Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu tanıyorlar sadece, aramızda hoşlantı olduğunu kimse bilmiyorNeden bütün sülaleniz çocuğu biliyor, daha ortada somut bir şey bile yokken?
yaşlar kaç?Çocuğu tanıyorlar sadece, aramızda hoşlantı olduğunu kimse bilmiyor
21-22 yaşlarındayızNe kadar yakın?
Yazdıklarınızdan yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum.
Aile içinde, en yakınlarınızın onay vermeyeceği biri ile birşeyler yaşamak mantıklı değil.
Onları da zor durumda bırakırsınız.
Sizin bilmediğimiz şeyleri de biliyor olabilirler.
Yaşınız çok mu küçük? Yani babanız dümdüz adam derken neyden bahsediyor?Akrabamız, senede birkaç gün gördüğü kadarıyla böyle söylüyor babam.
Bu Yaştaki bir gencin kararına ben güvenemem. Babanı dinle yavru kuşum21-22 yaşlarındayız
Babam kendince önümü kesiyor. Yani hoşlandığımı bilmiyor da, öyle bir şey olmasın bak bize uygun değil demeye getiriyor dümdüz derken. Ben böyle düşünüyorum demek istedim zannedersem derken. Sonuç olarak ne düşündüğünü kesin olarak bilemem.zannedersemle olacak iş mi ya, babanıza soramıyorsanız bile annenize açıkça sorun babanızın neden istemediğini. ayrıca babanız o kişi için dümdüz diyor siz de yurtdışı ve muhafazakarlık diyorsunuz. ne alaka yani? öyle olsa bize uygun değil der bişey der.
Bir yanım da böyle diyor işteBabanı dinle.. Ana baba evladının kötülüğünü istemez.
Çevremde ailesini dinlemeyip sonrasında pişmanlık yaşayan insanlar var.hep keşke diyorlar.
İyice bağ kurmadan uzaklaş bence
Ailem olası bir ilişkiye karşı önümü kesmeye çalışıyor. Haberdar oldukları tek şey fazla samimi olmamız...Dümdüz biri derken neyden bahsediyor babanız?
Siz birbirinizle bile açık konuşmuyorken neden bütün aileniz durumdan haberdar ve müdahil?
Kalbime söz geçirebilsem...Babanızın bir bildiği var bence onu dinleyin
Ona cevap vermemissiniz ama kuzense baştan önünü kesin bence.21-22 yaşlarındayız
Bilmiyorlarsa niye öyle bir tribe giriyorlar? Muhatap olduğunuz her erkekle evlilik mi düşüneceksiniz, normal bir arkadaşınız olamaz mı?Çocuğu tanıyorlar sadece, aramızda hoşlantı olduğunu kimse bilmiyor
Bunlar zamanla olacak şeyleryaşlarınız çok küçük, iş güç de yoktur muhtemelen
Hmm, mantıklı bu.Babanı dinle küçüksün senede bir kere gördüğün iki güzel zaman geçirdiğin akraban ile evlenmeyi aklından çıkar.