Kalbiyle Dili Aynı Değil...

İnanın arkdaşları da problem değil. Eyleme geçse çok üzülürdüm,dediğiniz gibi kimi kadın için boşanma sebebi bile olabilirdi bu ama bu şekilde düşünmesi bile canımı acıttı. Kafam çok karıştı,düzgün cümle kuramadıysam affola
Anliyoruz canm benim esimde boyle davransa bende aynisini dusunurdum sacmalik yani

Bişey aramaya çalışmıyorum sadece samimi gelmiyor. Bizsiz abisiyle gitse içine sinmeyecekmiş ama arkadaşlarıyla olabilirmiş. sizce de dengeli bir cümle mi bu?
Abimlerle gitmiyorum sizsiz içime sinmez dedikten sonra işin vardır yoksa giderdin demeniz gereksiz olmuş "bence".

Benim için eşimin arkadaşlarıyla gezmesi de sorun olmadığından onlarla olsa giderim demesine çok üzülmenizi de anlayamadım açıkçası. Bu ancak fırsat bulduğunda sizin yanınıza gelmeyip, vakit geçirmekten kaçma gibi bir durumu varsa sıkıntı olabilir, yoksa gayet normal.

Son düzenleme:
Abartmışsınız. Resmen adamı sıkıştırmışsınız ki mesele yaratacağınız bir cümle duyun illa ağzından. Sizle gidemezsen arkadaşlarımla giderim cümlesi gayet normal bence

Lütfen tekrar okur musunuz yazdığımı?
Okudum...adam sizsiz gitmek istemedigini söylüyor bir kaç kere...yani zaten öyle bir düşüncesi yok...diyor ki ha olur da bir ihtimal sizsiz gidecek olsam arkadaşlarımla gitmek isterim.
Ama siz laf altında laf ariyorsunuz gibi geldi bana. Adam zaten sizsiz gitmeyi hiç düşünmemişki.

Abartmışsınız. Resmen adamı sıkıştırmışsınız ki mesele yaratacağınız bir cümle duyun illa ağzından. Sizle gidemezsen arkadaşlarımla giderim cümlesi gayet normal bence
Biz farklı düşnüyoruz o halde . Olabilir. Belki de ben fazla ince düşünüyorum ama yapım bu.

Okudum...adam sizsiz gitmek istemedigini söylüyor bir kaç kere...yani zaten öyle bir düşüncesi yok...diyor ki ha olur da bir ihtimal sizsiz gidecek olsam arkadaşlarımla gitmek isterim.
Ama siz laf altında laf ariyorsunuz gibi geldi bana. Adam zaten sizsiz gitmeyi hiç düşünmemişki.
Umarım dediğniz gibidir. :KK200:

Anladigim kadariyla su an arkadaslari gidelim dese gidecek durumdami, is durumu musait. O zaman esinin yanina git, birlikte gidin.bende cok istiyorum karadeniz turunu 🙏

Çok niyet okuyorsunuz. Mutsuz olursunuz sadece. Sensiz gitmem mi dedi biz gidelim bı olan yapıp derdim ben olsam.
Demek stedeğim bugün abisi değil arkadaşları gidecek olsaydı,uzun zamandır üzerine konuştuğumuz bir planı arkadaşlarıyla eyleme geçirecekti. Yani arakdaşlarına hayır bu benim ailemle yaptığım bir plandı,onlarla giderim demeyecekti. Zoruma giden bu,anında konu dışına çıkartılmak.

Anladigim kadariyla su an arkadaslari gidelim dese gidecek durumdami, is durumu musait. O zaman esinin yanina git, birlikte gidin.bende cok istiyorum karadeniz turunu 🙏
Niyetimiz o yöndeydi zaten. Ama demek ki arkadşları gidecek olsaydı,planı bizsiz erkene çekip gidecekti yani. Zoruma giden bu.

Çoğunluk doldurduğunu düşünmüş olsa da kendini, ben de sizin gibi düşünürdüm ve alınırdım.
Karadeniz sevdalısı olarak benimle kurulan bir plana alternatif cevabı, incitirdi. Zira arkadaşlarla gitmek farklı evet, lakin ayni şekilde siz ben de gideceğim arkadaslarimla deseniz o da gönül koyardı. Yine siz cocuklardan ayri gitmek icinize sinmeyecek yapıda birisiniz.

Çoğunluk doldurduğunu düşünmüş olsa da kendini, ben de sizin gibi düşünürdüm ve alınırdım.
Karadeniz sevdalısı olarak benimle kurulan bir plana alternatif cevabı, incitirdi. Zira arkadaşlarla gitmek farklı evet, lakin ayni şekilde siz ben de gideceğim arkadaslarimla deseniz o da gönül koyardı. Yine siz cocuklardan ayri gitmek icinize sinmeyecek yapıda birisiniz.
Anladığınız için teşekkür ederim. :KK200:

Bence şöyle olmuş: 'eğer aileden birileri ile gideceksem bu tabiki eşimle olmalı ama eşimle şu an şartlar uygun değilse gitmek için arkadaşlarımla da gidebilirdim' gibi bir şey demek istemiş. Aslında tercihi abileriyle arkadaşları arasında zihninde yapmış, sizle diğerleri arasında değil. Üzülmeyin inşallah. Hayalleriniz en yakın zamanda hayır ile gerçekleşir inşallah. 🍀

Bence şöyle olmuş: 'eğer aileden birileri ile gideceksem bu tabiki eşimle olmalı ama eşimle şu an şartlar uygun değilse gitmek için arkadaşlarımla da gidebilirdim' gibi bir şey demek istemiş. Aslında tercihi abileriyle arkadaşları arasında zihninde yapmış, sizle diğerleri arasında değil. Üzülmeyin inşallah. Hayalleriniz en yakın zamanda hayır ile gerçekleşir inşallah. 🍀
Ne tatlısınız. Teşekkür ederim. :KK200:

Kimse takılmamış ama ben şuna takıldım,siz arkadaşlarınızla gitmek isteseniz bu neden sorun oluyor ? Kavga kıyamet neden oluyor ? Siz kendisinin sözüne itaat etmek zorunda mısınız ?

Eşimle mesajlaşıyorduk. (1,5 yıldır tayin dolayısyla ayrıyız bu arada) Abisi ve yengesinin Doğu ve Karadeniz turuna çıkacakalrını söyledi,çadır falan açacaklarmış. Ne güzel dedim. Beni de çağırdılar ama ben sizsiz gitmem dedi,içime sinmez vs. Abime gelmeyeeğimi söyledim dedi.Sonra ben eşimi tanıyorum, yani mutlaka içine sinmeyen bişiyler olduğu için kabul etmemiştir dedim içimden,maval okuyor yani. Bence zamanın yok,işler aksar diye gitmiyorsun dedim. Sonra dedi ki zaman olsa da gitmezdim. Sizle gidemezsem arkadaşlarımla belki ama ben onlarla yol gitmem dedi. Haaa dedim yol arkadaşlarını beğenmediğin için gitmiyorsun o zaman,kendi arkadaşlarınla olsa gidecektin yani... O da hayır lafı cımbızlama ne alakası var dedi ama beni yanıltmadı,yanılmadım yani. Karadeniz turu bizim yıllardır istediğimiz ama bi şekilde gidemediğimiz bi plan. Sizle gidemezsem arkadaşlarımla giderim diyor bir de. Şimdi abinlerle gitsen içine sinmeyecek şey, arkadşlarınla gittğinde nasıl içine sinecek acaba? Ben arkadaşlarımla böyle bir plan yapsaydım mutlaka sorun çıkarırdı,kavga kıyamet olurdu biliyorum. Çok üzüldüm gerçekten... Kalbiyle dili aynı değil eşimin. Dolayısıyla sadece bu konu değil,başka türlü konularda da olsa dediğine güvenemiyorum kolay kolay... Ki bu konuda da yanılmadım. Aklı sıra ağzıma bir parmak bal çalmaya çalıştı ama yutmuyorum artık. :KK43: Haksız mıyım hanımlar? Sizin de zorunuza gitmez miydi?
bence sizin rahatsiz oldugunuz sey aslinda goz boyamak icin soyledigini dusunmeniz. yani sizi seviyor. oraya gitmemesinin baska bir sebebi var ama orada sizi mutlu etmek icin sizsiz gitmeyecegim diyor. siz de asil niyetinin oyle olmadigini bildiginiz icin yapmacik konustugunu dusunup uzuluyorsunuz. ben bunun sevgiyle alakasi oldugunu dusunmuyorum. muhtemelen ailesinden oyle gormustur.

mesela kayinvalidem kucuklugunde bir dayisi varmis onu anlatirdi, yegenlerini gordugu zaman sizi sunu alacagim bunu alacagim diye soylermis, onlari oyle severmis, ama aslinda alacak imkani da yok. kayinvalidem o dayisini bizimle ilgilenirdi diye anlatior mutlu oluyor. bana gore boyle bir sevgi sekli korkunc ama bazi insanlarlar da boyle olabiliyor.

Back
X