KALBİM GÖNLÜM ÖYLE YORGUN Kİ

Aycan111111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
743
139
Evet çok yorgunum bu evlilikten hep dik durmaya çalışmaktan yapmacık gülmekten ne yaparsam yapayım başaramıyorum içten gerçekten gülmeyi daha önce bir çok konumda paylaştım eşim çok alkol alıyor en son baba ocağına döndüm 3 yaşında oğlum var yalvardı yakardı tedavi alıcam diye bende zaten hastanede çalışıyorum aldı 1 ay ağzına sürmedi ama yine başladı içtikten sonra vurdusu kırdısı yok ama en artık öyle yoruldum ki zerre kadar sevgim kalmadı ama tükendim oğlum babasına çok düşkün ona bunu yapmak ayrı büyütmek istemiyorum ailemin durumu çok iyi maddi durumumda sıkıntı asla yok ama o gücü kendim de nedense bulamıyorum kangren olmuş bu evliliği nasıl kesicem bilmiyorum geçmişe baktığımda içkisi herşeyi sıfırlıyor ...1 yıldır psikolog desteği de alıyorum ama olmuyo toparlayamadım kendimi iyi ki evladım var yanıma en çok yakışan geçmişe en büyük şükürüm evladım...

boşan arkadaşım.
bi arkadaşım vardı böyle alkol bağımlısı üç sefer hastaneye yatırdık,
hastaneden kaçtı,
bi şekilde içmeye hep devam etti.
değişeni pek yok.

boşan arkadaşım.
bi arkadaşım vardı böyle alkol bağımlısı üç sefer hastaneye yatırdık,
hastaneden kaçtı,
bi şekilde içmeye hep devam etti.
değişeni pek yok.
Ben de değişmeyeceğine okadar eminim ki ama artık umursamıyorum 1 aydır falan konuşmuyorum o hep aşkım canım cicim dönüp bakmıyorum bile ben kendime öyle düzen kurdum onu bozmaktan korkuyorum galiba

Ben de değişmeyeceğine okadar eminim ki ama artık umursamıyorum 1 aydır falan konuşmuyorum o hep aşkım canım cicim dönüp bakmıyorum bile ben kendime öyle düzen kurdum onu bozmaktan korkuyorum galiba
ömrünü o şekilde geçiremezsin değil mi?

bir kere bırakmış.
demekki istese yine bırakabili
r.
boşanmakta zor sonucta cocugun var.
bence yine bırakmayı denesin.hakkınızda hayırlısı olsun...

Evet çok yorgunum bu evlilikten hep dik durmaya çalışmaktan yapmacık gülmekten ne yaparsam yapayım başaramıyorum içten gerçekten gülmeyi daha önce bir çok konumda paylaştım eşim çok alkol alıyor en son baba ocağına döndüm 3 yaşında oğlum var yalvardı yakardı tedavi alıcam diye bende zaten hastanede çalışıyorum aldı 1 ay ağzına sürmedi ama yine başladı içtikten sonra vurdusu kırdısı yok ama en artık öyle yoruldum ki zerre kadar sevgim kalmadı ama tükendim oğlum babasına çok düşkün ona bunu yapmak ayrı büyütmek istemiyorum ailemin durumu çok iyi maddi durumumda sıkıntı asla yok ama o gücü kendim de nedense bulamıyorum kangren olmuş bu evliliği nasıl kesicem bilmiyorum geçmişe baktığımda içkisi herşeyi sıfırlıyor ...1 yıldır psikolog desteği de alıyorum ama olmuyo toparlayamadım kendimi iyi ki evladım var yanıma en çok yakışan geçmişe en büyük şükürüm evladım...
öyle 1 aylık değil de, yatarak tedavi olabileceği bir merkez yok mu acaba? şöyle 6 ay- 1 yıl falan rehabilitasyonda kalsa?

hastalığının farkındaysa ve gerçekten tedavi olmak istiyorsa bi şansı daha hakediyordur bence. çocuğunuzda var.

ama bu konuda başarısızsa ve alkolü sizi,hayatınızı etkiliyorsa ailenizinde durumu iyiymiş nasıl olsa niye çekesinizki böyle bir adamı?

Yazık bence.
Gençliğinize de hiç bir günahı olmayan bebenize de.
Eşiniz şimdi vurmuyor,kırmıyor olabilir ama adam düpedüz alkolik.
Size her an zarar vermeye başlayabilir.
Allahım saklasın bu defa geç kalırsınız o düzeninizi bozmakla.

Yazık bence.
Gençliğinize de hiç bir günahı olmayan bebenize de.
Eşiniz şimdi vurmuyor,kırmıyor olabilir ama adam düpedüz alkolik.
Size her an zarar vermeye başlayabilir.
Allahım saklasın bu defa geç kalırsınız o düzeninizi bozmakla.
çok haklısınız çok bugün psikologla bir daha görüşücem ve bir karar vericem

alkol almasını neden ıstemıyorsunuz ben anlamadım sarhos olup vurup kırmıyorsa
sız mesela sıgara ıcıyormusunuz?

ah canım nekadar çok üzüldüm...eşinin arkadaş ortamını değiştirmesi lazım bence...inşallah düzelir..düzelmezsede bukadar yıprattığın yeter kendini boşan canım..

her akşam içilen içki bağımlılıktır..eğer kabule tmiyrosa bu durumu daha kötü,çünkü çözüm aramaz bu durumda..
çocuğunuz için kalıyormuşsunuz ya,asıl çocuğunuz için kalmayın bence..ilerde onun da hergün içmeyi normal karşılaması olasıdır ve aynı yoldan gidecektir.

ah canım nekadar çok üzüldüm...eşinin arkadaş ortamını değiştirmesi lazım bence...inşallah düzelir..düzelmezsede bukadar yıprattığın yeter kendini boşan canım..
evet en önemli etken arkadaşları evde fil izliyoruz mesela gel hadi her akşam e ben i gidiyim diyor gidiş o gidiş hiç itmiyor içki arkaşaları

işte ona gelince ben bağımlı değilim diyor evet canı istemeyince içmiyor
Canım içince napıyor da mesela sana katlanımaz geliyor? Bunları ona sakin bir gününüzde anlat tek tek . Güzel bir akşam yemeği üzerine mesela. Sonra da ultimatomu ver; ya cidden tedavi olur bırakırsın ya da yollarımıza ayrı devam edelim bundan sonra diye.

Canım içince napıyor da mesela sana katlanımaz geliyor? Bunları ona sakin bir gününüzde anlat tek tek . Güzel bir akşam yemeği üzerine mesela. Sonra da ultimatomu ver; ya cidden tedavi olur bırakırsın ya da yollarımıza ayrı devam edelim bundan sonra diye.
Bu dediğinizi 124245 defa denedim ama benimde ne isteğim kaldı nede heycanım

X