Kalbim duracak testime bakarmisiniz

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Kizlaaaaar adetime 4 gun var ovula ultra erken gebelik testi yaptim bu ay daha ilkkez deniyoruz 2 dk sonra silik ikinci cizgi belirdi ilk denedigim aydan tutacagini dusunmemistim allahim insallah dogrudur. arkasindan ucuz klasik testlerden yaptim ondada cooook silik bir cizgi belirdi zor gorunuyor adet gunumde yine yapicam
Siz bir baksanizaaa su erken gebelik testine

Eklentiler

• _20161203_155519.webp
    _20161203_155519.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 2.403
Kizlaaaaar adetime 4 gun var ovula ultra erken gebelik testi yaptim bu ay daha ilkkez deniyoruz 2 dk sonra silik ikinci cizgi belirdi ilk denedigim aydan tutacagini dusunmemistim allahim insallah dogrudur. arkasindan ucuz klasik testlerden yaptim ondada cooook silik bir cizgi belirdi zor gorunuyor adet gunumde yine yapicam
Dört gün önce bu kadar çıkmış daha ne olsun maşallah gayet bariz bebek geliyo hayırlı olsun

Hayirli olsun cnm bn bata ne kadar kaldigiyla ilgilenmiyrm pek onmli olan yumurtlamadan ne kadar gecti testi yaptgnda? Biliymsn yum. Gununu ....
Rabbim sagliklica almayi nasip etsn kanda netlestrrsin cnm:KK71::KK36:

Hayirli olsun cnm bn bata ne kadar kaldigiyla ilgilenmiyrm pek onmli olan yumurtlamadan ne kadar gecti testi yaptgnda? Biliymsn yum. Gununu ....
Rabbim sagliklica almayi nasip etsn kanda netlestrrsin cnm:KK71::KK36:

Canim yumurtlama gunumden tam 10 gun gecti bugun. biz adetim bttigi gunden beri gun asiri iliski yasadik.
Insallah canim isteyen herkese insallah bir problem yoktur

Bende korunmadıgımız ilk ay hamile kaldım, bat'tan 6 gün sonra öğrendim hamile oldugumu. Galiba sendede var cunku benim testimde aynı böyleydi, gece esim 3te eczane aramıstı baska test alsın diye :KK200: Hayırlı Ugurlu Olsun.

Canim yumurtlama gunumden tam 10 gun gecti bugun. biz adetim bttigi gunden beri gun asiri iliski yasadik.
Insallah canim isteyen herkese insallah bir problem yoktur
Kafani rahat tut hersey piskolojiyle bityr tatlm unutma Rabbim sizi korusun
Yum. Gunune eminmisin cnm cok erkn cikmis harika
BU ARADA DIGER TOPIKLE TEST GUNUMUZ VARDI NASIP OLMADI BOYLE DAHA GUZEL OLDU INSALLAH BUZDE TADARIZ O DUYGUYU

En onemli an ALALIM BELIRTILERI :halay::halay:
varmydi dikkatni ceken bisey cnm

Valla canim yumrtlama gunumden 3 gun sonra baslayan ve hala devam eden bazen uyutmayan kasik agrilari, ates basmalari, son iki gundur ara ara belimde sizi oluyor.
En dikkatimi ceken gogus agrimdi cunku benim adetimden 1 gun once hafif birgogus agrim baslardi. bu sefer yumurtlamadan bir gun sonra basladi uclari aciyordu. orda killandim arastirdim
Iliskinin ertesi gunu bile dollenme olsa gogusler hemen kendini sute hazirladigi icin agrirmis.
Bide ara ara bas agrisi

Valla canim yumrtlama gunumden 3 gun sonra baslayan ve hala devam eden bazen uyutmayan kasik agrilari, ates basmalari, son iki gundur ara ara belimde sizi oluyor.
En dikkatimi ceken gogus agrimdi cunku benim adetimden 1 gun once hafif birgogus agrim baslardi. bu sefer yumurtlamadan bir gun sonra basladi uclari aciyordu. orda killandim arastirdim
Iliskinin ertesi gunu bile dollenme olsa gogusler hemen kendini sute hazirladigi icin agrirmis.
Bide ara ara bas agrisi
Ya bnmi abartyrm dedim bnmde yumurtlamadan 6. Gunum ama kasiklarm cok agryo ve ozellikle sabhlari uyannca agryr bnde bn abartyrm dyip gecyrm insallah bnmkide bebstn olsa

Bence hamilesin pazartesi kan testindede çıkacak şimdiden tebrikler

Bariz hamilesin canimm:anneadayı:Hayirli olsun cok sevindim senjn adina:KK49::KK54:

Back
X