Kalbim çok kırıldı. ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne yapayım nasıl müdahale edicem adam konuşma açıklama gereği bile duymadi tek bildiği ve kurduğu cümle abartma ne varki onda

Demek ki sizin ne hissettiğinizi anlamamış. Empati yapmasını sağlayın. Facebook'ta sizin kafanıza yakın paylaşımlar yapan bir erkeğin paylaşımlarının altına "aslansın sen aslan. aynen böyle devam" filan yazın. Eşiniz birşey söylerse "abartma" dersiniz.

tek bildiği ve kurduğu cümle abartma ne varki onda

'İhtiyaç duyduğun zaman ben hep buradayım' demiş beyefendi.

Sorar mısınız kendisine siz aynı şeyi başka bir adama yazsanız, ona 'aslan, kaplan gibi adamsın' deseniz, ihtiyaç duydugunda orada olacağınızı soyleseniz ne tepki verirmiş?

Zirvalayacak olursa 'abartma' der misiniz bir de?

Böyle durumlarda yani karşınızda arsız ya da pişkin biri varsa gozleriniz dolmasin, onun yaptığı gibi ya da hak ettiği şekilde müdahale edin.

Yoksa sizi zayıf, güçsüz, her şeyi abartan biri, başka kadınları da hükümet gibi görür boyleleri.

Aslında bende ezik bir karakter değilim kendiside çok iyi bilir bunu sanal klavye kahramanı değilim tabi bide kızda evli barkli biri yani

çok sinir bozucu ya hesabını sor

ya bana da hoş gelmedi ama, aldatma diyecek kadar da bir durum göremedim.

Hani milliyetçi coşkun biri demişsiniz, o yüzden gazlamak için arkadaşına yazmış olabilir.
Muhabbeti kapatırken de bir şeye ihtiyacın olursa haber et anlamında o cümleyi kullanmış olabilir.
ben hep buradayım kısmı biraz abartı tabi de.
bilemedim.

sosyal medya geldi mertlik bozuldu. İnsanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri klavyeden yazar olduk. Ama bazen de istemsiz bilinçsiz oluyor. O yüzden ben kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…