kalbimin ağrısı dayanılmaz

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
cok acı cekıyorum nasıl kurtulucam bu durumdan bılmıyorum.hattımı herseyımı degsrıtdım ama yetmıyo cok berbatım sabahları nefes alamıyorum uyanırken cok zor oluyo.hep kotu seylerınımı dusunmem gerekıyo napmam gerekıyo nasıl olur dıyorum bı zamanlar bunları yapan adam nasıl olur sonsuza kadar bıter dıyorum
ve artık dayanamıyrum:43:

nasıl olduda bitti canım? eğer değmez bi adamsa hiç üzülme zamanla geçicek.şuan zor gelir ama bi gün muhakkak geçiyo gidiyo kimse unutulmaz değildir

nasıl olduda bitti canım? eğer değmez bi adamsa hiç üzülme zamanla geçicek.şuan zor gelir ama bi gün muhakkak geçiyo gidiyo kimse unutulmaz değildir

degmıycek bırı evet.benı yenı barsmısken ortada bı sebep yokken feysten engelledı hesap soruncada ayrıl sen bılırsın dedı kolayca.ve ertesı gunude bı kız ARKADASIMLA muabbet kurmaya basladı.bunu nasıl yaparsın dıye sordugumda da bana karısma dedı o kıza benı kotuleme dedı

degmıycek bırı evet.benı yenı barsmısken ortada bı sebep yokken feysten engelledı hesap soruncada ayrıl sen bılırsın dedı kolayca.ve ertesı gunude bı kız ARKADASIMLA muabbet kurmaya basladı.bunu nasıl yaparsın dıye sordugumda da bana karısma dedı o kıza benı kotuleme dedı

canım çok zor oluyo gerçekten nefes alamıyosun sürekli aklına geliyo ama zamanla acısı geçiyo hele bide başkası çıkınca karşına bende sevgilimden ayrılmıştım 2 sene çok üzüldüm ama baktım gayet rahat hayatına devam ediyo bende kendi hayatıma baktım ve sonra ne kadar saçma sapan bişeye üzülmüşüm diye çok kızdım kendime takma kafana çok gerçekten sevse böle bişi yapmazdı zaten geçer bu günler inşallah çok daha iyi seni daha çok seven birini bulursun canım :)

Ağla ağlayabildiğin kadar.
Bağır çağır.
Nasıl olsa bitecek bir gün.
Hangi aşk acısı sonsuza kadar sürmüş ki.
Rabbime sığın ve dua et.

aaayyy bırak ya. erkekle hayatta çok ta değerli olamayan varlıklar benim için. artık seninde hayat felsefen bu olsun. unutamıyorum yapamıyorum edemiyorum dedikçe bitiremezsin.unuttum unutucam o kimmiş ki onun için üzülcem de.senin için hayırsız biriymiş kurtulduğun için oh de

tatlım hiçbirimiz geceden uyuyup ertesi sabah uyandığımızda aşk acısından kurtulmadık. bu böyle yaşanıyor. ben ilk günler zombi gibiydim ne yediğimi bildim ne içtiğimi. hala günde 500 kez telefonuma bakıyorum bi mesaj bişey var mı diye. acının şiddeti zaman içinde azalıyor. sabır..

mesaj tekrarı.....

Son düzenleme:
Kendine oyalanacak birşeyler bul kafanı dağınık tut. Onunla ilgili fazla birşey tutma gözünün önünde..:26:

belkı okul acılıp burdan gıttıgımde ıyı olurum.bn artık ıyı olmak ıstıyorum ıyı olmak ıcın neler yapabılırım
ıyı olabılırmıyım..

belkı okul acılıp burdan gıttıgımde ıyı olurum.bn artık ıyı olmak ıstıyorum ıyı olmak ıcın neler yapabılırım
ıyı olabılırmıyım..

sagapo, seninki sevgi değil, takıntı:ssz:

Son düzenleme:
canım kendini üzmene hiç gerek yok kurtulduğun için sevin.kendine uğraş bul arkadaşlarınla takıl gez toz eğlen.sana bunu yapan biri için niye üzülüyorsun değmez ki ona.ben de dün ayrıldım bak kaç yıllık sevgilimden ama haklıyım içim rahat bu yüzden üzmüyorum kendimi bana değer vermeyen birinin arkasından bi de ağlayıp dövünecek miydim:1: sen de aynı şekilde düşün:113::113:

sagapo, seninki sevgi değil, takıntı:ssz:

Evet kesinlikle takıntı.:ssz: Senden kaçtıkça, seni istemedikçe beni nasıl istemez diye yediremiyorsun, kazanmak için çabalıyorsun.
Yaşadıklarından sonra bu kişiyi takmaman, hayatına bakman gerekiyordu.
Sen kaybetmedin canım.:14:

Son düzenleme:
Evet kesinlikle takıntı.:ssz: Senden kaçtıkça, seni istemedikçe beni nasıl istemez diye yediremiyorsun, kazanmak için çabalıyorsun.
Yaşadıklarından sonra bu kişiyi takmaman, hayatına bakman gerekiyordu.
Sen kaybetmedin canım.:14:

evet ne yalan solım nasıl olur dıyorum zamanında pesımde kosarken zamnaında bnm ıcın mesela sunu yapmısken nasıl olur suan bole yapar dıorum kafamda hep bunlar

evet ne yalan solım nasıl olur dıyorum zamanında pesımde kosarken zamnaında bnm ıcın mesela sunu yapmısken nasıl olur suan bole yapar dıorum kafamda hep bunlar

Şuan neden böyle yapıyor diyorsun açtığın konularda cevabını bulacaksın.:ssz:
Senden emin olan, her geldiğinde seni bulan biri peşinde koşturmaz.
Bundan sonra vereceğin en büyük ceza, takmamak olur.
Takılmadığını gördüğünde peşinde koşturur.

Back
X