canım çok üzüldüm senin için en mutlu olman gereken zamanda yaşadıkların hiç hoş değil birşeyi anlamadım önceden anlamadınmı hiç bu hallerine şahit olmadınmı yada sevginden gözün görmedimi bu adam sonradan delirmediya ah biz kadınlar nedense çok kör olabiliyoruz bazen.Ben 11 yıllık evliyim 4 yıl annesiyle oturdum yaşadıklarımı tahmin bile edemezsiniz bende 2 aylık evliyken ayrılmaya karar verdim ama eşim çok çok iyiydi ben evliliğimdeki sıkıntılarımdan halama bahsettim halam -yastık bitin sokmasın yaban itin istediği kadar ısırsın-önemli değil dedi hakikatende doğruydu eşim iyiydi beni seviyordu koruyordu önemli olan gerçekten buydu o sevginin hatırına annesiyle 4 yıl oturdum düşün, ama senin sorunun yastık bitin maalesef bence yol çok yakınken herşeyi en iyisinden kötüsüne kadar iyice düşün hele çocuk hiç yapma canım sana yazık olur sonra bizde derlerki bir yüzü kız bir yüzü gelin unutma senin hala bir yüzün kız.
nedense boyle konularda sevgiliyken nisanliyken anlamadinizmi diye soruluyor.. cok zeki olmak lazim veya karsindaki insani ruhsal bir teste tabi tutmak lazim sanirim anlamak icin..
bi insanin ne oldugunu anlamak icin ayni cati altinda yasamak lazim geliyorki gercekten evlilik bir kumar .. ne kadar tanidim desenizde asla gercek yuzunu tanimis olamazsiniz..
insanlar evlenmeden asil huylarini gostermiyorlar..
cok ileri derecede samimiyet olursa yani hemen hemen butun gununu bi ev ortaminda beraber gecirirsen belki..yada ailesini taniyorsan aralarindaki irtibata bakabilirsin ama su hatayi yapiyoruz malesef oda; sevgilimiz sinirli veya asabi davrandginda, ki onu bize karsi ozellikle yapmaz o zamanlar,, ya sevgilim hakli, o yuzden boyle yapiyor bana yapmaz diye gormuyoruz o huylarini..
nisanliyken gordugumuzdede ''acaba'' diyoruz ama is resmi oldugu icin bir pire icin yorgan yakmayim hesabi devam ediyoruz..bunlar bazi huylarini gordugumuz zaman..hic gormeyenlerimizde var tabi.. nerden gorcezki..
ah keske kocamla sevgiliyken bi restorana gittigimizde, garsona kizip oralari yerle bir etseydide..bende bu adamda asabiyet varmis yaaa diye bi dusunseydim..ama benim kocam cooooook sakindi ..
konu sahibi arkadasim.. bende kotu olaylar yasadim.. evet esinin sorunlari var..ha bende sinirlendigim zaman biseyleri kirdigimi hatirliyorum..parfumlerimi atmistim bi defasnda..ben ruh hastasi degilim,kimseyide oldurmeyi dusunmuyorum..yani oyle yorum yapan arkadaslarimiz olmus ceset filan..ona katilmiyorum! ger gercekten asiri derecede bi rh hastasi olsa sanada yapmadigini birakmaz..abini filan dusunecek kadar beyni calismaz o anda ruh hastasinin! sinirlerini konrol edemiyor ve muhtemelen acligin etkisiyle kan sekeri dusmus iyice tirlatmis.. e bide anne faktoru var,kim bilir o neler anlatiyor ogluna..
ama esinin yardim almasi gerekir..keske kabul etse..seninde bu durumu en saglikli sekilde cozmen lazim.. kocandan korktugun icin degil,sen istedigin icin ayril eger ayrilacaksan!
su siralar sakin bebek dusunme,,olurda artik bu evlilikten vazgectigini dusunursun, hamileyken veya bebekle coooook zorlanirsin..saglikli karar veremezsin..
bence esine bi mektup yaz..butun duygu ve dusuncelerini anlat.. neler hissettigini, sence neden boyle oldugunu, ve ne yapmak istedigini anlat ona..
eger bu sekilde davranmaya devam ederse ona kars sevgi ve sayginin bitecegini..artik son round 'a gectiginizi, her an bi karar verebilecek durumda oldugunu, bunun icin onun durusunun cok onemli oldugunu ve seni tutan hic bir sebep olmadigini ( bebek filan) gittigin zamanda bitecegini soyle..
sen tedavi olmalisin degil... bir tedavi olmaliyiz diye yaklas..biz iki ayri birey olarak nasil saglikli bir evlilik yurutebiliriz birbirimize zarar vermeden,,bu tedavi onun icin de. evlilik terapisi de..
insallah ne sekilde mutlu olacaksan bir an evvel o haline kavusursun..
guclu ol canim..