Kalbim duracak testime bakarmisiniz

Benim de adete 4 kala yaptigim test canim, ayni durumdaydi :) hayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucagina alirsin :)

Eklentiler

• 20161203_162851.webp
    20161203_162851.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 559
Canım benimde adetim iki güne bitiyor ilk ayimiz inşallah senin gibi bende hemen kalirim adetten sonra hemen başlayıp yumurtlama doneminide 3 gün geçene kadar bir günde bir yapmayı düşünüyorum

Bende ayni testle 4 gün kala öğrenmiştim canım evet hamilesin sağlıkla al kucağına inş. Dikkat et kendine

Kizlar iyi dilekler icin tesekkur ederim hala soktayim, ilk denemeden tutabilecegini dusunmemistim. sukurler olsun.
Akintim coktu dahada artti beraberinde acik kahve yerlesme kanamasi dedigimiz sey geliyor ara ara.
Carsamba kan testi yaptiracagim ama kesin ogune kadar 2-3 test daha yaparim ben:) korku saldi acaba kan testinde de pozitif cikar mi , acaba kotu bi gebelik mi falan allah korusun

Ayy suan en net yasadigim belirti adet olacakmis gibi karnim agriyor normaldede adet oncesi hc agri yasamamm annem her ay boyle olacaksin dedi :)

Hayirli olsun canim. Ama asiri iliski derken ne demek istedin? Ben de hamile kalmaya calisiyorum da..

Back
X