Kalbimi mi dinlemeliyim babamı mı?

Ne kadar yakın?
Yazdıklarınızdan yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum.
Aile içinde, en yakınlarınızın onay vermeyeceği biri ile birşeyler yaşamak mantıklı değil.
Onları da zor durumda bırakırsınız.
Sizin bilmediğimiz şeyleri de biliyor olabilirler.
21-22 yaşlarındayız

zannedersemle olacak iş mi ya, babanıza soramıyorsanız bile annenize açıkça sorun babanızın neden istemediğini. ayrıca babanız o kişi için dümdüz diyor siz de yurtdışı ve muhafazakarlık diyorsunuz. ne alaka yani? öyle olsa bize uygun değil der bişey der.
Babam kendince önümü kesiyor. Yani hoşlandığımı bilmiyor da, öyle bir şey olmasın bak bize uygun değil demeye getiriyor dümdüz derken. Ben böyle düşünüyorum demek istedim zannedersem derken. Sonuç olarak ne düşündüğünü kesin olarak bilemem.

Babanı dinle.. Ana baba evladının kötülüğünü istemez.
Çevremde ailesini dinlemeyip sonrasında pişmanlık yaşayan insanlar var.hep keşke diyorlar.
İyice bağ kurmadan uzaklaş bence
Bir yanım da böyle diyor işte :(

21 22 yaş küçük değil mi zaten evlilik konuşmak için
Ayrıca ben sadece az konuşuyor diye düz diyeceğini düşünmüyorum

Başka bir şey olabilir mi?
Ki bence akraba olduğu içinde olabilir akrabyla münasebetler sıkıntılı gelir bana

Dümdüz biri derken neyden bahsediyor babanız?
Siz birbirinizle bile açık konuşmuyorken neden bütün aileniz durumdan haberdar ve müdahil?
Ailem olası bir ilişkiye karşı önümü kesmeye çalışıyor. Haberdar oldukları tek şey fazla samimi olmamız...

Çocuğu tanıyorlar sadece, aramızda hoşlantı olduğunu kimse bilmiyor
Bilmiyorlarsa niye öyle bir tribe giriyorlar? Muhatap olduğunuz her erkekle evlilik mi düşüneceksiniz, normal bir arkadaşınız olamaz mı?

Dostum sanırım çok iyi tanıdığın biri değil. O yüzden risk alma aileni dinle. Ben babama karşı çıkıp evlendim ama adamı on yıldır tanıyordum.

Back
X