• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çok kırıldı. ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eolo

Kalite asla tesadüf değildir.
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
662
1.076
133
37
Iyi aksamlar arkadslar bugün eşimin telefonuna bir bakayım dedim pişman oldum...ne düsüneyim bilemiyorum.. Eşimin facede okuldan arkadaşları ekli kızlarda var ama hiç muhabbetleri olmuyordu belki paylasimlari beyenirler ara sıra o kadar ama bu aksam karirstirirken gordumki bir kiza şöyle yazmış mrb hükümet kadın seni takip ediyorum paylasimlarin cok cesur vs bunun üstüne kızda cvp vermiş ve biraz yazismislar yine paylasimlar ve icerikleri hakkinda eşim milliyetçi ve Atatürk cu bir insandır neyse yazismanin sonu şöyle bitmiş eşim demişki kıza bişeye ihtiyacin olursa ben hep burdayim hükümet kadin yazmış çok üzüldüm ve kırıldım çünkü benibir kere taktir eettiğini gormedim kitabimdan izledigim tv ye sacimdan yemegime arkadsimdan ev işime herseyime elestiri yagdirir ve başka bir kadını ovmus ne yapayım şimdi ben ..

] Hani hükümet kadın diye bi film varya demet akbagin duruşu güçlü bi kadin ordaya ordan dem vuruyor işte güçlü kadın sanıyor faceden yaptığı üç beş paylasimla

Şimdiki hükümetle alakası yok hatta tam tersi görüşler. .

Kendisine kirildigimi söyledim umrunda bile olmadı ..ne varmış ki abartiyormusum

Kendi eşine yetmiş de milleti pohpohluyor en sinir bozucu erkek tipi
İnsanın sevgisini saygısını tüketiyorlar başka bişi değil eşiniz arayışta girmiş gizleme gereği bile duymuyor üstünü kapatın diyemem üstüne gidinceye aldığınız cevap belli "abartma"durum zor sabır diliyorum

Soramadim normalde lafını sözünü esirgeyen biride degilimdir de ama ne bileyim tikandim sadece gözlerim doldu oda noldu falan dedi bende anlayacagini sanmıyorum dedim benim herseyimi elestirip başka kadını öven mesajlarin beni ne kadar yaraladigini anlayacagini sanmiyorum dedim oda abartiyorsun dedi sık sık kullandığı laf budur abartiyorsun

Çok çirkin bir durum. Sizin herşeyinizi eleştirip facebook'ta iki paylaşım yaptı diye kadının birine yazmış resmen. Eşiniz ve hükümet kadın koalisyon görüşmelerine başlamadan duruma müdahele edin. Hesabı kapattırmak çözüm değil. Başka hesap açar sizden habersiz.

Bence bune de !! ben valla o bilgisayarı alırım kafasına atarimm. Aaa ben çok kiskancim kaldiramam böyle şeyler :)

:D ahhaha bu adam ciddiye alınmayı hak etmiyor bence. Arkadaşımın teki bana oyle hitap etse gulerken altıma kaçırabilirim. Sosyal medyadan iki kelime basıştırınca herkes vatan kurtarıyor zaten.

Ne yapayım nasıl müdahale edicem adam konuşma açıklama gereği bile duymadi tek bildiği ve kurduğu cümle abartma ne varki onda

Aldatilmayi ne kadar naif karsiliyosun tek derdin sana degil kadina iltifat etmesi ilginc

Back
X