Kalbine giden yol midesinden geçmeyen erkek ?

İyi de hep böyleymiş, yıllardan beri. Niye her seferinde kızıp sinirleniyorsun? Niye çakma elit diyorsun? 3 gün değil 15 gün temizlik yapsan da aferin demeyecek. Hatta gün sayisi arttikça daha da saçma gelecek ona. Ki bence de saçma. Bence sürekli bile bile lades diyorsun. Boşuna sinirlenme..

Kız ben seni oğluma alayım mı?:KK53:

(İçimdeki teyze ortaya çıktı. Oğlum da yok ama olsa şansımı denerdim.)

Maaşallah. Hem okumuş, hem çalışkan, hem hamarat, hem de baklava açabiliyor.

Ne istiyor bu adam, Allah'tan belasını mı?:KK53:

Hayır ne yapacakmış mesela evlenince? Akşam yemeğinin bulaşıklarını makineye koyunca kızacak mıymış? Ya da sırf ev işleri gereksiz diye sana yardım etmeyecek miymiş? Kim yıkayacak bu bulaşıkları? Kitaplar mı?
O kitapları yazan insanlar da o seminerlerdeki profösörler de evlerinde bulaşık yıkıyor.

Daha ne istiyorsun?

Senin kendini tüketilebilir uğraşlarla öldürmen yerine daha dolu ve Kapsamlı uğraşlar edinmeni istiyor.

Yemek yapmak temizlik yapmak öyle uzaktan göründüğü gibi olmuyor evlilikte .. Şimdi hobi olarak uğraşıyorsun keyifli geliyor.

Yarın hergün her gün yapsan bıkarsın. Madem o da seni böyle istiyor.. Sen de yemek ve temizlik hobiden öteye gitmesin . Evlenirseniz bir yardımcı tutar artık böyle konuşan erkek ..

Sen de konferanslarda çalıştaylarda kitap fuarlarında gezersin .

Bu Adam'ı kaçırma..

Daha ne istiyorsun?

Senin kendini tüketilebilir uğraşlarla öldürmen yerine daha dolu ve Kapsamlı uğraşlar edinmeni istiyor.

Yemek yapmak temizlik yapmak öyle uzaktan göründüğü gibi olmuyor evlilikte .. Şimdi hobi olarak uğraşıyorsun keyifli geliyor.

Yarın hergün her gün yapsan bıkarsın. Madem o da seni böyle istiyor.. Sen de yemek ve temizlik hobiden öteye gitmesin . Evlenirseniz bir yardımcı tutar artık böyle konuşan erkek ..

Sen de konferanslarda çalıştaylarda kitap fuarlarında gezersin .

Bu Adam'ı kaçırma..

Yaa iyi güzel de Bi insan sürekli kitap gazete okuyamaz ki Kendisi bir anını boş geçirmez kitap okur seminerler konferanslar kitap toplantıları derneklere gider vs Çok güzel ama o erkek Ben kızım Annem de sağosun sırf iş yapayım kendine iş bırakmayım isteyen bi tip İşim gücüm çoook Hem faydama olsun diye kitaplara konferanslara da vakit ayırıyorum Hatta bu yılı çok aktif geçirdim ama evde de işim çok ve mecburum bu yaz biraz boş geçirdim İki hafta tatile gittim kştap okumadım gezdim diye eleştirmeyi geçti azarlıyor küsüyor falan Eee hep de kştap okuyamam ki ben

Kız ben seni oğluma alayım mı?:KK53:

(İçimdeki teyze ortaya çıktı. Oğlum da yok ama olsa şansımı denerdim.)

Maaşallah. Hem okumuş, hem çalışkan, hem hamarat, hem de baklava açabiliyor.

Ne istiyor bu adam, Allah'tan belasını mı?:KK53:

Hayır ne yapacakmış mesela evlenince? Akşam yemeğinin bulaşıklarını makineye koyunca kızacak mıymış? Ya da sırf ev işleri gereksiz diye sana yardım etmeyecek miymiş? Kim yıkayacak bu bulaşıkları? Kitaplar mı?
O kitapları yazan insanlar da o seminerlerdeki profösörler de evlerinde bulaşık yıkıyor.
Yooo çok titizdir bi dee Öğrenci evinde duvarları çamaşır suyuyla silen bi erkel düşünebiliyo musunuz ? Evlnince beraber yaparız diyor Olabildiğince faydalı şeylere vaktimiz kalsın diye elbirliği yaparız diyor

Bence kitabini al eline yemegi ona birak. Eee sevgilim bu isler böyle, kitap okumam icin birinin yemegmi pisirmesi lazim de.
Oyunu ona göre oyna madem. Tamam de, ugrasmayacagim de, ya kendisi yapsin ya da disaridan yemek söylesin.
Böyle kiymetsiz biri icin yorulmaya degmez baksana. Sükredecegine basite aliyor.
Dedigi gibi biri ol bakalim ona karsi, acaba o zaman ne yapacak

Bence kitabini al eline yemegi ona birak. Eee sevgilim bu isler böyle, kitap okumam icin birinin yemegmi pisirmesi lazim de.
Oyunu ona göre oyna madem. Tamam de, ugrasmayacagim de, ya kendisi yapsin ya da disaridan yemek söylesin.
Böyle kiymetsiz biri icin yorulmaya degmez baksana. Sükredecegine basite aliyor.
Dedigi gibi biri ol bakalim ona karsi, acaba o zaman ne yapacak
Bazen makarna yaptım yine makarna yedim bs deyince bekar evinde İçim acıyo Ooyy canım benim bi evlenelim ben sana neler neler yapıcamm ellerimle beslicem seni diyorum Ne gerek var diyor Odun ya

Back
X