• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbime söz geçirebilseydim keşke... birderdim var yardımlarınızı esirgemeyin ltfn.

Bu kız arkadasına iyi ne guzel davranmıs dıyen arkadaslar bende ilk basta sızın gıbı dusunmustumde ne guzel arkadasına sahıp cıkmıs destek olmus dıye. Ama hıc o amacla yapmamıs baksanıza ne diyor:" bana 'ben kabuL edecek oLsam seni fiLan dinLemez kabuL ederdim ama napıyım onu' diyen bir arkadaşa ne kadar güveniLir biLemiyorum.." Boylesı arkadas degıl yani ne diyeyimki kızcagızın bu arkadası varken dusmana gerek yok dedirtiyor.

arkadaşLar hepinize yorumLar için teşekkür ederim.. çok yardımcı oLdunuz saoLun.. evet kabuL etmedim artık benim için bitti.. yeni bir hayat başLıyor artık.. beLki 2 gün üzüLür ağLarım geçen 1 seneme,, o verdiğim değere ama hiç bişey gururumdan önemLi değıL,, heleki beni 'en yakın arkadaşım için' bıraktıktan sonra... güven bi iLişkide herşeymiş,, ve ben artık güvenemem... saoLun gerçekten gerçekLeri görmemde yardımcı oLdunuz... ALLAH hepinizden razı oLsun... arkadaşıma geLince, onun kabuL etmemeyişindeki sebep (beni düşünmesi değiL arkadaşLar) neymiş tipi değiLmiş, yoksa çıkmak istese beni dinLemez çıkarmış... herneyse beLki de poLyanacıLık oynucam ama şimdi düşünüyorumda iyiki böle bişey yaşamışım... hem çok değer verdiğim arkadaşımı, hem de koca bir sene mi uğruna gözyaşı dökerek harcadığım sevgiLimin nasıL biri oLdukLarını böyLece anLamış oLdum...
düşünsenize ben iLerde arkadaşımın tipi oLan (onun tabiriyle) biriyLe çıksam beni hiç düşünmeden eLimden aLabiLecek bir yapıdaymış bunu öğrendim geç de oLsa.. herşerde bi hayır varmış.. bunu görebiLmek önemLi sizin sayenizde gördüm sağLıcakLa kaLın.... kucak doLusu sevgiLer....

aferin doğru kararı vermişsin, kabul etseydin sevgilinin baktığı bile suç olurdu sana, asla güvenmezdin.Rabbim sana seni hakedecek iyi birini versin.

evet bende cok sevindim bu karari aldigin icin haketmiyordun o sacmaliklari ..sana yakisanda bu idi oyle kendini bilmezlerlen muhatap olmaktansa ....Tanri sana en iyi kalpli erkegi karsina cikarsin canim kaydirigubbakcemile3

Tebrikler aklı başında bir kızmışsın ! Bundan sonraki hayatında mutluluklar. inşallah Rabbim gönlüne göre birini verir ve çok mutlu olursun.. Hiç bir zaman da ne kocanın ne sevgilinin en yakın arkadaşın bile olsa samimi olmalarına müsade etme...

Tebrikler aklı başında bir kızmışsın ! Bundan sonraki hayatında mutluluklar. inşallah Rabbim gönlüne göre birini verir ve çok mutlu olursun.. Hiç bir zaman da ne kocanın ne sevgilinin en yakın arkadaşın bile olsa samimi olmalarına müsade etme...

aminn teşekkür ederim.. evet kesinLikLe bu samimiyetten dersimi aLdım a.s

son pişmanlık fayda etmez canım yapmadan önce düşüncekti.sakın kabul ediyim deme bile bile ateşe yürüme derim ben

Evet sakın kesinlikle kabul etme seni gerçekden sevseydi
ayrıldığınnız gün bir başkasına teklif etmezdin en iyisini yap
tamamen bitir
huylu huyundan asla asla vazgeçmez
çok canın yanar sakın evet demeee

sakın kabulr etme arkadaşın kabul etseydi sana asla dönmiycekti şimdi boşluğa düştü acıma o sana acımadı

Back
X