arkadaşLar hepinize yorumLar için teşekkür ederim.. çok yardımcı oLdunuz saoLun.. evet kabuL etmedim artık benim için bitti.. yeni bir hayat başLıyor artık.. beLki 2 gün üzüLür ağLarım geçen 1 seneme,, o verdiğim değere ama hiç bişey gururumdan önemLi değıL,, heleki beni 'en yakın arkadaşım için' bıraktıktan sonra... güven bi iLişkide herşeymiş,, ve ben artık güvenemem... saoLun gerçekten gerçekLeri görmemde yardımcı oLdunuz... ALLAH hepinizden razı oLsun... arkadaşıma geLince, onun kabuL etmemeyişindeki sebep (beni düşünmesi değiL arkadaşLar) neymiş tipi değiLmiş, yoksa çıkmak istese beni dinLemez çıkarmış... herneyse beLki de poLyanacıLık oynucam ama şimdi düşünüyorumda iyiki böle bişey yaşamışım... hem çok değer verdiğim arkadaşımı, hem de koca bir sene mi uğruna gözyaşı dökerek harcadığım sevgiLimin nasıL biri oLdukLarını böyLece anLamış oLdum...
düşünsenize ben iLerde arkadaşımın tipi oLan (onun tabiriyle) biriyLe çıksam beni hiç düşünmeden eLimden aLabiLecek bir yapıdaymış bunu öğrendim geç de oLsa.. herşerde bi hayır varmış.. bunu görebiLmek önemLi sizin sayenizde gördüm sağLıcakLa kaLın.... kucak doLusu sevgiLer....