Kalbim Seni Seçti Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Son olarak Yalancı Romantik isimli dizide başrol oynayan Ebru Cündübeyoğlu, "Kalbim Seni Seçti" isimli diziyle ekranlara dönüyor..

Cündübeyoğlu, atv'de ekrana gelecek olan komedi dizisinde başrolü Sermiyan Midyat ile paylaşacak..

Yahşi Cazibe'yi çeken Süreç Film'in yeni projesi Kalbim Seni Seçti, yıllar önce ayrılan bir çiftin yeniden yollarının kesişmesiyle başlayan olayları anlatıyor..

Dizinin çekimlerine Mayıs ayında başlanacağı ve bir yaz dizisi olarak ekrana geleceği öğrenildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebru cündübeyoğlu'nu çok beğenirim...Umarım izlenir dizi .

ismi güselmiş sanırım izlerim beğenirsem de takip ederim

fragmanlar dönmeye başladı.acaba şarkıyı kim söylüyor ses tanıdık geldi

dizinin ismi bana yağ reklamlarını hatırlatıyor. birinin sloganıydı ama hangisi hatırlayamadım.

Son düzenleme:
Ben de izledim de olayı çözememiştim onu soracaktım
Sonra netten okudum, düştü jeton
Güzel bir dizi, müziği de çok hoş

:):):) bende başından izleyemedim ama çok güzelmiş ya cidden izlerim artıkınnn inşallahh :81:
şimdide tekrarını veriyolar demi acayipp
aynen müziğide harika..
ama kim sölüyo o adam değil ismini unuttum

dizi guzelde sermiyan midyat burda ne kadar itici duruyor...

Ben sonlarında yakaladım, netteen izleyeceğim anlamadım pek.
Ebru Cündübeyoğlunu cok beğenirdim uzun soluklu bir dzi olacak bence.

Bide şu Kaan (Arka Sıradakiler Kerem) olmaayaydı

bende izledim güzel bir dizi gibi konuyu tam anlayamadım . çocuklar kardeş ama nasıl ayırmışlar bunları evlenmeden 2 çocukmu yapmıişlar ??????

bende izledim güzel bir dizi gibi konuyu tam anlayamadım . çocuklar kardeş ama nasıl ayırmışlar bunları evlenmeden 2 çocukmu yapmıişlar ??????

ben de netten okudum da ancak çözdüm

niye yalnız bıraktın diye ömer'in handan'a kızdığı, kaybolan çocuğu ömer bulmuş,elinden alınır ya da tekrar kaybolur korkusuyla handan'a söylememeiş
o çocuk şimdiki emir,aylin kendi çocuğu gibi büyütmüş

diğer yandan handan da hamileymiş,o da çocuğunu ömer elinden alır diye söylememiş kaan'ı doğurmuş

haliyle ikisininde diğer çocuktan haberi yok

dün izledm ve beğenmedim
ebru cündübeyoğlu ve şermiyan midyat dışındakilern oyunculuğu vasat
hele o kaan züppesi

Son düzenleme:
Aslında güzel bi dizi. Fakat cok fazla hayranı olcağını düşünmüyorum cünkü oyuncular cok kaliteli ve uzun süreli oyuncular değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…