Kalbimin ağrısı geçer mi?

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
bu sabah evlenmek istediğim insanla ilişkim bitti. ortada çok ciddi bir sebep yokken hem de. kalbim acıyor,iş yerinde durmaya zorlanıyorum şu an. geleceğime kattığım,bir iş yaparken her noktasına onu da kattığım insan gitti. zaman zaman oldu böyle o gitti,ben döndürdüm,çabaladım,ağladım gitmemesi için. ama bu sebep için bir şey yapamıyorum,yapmıyorum.kendimi şuçlu hissetmiyorum.onu üzecek de bir şey yapmadım. o benim hayatımda tanıdığım en inatçı insan.ayrılırken bile kararım net ve kesin dedi. şunu merak ediyorum ne kadar inatçılık,kararlılık olursa olsun ,mantığından ödün vermese dahil çok sevse döner mi ki, gelir mi bana tekrardan..

bence gıtcegı bellıymıs en son ayrılmanızda kararım net ve kesın ugrasma donmem ıcın demek ıstedı heralde ,senın ıcın daha hayırlı bence ,ama suan cok acı hıssedıyosun bılıyorum ama zaman lazım

hem de nasıl kendimi boşlukta hissediyorum.bütün hayallerim,umutlarım,sevinçlerim bir anda kayboldu..

ayrılık acısı yaşayan herkesin yaptığını yapıcaksın,
önce acını çekiceksin,
sonra acın azaldıkça kendini sosyalliğe vericeksin,
ve bir gün uyandığında fark ediceksin ki artık aklına bile gelmiyor..
unutmuşum diye buruk bi mutluluk yaşıycaksın..
kısaca bu yoldan böyle geçiseksin....

ayrılık nedeniniz nedir?
daha geçen gün yorumlarında dikkat etmiştim, güzel bir ilişkisi var galiba demiştim :(
neden böyle oldu?

ayrılık acısı yaşayan herkesin yaptığını yapıcaksın,
önce acını çekiceksin,
sonra acın azaldıkça kendini sosyalliğe vericeksin,
ve bir gün uyandığında fark ediceksin ki artık aklına bile gelmiyor..
unutmuşum diye buruk bi mutluluk yaşıycaksın..
kısaca bu yoldan böyle geçiseksin....

bunu hiç bir zaman aklımdan dahi geçirmek istememiştim. olmadı,olmadı,çabalamak,gitmek de bir işe yaramıyormuş anladım bunu.

ayrılık nedeniniz nedir?
daha geçen gün yorumlarında dikkat etmiştim, güzel bir ilişkisi var galiba demiştim :(
neden böyle oldu?

canım anlatmaya bile değmeyecek bir şey ufak bir şey. ama şunu diyebilirm.kendisi çok detaycıdır benim farketmediğim asla aklıma bile gelemiyecek şeyleri düşünür,benim büyütmediğim şeyleri dağ yapar. sorunun asıl nedeni bu gibi

canım anlatmaya bile değmeyecek bir şey ufak bir şey. ama şunu diyebilirm.kendisi çok detaycıdır benim farketmediğim asla aklıma bile gelemiyecek şeyleri düşünür,benim büyütmediğim şeyleri dağ yapar. sorunun asıl nedeni bu gibi

belki sensiz kaldığında, yokluğunu hissettiğinde bu inadından döner.... :14:

sürekli peşinden gittiğim için mi?:59:

Volvic kullanıcısından alıntı
Cok dogru,biz kadinlar zaten sevdigimiz adami hayatimizin merkezine koydugumuz,onu herseyimizle sevdigimiz icin hep kaybeden taraf oluyoruz.Karsi taraf bu sevgimizi zamanla hor görüp bize deger vermemeye basliyor.Söyle bir bakiyorumda,erkeklerin pesinden kostugu kizlar genelde o adamlara pek deger vermeyen,"sen olmazsan baskasini bulurum" havasinda olan,kisacasi adami umursamayan tipler oluyor.Simdi bizdemi böyle olalim anlamadimki?Hadi olabildik diyelim,bu tür bir iliski,yani birinin kacip digerini kovaladigi bir iliski ne kadar saglikli olur,ask bumudur?Bence degildir ve sirf bu nedenden dolayi artik erkeklere karsi büyük bir kinim var.Seven kaybediyormus,bunu anladik.....

Uzulerek dile getiriyorum bunu ama cokk cokk dogru tespitlerde bulunmusun... Her daim kacan kovalaniyor... Bir erkegin cidden senin etrafinda fir donmesini deger vermesini istiyorsan ona aitmis, tum sevgin onunmus gibi dawranmaycksn,,, tamam coksew hatta daglari del askindan ama bunu ona yansitmak , dile getirmek zorunda degilsnki... Sen deger verdikca adam vazgecilmez oldugunu hissedecek .,, ve bu durumu ifade eden en guzel soz
"KARSİNDAKİNE VAZGECİLMEZ OLDUGUNU HİSSETTİRDİGİNİZ AN İLK SizDEN VAZGeCER " dir..,
...
Birde bu bir erkek yani hayatinizin merkezinde olmasina ne gerek var ki, neden tum planlarniz hayatniz ona gore sekillensin? İste siz karsinzdakine bunun ayrimini hissettiremedgniz takktirde her daim vazgecilenlerden olursunuz cunku onun her deginini onayladhnizdan kolay lokmasinzdir unutmayin erkekler zoru sever...

Volvic kullanıcısından alıntı
Cok dogru,biz kadinlar zaten sevdigimiz adami hayatimizin merkezine koydugumuz,onu herseyimizle sevdigimiz icin hep kaybeden taraf oluyoruz.Karsi taraf bu sevgimizi zamanla hor görüp bize deger vermemeye basliyor.Söyle bir bakiyorumda,erkeklerin pesinden kostugu kizlar genelde o adamlara pek deger vermeyen,"sen olmazsan baskasini bulurum" havasinda olan,kisacasi adami umursamayan tipler oluyor.Simdi bizdemi böyle olalim anlamadimki?Hadi olabildik diyelim,bu tür bir iliski,yani birinin kacip digerini kovaladigi bir iliski ne kadar saglikli olur,ask bumudur?Bence degildir ve sirf bu nedenden dolayi artik erkeklere karsi büyük bir kinim var.Seven kaybediyormus,bunu anladik.....

Uzulerek dile getiriyorum bunu ama cokk cokk dogru tespitlerde bulunmusun... Her daim kacan kovalaniyor... Bir erkegin cidden senin etrafinda fir donmesini deger vermesini istiyorsan ona aitmis, tum sevgin onunmus gibi dawranmaycksn,,, tamam coksew hatta daglari del askindan ama bunu ona yansitmak , dile getirmek zorunda degilsnki... Sen deger verdikca adam vazgecilmez oldugunu hissedecek .,, ve bu durumu ifade eden en guzel soz
"KARSİNDAKİNE VAZGECİLMEZ OLDUGUNU HİSSETTİRDİGİNİZ AN İLK SizDEN VAZGeCER " dir..,
...
Birde bu bir erkek yani hayatinizin merkezinde olmasina ne gerek var ki, neden tum planlarniz hayatniz ona gore sekillensin? İste siz karsinzdakine bunun ayrimini hissettiremedgniz takktirde her daim vazgecilenlerden olursunuz cunku onun her deginini onayladhnizdan kolay lokmasinzdir unutmayin erkekler zoru sever...

çok doğru gerçekten. ben bunu yeni yeni anlıyorum. belki ondaki psikiloji 1 hafta sonra arayacak,dayanamıcak şeklinde bilmiyorum ama kesinlikle aramıcam. seviyorsa dönsün hep ben gittim hep ben alttan aldım,tartışmalarda hep sustum,o bana bağırdıkça aşkım canım dedim. gerçekten de haketmişim bunu ben..:14:

çok doğru gerçekten. ben bunu yeni yeni anlıyorum. belki ondaki psikiloji 1 hafta sonra arayacak,dayanamıcak şeklinde bilmiyorum ama kesinlikle aramıcam. seviyorsa dönsün hep ben gittim hep ben alttan aldım,tartışmalarda hep sustum,o bana bağırdıkça aşkım canım dedim. gerçekten de haketmişim bunu ben..:14:

İste bnde bunu actgm topkte kizlara anlatmaya calistm...

asinaz01 kullanıcısından alıntı
hayatının merkezine alsa da olmuyor almasan da olmuyor..bence bu kesin çizgilerle ayrılmıyor kızlar birbirinden..aslında bazen sen merkezdesin bazen de değilsin i hissettirmek için ne yapılmalı ?
sadece başkasına yönelmek :merkez sorunu değil,güsellik değil,çirkinlik değil,ya bence orda çok ince bir çizgi var ama ne?
Walla cnm hayatinin merkezinde olmasi demek senin onunde herseyi , hayatini ona gore planlayip o cizgide dewam ettirmen demek... Bence en basta ikinizinde ayni konumda ayni noktada yani ayni merkezde oldgunu ona hissettirmek...
...
Tamam cok cok sevin herseyiniz olsun ama bu kadar belli edip cok argo olacak ozur dilerim ama bi taraflarini kaldirmaninda bi manasi yok... Sen en iyisi sen en mukemmelsin seni cok seviyorum boyutlarina cikarttigin anda indiremezsin ordan zaten senin verdigin oz guvenle adam bi bakmissin ucmuss gitmis:)
Ama suda var tamam havaya sokmayacagiz diyede kopek muameleside yapmayacagiz deger verecegiz ilgilenecgjz ama bir yere kadar...
....
Mesela birakin o fisildasin sevgi sozcuklerini o seni seviyorum desin sende soyleyecksin tabiki ama o duymak icin cabaladgnda ... Karsidan 5 kere seni sewiyorm yada ilgi vs geliyorsa senden 2 tane gitsn... E zor oldgndan seninle ugrasmaktan zaten gozu baskasini goremezki...
...
İsteyen kizabilir bana ama emin olun bunlar test edilip onaylandi..

İste bnde bunu actgm topkte kizlara anlatmaya calistm...

asinaz01 kullanıcısından alıntı
hayatının merkezine alsa da olmuyor almasan da olmuyor..bence bu kesin çizgilerle ayrılmıyor kızlar birbirinden..aslında bazen sen merkezdesin bazen de değilsin i hissettirmek için ne yapılmalı ?
sadece başkasına yönelmek :merkez sorunu değil,güsellik değil,çirkinlik değil,ya bence orda çok ince bir çizgi var ama ne?
Walla cnm hayatinin merkezinde olmasi demek senin onunde herseyi , hayatini ona gore planlayip o cizgide dewam ettirmen demek... Bence en basta ikinizinde ayni konumda ayni noktada yani ayni merkezde oldgunu ona hissettirmek...
...
Tamam cok cok sevin herseyiniz olsun ama bu kadar belli edip cok argo olacak ozur dilerim ama bi taraflarini kaldirmaninda bi manasi yok... Sen en iyisi sen en mukemmelsin seni cok seviyorum boyutlarina cikarttigin anda indiremezsin ordan zaten senin verdigin oz guvenle adam bi bakmissin ucmuss gitmis:)
Ama suda var tamam havaya sokmayacagiz diyede kopek muameleside yapmayacagiz deger verecegiz ilgilenecgjz ama bir yere kadar...
....
Mesela birakin o fisildasin sevgi sozcuklerini o seni seviyorum desin sende soyleyecksin tabiki ama o duymak icin cabaladgnda ... Karsidan 5 kere seni sewiyorm yada ilgi vs geliyorsa senden 2 tane gitsn... E zor oldgndan seninle ugrasmaktan zaten gozu baskasini goremezki...
...
İsteyen kizabilir bana ama emin olun bunlar test edilip onaylandi..

her şeyin ,burda anlatılanların o kadar çok tersini yaptım ki. sevdğimi çok belli ettim,kavga etsek dahi askımm bitanemli konustum, o bağırdıkça alttan aldım,git dediğinde çaba gösterip kaldım seviyorum senle olcam dedim ee tabi bu duruma göre tespit de dogru cıkıyor sanırım..

ben sevdiğim adamı hayatımın merkezine koydum :26:
ona endeksli yaşadım.
o mutluysa mutlu oldum.
hayata dair bütün planlarımı onun üstüne yaptım.
çünkü o da beni öyle gördü.
kendinden önce beni düşündü..
ki ben çok bencil bir insanımdır.
hayatta bir tek onu kendimden önce getirdim.
bilmiyorum bir gün çıkıp gitmek isterse nasıl bir enkaza dönüşürüm.
ama yine de pişman değilim çünkü 5 yıldır ancak böyle hissediyorum dolu dizgin bir aşk yaşadığımı.

birine değer vermenin ve bunu ona belli etmenin onu şımartacağını düşünmüyorum.
havalara giriyorsa zaten verdiğim değeri hak etmiyormuş derim.
değer değil, yol veririm.

bir tek küstüğümüzde, dargınlık yaşadığımızda,
benden haksız yere yüz çevirmişse,
gidip de ben peşinden koşmam.
o kadarı da gururuma dokunur.
bana kötü davranan birine ben elimde çiçeklerle gitmem...
beklerim sadece..
yanlışını anlasın diye...

birini sevdiğinde ona değer verdiğinde kendi değerini arttırmış olursun.
seviyorsam bu beni değerli kılar...
bir ayrılık durumunda kahrolurum ve adım atmam belki ama sevmekten vazgeçmem de..

son olarak,
ne demiş şair:
ayrılık da sevdaya dahil,
çünkü ayrılanlar hala sevgili...

umarım senin için en iyisi olur..

her şeyin ,burda anlatılanların o kadar çok tersini yaptım ki. sevdğimi çok belli ettim,kavga etsek dahi askımm bitanemli konustum, o bağırdıkça alttan aldım,git dediğinde çaba gösterip kaldım seviyorum senle olcam dedim ee tabi bu duruma göre tespit de dogru cıkıyor sanırım..
Anlamstm zaten bu tarz bi profil cizdgni yoksa bi erkek boyle dawranmaz....
Ahhh ahh anlamiyorm cnm seni illa milyonlarca kez aci cekince akil basa gelio...
Ozelinden msj atmaya calstm ama olmadi...
Bisey soracagm suan ne istiyorsun? Bu olayls ilgili? Ne olsa mutlu olursun

Anlamstm zaten bu tarz bi profil cizdgni yoksa bi erkek boyle dawranmaz....
Ahhh ahh anlamiyorm cnm seni illa milyonlarca kez aci cekince akil basa gelio...
Ozelinden msj atmaya calstm ama olmadi...
Bisey soracagm suan ne istiyorsun? Bu olayls ilgili? Ne olsa mutlu olursun

yazdım cnm mesaj sana

Back
X