kalbim cok kirildi kizlar

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Iyipazarlar. Konuya geciyim.
esim 2gündür cok sinirli bugunde bu ev neden daginik nekadar daginiksin bilmem ne diye söylendi durdu ses etmedim. 2yasinda oglum var ben topluyorum o dagitiyor. Neyse birlikte topladik. Sonra ben cüzdanimida bi temizleyim dedim kartlar birbirine girdi. Sonra esimin nisanliykene bana yazdigi sevgililergünü notunu buldum sakliyorum ona uzattim gülerek. Neden güldüm bak hala sakliyorum ne gzl yazmis diye gecti icimden. Oda alay ediyorum sanmis yirtti atti. Sen alay edersen bende yirtarim dedi. Cok agladim hala.agliyorim o bnm icin Cok özeldi. Hatiraydi kac senedir cüzdanimda sakliyorum. Cok kirildim simdide hatali benmisim gibi konusmuyor yemiyor icmiyor sanki suclu bnm. Napmaliyim bilmiyorum kirginim....

Yanlış anlaşılma nelere yol açıyor görün.

Eşinize diyin ki
1. Beni yanlış anlayıp benim için çok değerli bir şeyi yirttin. Yıllardır tasiyordum ben onu. Neden gülmemi dalga geçmek olarak yorumladin? Beni hiç mi tanimiyorsun?
2. Ev dağınık olabilir. Elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bebeğimiz büyüyene kadar böyle. Beni kirmana deger mi?

Ama o beni kirdi o gelsin istiyorum suan nefret ediyorum ondan

Şuraya bak ya kadınlar erkekler resmen yer değiştirmiş nazlara triplere bak. Yaptığı çok ayıp. Sakın yüz verme çok büyük bi anıya sayısızlık etmiş telafi etmeden yüz verme.

Onun tribine sessizce sen trip atsan çok saçmalamış olursunuz
Çık karşına bağır çağır ona haksız olduğunu göster sonra trip at

Niye anlayisli olmak yerine.agresif oluyo bu erkekler.kendilerini bisey saniyolar

Muayyen gününde kocanız herhalde...
Bu ne asabiyet yahu!
Hiç üzerine düşmeyin, heyheyleri kendi kendine geçsin.
Sonra da bir güzel burnunu sürtün.

Amaaaan buyutmeyin bence :) erkekler boyle konularda hassas biliyosunuz utanmistir ondan yirtmistir :)

Ev konusuna gelince oglumuz dagitiyo yetisemiyorum babasi sen de yardmci olur msn diyeblrsnz belki.

Ben de mesela daginikliktan acayip rahatsz olurum. ama sizin gecerli bi nedeniniz var :)

Tesekkür ederim kizlar yorumlariniz icin. Hala konusmuyorum zaten oda gelmiyor suclu ama Kabul bile etmuyor huyu degisti adamin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…