• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbim çok kırıldı

teo_zge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
5
1
1
34
7,5 yıllık sevgilim canımı öyle yaktı ki resmen kalbimde bir sancı hissediyorum. Bunca badirenin, yaşananların sonunda sırf kilo aldım diye kalbimi kırdı. 2 gündür ağlama krizi geçiriyorum. Aşık olduğun kişinin sırf fiziğini beğenmiyor diye üzmesi o kadar acı ki. Mesele ayrılmak değil ama bunca emeğin ardından böyle muamele görmek insanı üzüyor. Medenice benden ayrılsa bu kadar üzülmezdim. Defalarca kilo aldığımın farkındayım, istiyorsan ayrılabilirsin ama bana çok kilo aldın, şişmanladın deme sevdiğim adamdan bunu duymak çok üzüyor dememe rağmen hem ayrılmayıp hem böyle yapmaya devam etmesi çok yaraladı.
2 gün önce yine yanıma geldi. 3 aydır birbirimizi görmemiştik. Tüm yorgunluğuma ragmen işten çıktım, alışveriş yaptım, yemek hazırladım, mumlar, müzik vs ile güzel bir sofra kurdum, süslendim. En iyi şekilde ağırladım. Ne hazırlıklarıma ne bana tek bir iltifat etmedi. Döndükten sonra telefonda yine zayıfla dedi, ben de sinirlenip git istediğin ölçülerde birini bul o zaman dedim. Seni seviyorum, başkasını istemiyorum ama zayıfla çok kilo aldın, diyince buna inanmıyorum beni istemiyorsun zorla güzellik olmaz git istediğin gibi biriyle ol dedim. O da canımı çok sıktın diyip suratıma kapattı. Üzüldüğümü bile bile bana böyle davrandı. . Ben 7,5 yıl boyunca onu üzecek tek bir şey yapmamışken, ve her zaman ona gitme özgürlüğü tanımışken onun bile bile kalbimi kırması öyle koydu ki anlatamam.

Son düzenleme:
Bu ne ya böyle sürekli zayıfla da zayıfla.
Diyet yapın spor yapın zayıflayın ama önce şundan ayrılın bu kadar da yüzüne vurulmaz bir insanın.

bitti zaten, artık yüzünü görmek istemiyorum.

Kesin olarak bitti mi belki yaptığı eşekliği anlar.
Gerçi bayadır söylüyormuş bunu ama.
Zayıflayacaksan da kendin için zayıfla, erkeklere iyice sinir olmaya başladım.

Evet kesin kararım mesele bana değer vermemesi, duygularımı önemsememesi. Artık sevdiğini sanmıyorum, seviyorsa da olmaz olsun böyle sevgili. Beni üzen böyle bitmesi, onca yıldan, paylaşımdan sonra böyle bir muameleye maruz kalmak. Bayramdan sonra tedavim başlıyor, spora da başlayacağım.

Şuan kaç kilosunuz bilmiyorum ama bence spora başlayın diyet yapın fıstık gibi olun sonra da ona yüz vermeyin. Nasıl koyar sonra ona varyaaa :cool:

Şuan kaç kilosunuz bilmiyorum ama bence spora başlayın diyet yapın fıstık gibi olun sonra da ona yüz vermeyin. Nasıl koyar sonra ona varyaaa :cool:
Zaten hem sağlık sorunlarımın tedavisine hem de spora başlıyorum bayramdan sonra. Beni artık kaybetti ne hali varsa görsün.

Hmm anladim.
Boy uzun olunca daha iri yari gozukuyoruZ.
Bende ayni dertten muzdaribim ama benim boyum 172 kilomda boyumdan bikac rakam fazla. Simdi acik acik yazmayim :KK53:

Hiç anlaşılmadı zaten iyi ki yazmadın :KK53:

Nasil ayrildiniz sen mi bitirdin nasil oldu mesaj atti mi aradi mi ozur diledi mi yanina geldi mi bisey yapti mi neler olduuu

Zayıfla canım sen de , hastalık yoksa veya kilo vermene engel olacak başka sorun yoksa git istediğin ölçülerde birini bul denmeside doğru gelmiyor bana .

Zayıflayın siz de.Kötü birşey değil.Çaba sarfediyor işte..Pat diye ayrılsa daha çok üzülürsün demedi deme.

Back
X