- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi cimenyesili1
Erkek tarafından terkedilip sürekli geri adım atan gurursuz kızları anlamıyorum cidden. Korkma şimdiye kadar kimse aşkından ölmedi. Sende ölmezsin sabret.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geri planda durup hiç aramasam da mı aramaz beni dönmez banaAçtığın başlıktan hayata bakış açın belli çimen öncelikle şunu uygula bence , iyi olacağım bile deme. Iyi olmak için kendine fırsat ver. Adama da kalbimde sigara söndürdün, diyorsan kaçması anormal gelmedi .
Bence bu aşk değil biraz hırs yapmış olabilir misin? Kendi başına halledemiyorsan destek al mutlaka . Burada sadece umut dolu mesajlar vermemizi istiyorsun öyle mesajlar senin moralini düzeltiyor ancak bu adamın dönme ihtimali bence çok az. Çünkü çok soğumuş gibi duruyor. En azından kendi gururunu düşün ve asla arama. Emin ol zamanla azalacak acın. Takip ediyorsan etme , numarasını sil. Tek ayrılan sen değilsin. Bende bir kaç aydır hiç iyi değilim ama kendi kendime hep şunu dedim , burda acıdan buharlaşacak gibi hissetsem de ona dönüp tek kelime yazmayacağım. Bunu yaparken senin gibi acaba döner mi diye düşünerek yapmıyorum. Bence içinde umut olduğu için kurtulamıyorsun bu adamdan. Bu gün yine ağladım m3sela ben ama yazmadım asla yazmam beni istemeyen birine. Umudum yok hem. Sende umut besleme ve tamamen bitir. Ağlaman, üzülmen hatta arabesk tadında olman bile bir yere kadar sorun değil. Sorun ona yansıttığın an başlıyor .
Seni anlamaya gayret ediyorum bende kolay sevdiklerinden vazgeçen biri değilim ama netsizliği hiç sevmiyorum . Orası cehennem gibi gelir bana. Bu sebeple ateş düştüğü yeri yaksın der çekerim eyvallahi . Kesin kararı duyana kadar kolay vazgecmem ancak bitti diyenin arkasından gidilmez be çimen. Lütfen kendine gel artık
Dönmesin şimdi dönünce ne oluyor ki ? Arama sorma demek için dönüyor tüm konularını biliyorum ancak döner mi ister mi onu kimse bilemez ki. Ben şahsen içimde umut barındırmayı sevmem. Ağustosta bitti benimde hem doğru düzgün bitti bile demeden gitti ancak yazmadım bitti demedin bitti mi ki diye.ben geri planda durup hiç aramasam da mı aramaz beni dönmez bana![]()
Verilecek en guzel nasihatli cevap budur.benim önceki sevgilim,kendisi beni elde etmek için her haltı yaptı daha sonra ben ona çok feci şekilde bağlandım her türlü kötü huyu vardı uyuşturucu vs her şey. Yine de her öğle arasında onu görmek için hazırlıkta olmama rağmen merkez kampüse giderdim yürüyerek. 3 ay devam etti böyle. sonra soğudu birden. bende de aşk konusunda gurur hiç yok ararım mesaj atarım çekinmem. tek mesajla ayrıldı engelledi gitti. 2 ay falan kendime gelemedim. ama atlattım sonuçta. domuz gibi inatçıydı asla ne yazdı ne aradı okulda görünce kafasını çevirdi.
Yaklaşık 1 yıl geçti aradan. ben şimdiki sevgilimi buldum. her yönden beni mutlu eden benim hayal bile edemeyeceğim kadar iyi biri ve biz ne zaman mutlu olduk bu kişi ortaya çıkıp "yassy çok pişmanım" demeye başladı. ben mutlu olduğum an sanki bozmak zorundaymış gibi aradı mesaj attı.
bu tipler böyle. siz ne kadar acı çekseniz de aramaz sormaz. ama siz ne zaman mutlu olursunuz,hayatınıza birini alır aşık olursunuz o işte o zaman yediremez kendisine sizin hala ondan vazgeçmediğinizi düşünür arar sorar.
yerinizde olsam asla ne arar ne sorarım. her yerden de engellerim. bir yerden sonra unutuyor insan. karşınıza yeni insanlar çıkıyor. başkalarının peşinde dolanıp kahrını çekecek kadar uzun bir hayatım olmadığını fark ettim ve size de tavsiye ederim.
Boşuna konu açıyor değişen gram şey yokDönmekle bozmuş kafayi, iflah olmaz kızlar dağılın.
Pisman olacaaaaaaak sabretarkadaşlar sinirli değilim sadece çok üzgün çok kırgınım.onu çok sevmiştim o da beni seviyordu öyle diyordu en azından ama yavaş yavaş soğdudu aramaları azaldı zaten meslegi gereği çok stresli askeriyede bu arada.en son geçen hafta sonu buluştuk burda hatta konu açmıştım onun için çok çok soğuktu istemiyorum dedim bitti dedi sen istiyorsun diye görüşüyoruz dedi
ama dikkatimi çeken şey hediye aldığımüzdanı hala kullanıyordu.bir değeri yok mu senin için bir yabancı almış gibi mi kullanıyorsun dedim evet dedi anlamı yok dedi.ama çantasında fotoğrafım ve onunla buluşmaya ilk giderken peçeteye ayzdığım not hala duruyordu.
ben zaten iyi bir dönemden geçmiyorum moralim bozuk sen de tuz biber oldun dedi.dedim ki normal olmyan bir dönemden geçerken adığın bu ayrılık kararı doğru mu sence dedim bilmiyorum dedi doğru olsa da olmasa da bu kararı aldım dedi.ama sen dayanamazsın biliyorum en fazla 5 gü dayandın dedi ne düşündün ben 5 gün aramayınca dedim blöf yapıyor dedim dedi.zaten eğer yanlış bir karar olsa da bu ayrılık kararım sen yanlış olduğunu anlamam için fırsat vermeyeceksin dedi.ama bu insan anı zaman da şunları söylüyor senin kadar iyisini bulamayacağıma eminim çok yönden uyuşuyoruz tam evlenilecek kızsın ama anlaşamıyoruz ben benim yükümü alacak birini itiyorum dedi ama onun yükünü almam için de bana fırsat vermedi inanın.
birkaç gün sonra ben ona mesaj attım tamam madem istediğin bu ayrılıyprum seni de affediyorum kendim huzuru bulmak için dedim o mesaja hiç cevap yok
neyse şu an bana çok yakın aramızda 10 km var görüşmek istemiyor ondan 200 tl borç almıştım mesaj attım istersen elden veriririm istersen banka hesabına dedim net kısa bir mesaj "istemiyorum"
gelecek umudum kalmadı zaten artık
tek istediğim aylar sonra da olsa pişman olması hasret kalsın sesime istiyorum oysaki onu nasıl dinlerdim sohbetler ederdik saatlerce ama hepsi bitti.
sizce pişman olur mu hata yaptım affet demesi için bu süreçte nasıl davranayım ALLAH için yardım edin bana
bu şekilde ayrılıp da asla asla bu adam pişman olmaz özür dilemez dönmez dediğiniz birileri döndü mü?
sonrası umrumda değil tek isteğim pişman olması.
Evet geri dönmüştü. Ama benim bütün duygum bitmişti :) Geçen zamanda aslında onu ne kadar gözümde büyüttüğümü anlamıştım.. Bomboş oturmuştum karşısında. Onun bana geri dönmemesi, benim onu bekleyişim, resmen hiç haketmeyen bir adamı gözümde kutsallaştırmış.. Düşünüp üzülmeyi sevmişim sanırım. İçimde bir "hiç" büyüyüp durmuş. Yıllar sonra karşıma çıkıp bir şeyler konuşmaya başlayınca, yaptığı açıklamalar o kadar basit, o kadar ucuz gelmişti ki.. Ne dese karşılamıyordu geçen zamanı. Vaktiyle hissettiğim şeylerin hiçbirine kefaret olamıyordu yani.. O aptal aptal ona geri döneceğimden son derece emindi. Ama ben bomboştum.arkadaşlar sinirli değilim sadece çok üzgün çok kırgınım.onu çok sevmiştim o da beni seviyordu öyle diyordu en azından ama yavaş yavaş soğdudu aramaları azaldı zaten meslegi gereği çok stresli askeriyede bu arada.en son geçen hafta sonu buluştuk burda hatta konu açmıştım onun için çok çok soğuktu istemiyorum dedim bitti dedi sen istiyorsun diye görüşüyoruz dedi
ama dikkatimi çeken şey hediye aldığımüzdanı hala kullanıyordu.bir değeri yok mu senin için bir yabancı almış gibi mi kullanıyorsun dedim evet dedi anlamı yok dedi.ama çantasında fotoğrafım ve onunla buluşmaya ilk giderken peçeteye ayzdığım not hala duruyordu.
ben zaten iyi bir dönemden geçmiyorum moralim bozuk sen de tuz biber oldun dedi.dedim ki normal olmyan bir dönemden geçerken adığın bu ayrılık kararı doğru mu sence dedim bilmiyorum dedi doğru olsa da olmasa da bu kararı aldım dedi.ama sen dayanamazsın biliyorum en fazla 5 gü dayandın dedi ne düşündün ben 5 gün aramayınca dedim blöf yapıyor dedim dedi.zaten eğer yanlış bir karar olsa da bu ayrılık kararım sen yanlış olduğunu anlamam için fırsat vermeyeceksin dedi.ama bu insan anı zaman da şunları söylüyor senin kadar iyisini bulamayacağıma eminim çok yönden uyuşuyoruz tam evlenilecek kızsın ama anlaşamıyoruz ben benim yükümü alacak birini itiyorum dedi ama onun yükünü almam için de bana fırsat vermedi inanın.
birkaç gün sonra ben ona mesaj attım tamam madem istediğin bu ayrılıyprum seni de affediyorum kendim huzuru bulmak için dedim o mesaja hiç cevap yok
neyse şu an bana çok yakın aramızda 10 km var görüşmek istemiyor ondan 200 tl borç almıştım mesaj attım istersen elden veriririm istersen banka hesabına dedim net kısa bir mesaj "istemiyorum"
gelecek umudum kalmadı zaten artık
tek istediğim aylar sonra da olsa pişman olması hasret kalsın sesime istiyorum oysaki onu nasıl dinlerdim sohbetler ederdik saatlerce ama hepsi bitti.
sizce pişman olur mu hata yaptım affet demesi için bu süreçte nasıl davranayım ALLAH için yardım edin bana
bu şekilde ayrılıp da asla asla bu adam pişman olmaz özür dilemez dönmez dediğiniz birileri döndü mü?
sonrası umrumda değil tek isteğim pişman olması.