu buldum sakliyorum ona uzattim gülerek. Neden güldüm bak hala sakliyorum ne gzl yazmis diye gecti icimden. Oda alay ediyorum sanmis yirtti atti. Sen alay edersen bende yirtarim dedi. Cok agladim hala.agliyorim o bnm icin Cok özeldi. Hatiraydi kac senedir cüzdanimda sakliyorum. Cok kirildim simdide hatali benmisim gibi konusmuyor yemiyor icmiyor sanki suclu bnm. Napmaliyim bilmiyorum kirginim....
çok tatlı:)))yırttıklarını bantla yapıştır ve ona göster
şimdi bu haldeyin de
kabul ediyorum bugün çok duygusalım:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?