kalbimin ağrısı dayanılmaz

degmıycek bırı evet.benı yenı barsmısken ortada bı sebep yokken feysten engelledı hesap soruncada ayrıl sen bılırsın dedı kolayca.ve ertesı gunude bı kız ARKADASIMLA muabbet kurmaya basladı.bunu nasıl yaparsın dıye sordugumda da bana karısma dedı o kıza benı kotuleme dedı

Neeee!!! Ayyy!!! bu adam için bırak üzülmeyi sevinmen lazım! Hatta o kıza da kötüleme karışma ne hali varsa görsün!!! :47: :47: Karaktersiz yaa!!!! Öyle bir sil ki! olurda karşılaşırsan sanki o yokmuş gibi davran hiç var olmamış gibi! Dimdik dur ezilsin iyice... Kendini üzmen ona değer vermektir,yapma bunu...

Neeee!!! Ayyy!!! bu adam için bırak üzülmeyi sevinmen lazım! Hatta o kıza da kötüleme karışma ne hali varsa görsün!!! :47: :47: Karaktersiz yaa!!!! Öyle bir sil ki! olurda karşılaşırsan sanki o yokmuş gibi davran hiç var olmamış gibi! Dimdik dur ezilsin iyice... Kendini üzmen ona değer vermektir,yapma bunu...

Cevap budur.:46:
Ama arkadaş anlamamakta ısrar ediyor.:41:

anlıyorum hepnız haklısınız ve dogru soluosun neden bole yapıo benım tavızlerım sonucu hergeldıgınde evet dememın sonucunda haklısınız toparlamaya claısıcam kendımı.zaten randevu alıcakmıs pskytrıden annm ıyı görmuyo cunku halımı.gıdıcem umarım ıse yarar

Canım sadece zaman ve sabır...
İnan bu hayatta daha ne acılar varmış buda ne diyebiliyor insan.
İlk günkü gibi acımıyor zaten canın zaman geçtikçe acısıda hafifliyor...
Allah'a dua et bol bol...

Ona gereğinden fazla değer vermişsin. Ona böyle değer verdiğin için üzülüyorsun aslında. Değmediği için. Bu acıyı yaşayacaksın ama denildiği gibi onu gördüğün zaman sakın umursama, tanımıyormuş gibi davran.
Bir de düşün.. Mantığını çalıştır. Mantığın sana yardım eder diye düşünüyorum. İyiki ayrıldım demeni sağlar.

bu aralar en çok sorduğum soru:''Biz mi fazla seviyoruz,onlar mı fazla gerizekalı?'' ve cevap:zekaları yok ki geri olsun:ssz:

Ona gereğinden fazla değer vermişsin. Ona böyle değer verdiğin için üzülüyorsun aslında. Değmediği için. Bu acıyı yaşayacaksın ama denildiği gibi onu gördüğün zaman sakın umursama, tanımıyormuş gibi davran.
Bir de düşün.. Mantığını çalıştır. Mantığın sana yardım eder diye düşünüyorum. İyiki ayrıldım demeni sağlar.

evet verdıgım deger ıcın cok uzuluyorum ben deger verdıkce o yücelmıs yücelmıs bana tepeden bakmaya baslamıs bunu gordum.demekkı sevgını bellı etmıcekmıssın boyle ınsanlar kotu davrnalımaktan hoslanıyo

evet verdıgım deger ıcın cok uzuluyorum ben deger verdıkce o yücelmıs yücelmıs bana tepeden bakmaya baslamıs bunu gordum.demekkı sevgını bellı etmıcekmıssın boyle ınsanlar kotu davrnalımaktan hoslanıyo

arkadaşm nolur kendine gel.. nolur..
bilirim bende yaşadım hemde en dibine kadar ..
şmdi ne mi oldu .. yaşıyor mu ondan bile haberm yok..
değerim bu kadarmışş..
emeklerime acıyorum

Gecmisin guzel yanlarini hatirlayip kendine iskence cektirmeyi birak!
yok pesinden kosmus, yok sana asikmis bilmem neymis..
Neyse ne, bitti gitti..
Bu aciyi unutmak mi istiyorsun?
O zaman kotuye konsantre olacaksin!
Sana yasattigi bu korkunc seylere konsantre olup ondan soguyacaksin. Bugun gelse hicbirseyin eskisi gibi olmayacagi gercegini idrak edeceksin. Umudunu kaybedeceksin. Ve emin ol dogru kisiye yeniden asik olacaksin! Sana bu kadar kotu davranan bi adami fazla yuceltmedin mi? O kim oluyor ki sana bu kadar kotu davranip, senin butun ozguvenini zedeliyo?

Kendine gel artik. Senden degerli kimse yok bunu unutma. Hayatta en cok kendini sev, ve kimsenin canini yakmasina izin verme. Sevgiyi hakettigini dusunuyorsan, sevgini hak edenlere ver!

Neyse ne, bitti gitti..
Sana yasattigi bu korkunc seylere konsantre olup ondan soguyacaksin. Bugun gelse hicbirseyin eskisi gibi olmayacagi gercegini idrak edeceksin. Umudunu kaybedeceksin. Ve emin ol dogru kisiye yeniden asik olacaksin! Sana bu kadar kotu davranan bi adami fazla yuceltmedin mi? O kim oluyor ki sana bu kadar kotu davranip, senin butun ozguvenini zedeliyo?

Kendine gel artik. Senden degerli kimse yok bunu unutma. Hayatta en cok kendini sev, ve kimsenin canini yakmasina izin verme. Sevgiyi hakettigini dusunuyorsan, sevgini hak edenlere ver!

Neyse ne, bitti gitti..

haklısın bnde artık bole yapmaya calısıyorum bazen cnm daha cok acıyarak uyanıyorum bazende cok fena..bazen degmezmıs ıste artık bıttı bıda asla olamaz dıorum bıgun uyandıgımda da eskıden boleydı soleydı nıe bıtttı dıe kahroluyorum sankı beraberken cok mutluymusum gıbı hayal edıyorum
evet beraberken mutlu gunlerımde oldu ama 2gun mutluysam sonra fazlasınyla aldı bnden hep bıseler yaptı
bu acıyı unutmak ıstıyorum ama kotu selerıde dusununce daha cok yanıyo o zmn onunda acı cekmesını pısmanlıgını gormek ıstıyo ınsanın ıcı hırsla kınle nefretle doluyo

Back
X