Kalça ağrısı :(

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
32
bayanlar 21 haftalık hamileyim ve son Amanlar da kalçam felaket ağrıyor düşmesim de yanlış bir harekette etmedim resmen tutulmuş gibi yatakta dönerken bile ağrı giriyor normalmi sizce bu? Doktora haftaya gidicem kontrole

bayanlar 21 haftalık hamileyim ve son Amanlar da kalçam felaket ağrıyor düşmesim de yanlış bir harekette etmedim resmen tutulmuş gibi yatakta dönerken bile ağrı giriyor normalmi sizce bu? Doktora haftaya gidicem kontrole
Banada arada oyle bi agri giriyor kramp gibi ama degil tutuluyor resmen agridan o an kaliyorum oyle ama hic doktora soylemedim:) simdi 31+3 oldu arada yine oluyor onemli bit durum oldugunu dusunmuyorum :/

Kizima hamileyken bende de olmustu hatta ayagimin ustune basamadigimi bilirim. Cocugun pozisyonuyla alakali galiba yada vucut yavas yavas genisliyor. Benim tek tarafliydi suan bile ara ara sag kalca kemigimden belime dogru agri giriyor. InsAllah gecer gecmis olsun.

Kemiklerin yeri degişiyo yani genişliyo bebege yer acıyo,vucudun uyum sureci hemen olamadigi icin agrilar oluyo benimde kasikta vardi simdi azaldi birde calsiyum ve magnezyum takviye alin mutlaka bu ağrı ve kramplara iyi geliyo ayni zamanda bebegin sizden aldıgı vitaminleride yerine koymş oluyosunuz

Çok aaolun kızlar ama resmen kalça kemiklerim ağrıyor otururken sanki biyerden düşmüşüm gibi yatakta dönerken de çatılarım ağrıyor sanırım dediğiniz gibi vücut genişliyor sonra eaki haline geçiyormu

Çok aaolun kızlar ama resmen kalça kemiklerim ağrıyor otururken sanki biyerden düşmüşüm gibi yatakta dönerken de çatılarım ağrıyor sanırım dediğiniz gibi vücut genişliyor sonra eaki haline geçiyormu
22+1 haftalık hamileyim ben de. Ilk defa geçen hafta oldu bende de. Sağ tarafimda tam kalçamda bir ağrı. Yürürken ya da oturduğum yerden kalkarken inanılmaz ağrıyordu. Biraz geçti şimdi. Ama arada yine ağrıyor.

Benim de bir kaç haftadır var. Özellikle sol kalçamda sanki çok spor yapmışım da hamlamış gibi. Özellikle eğilerek yaptığım bir iş varsa bi süre sonra topallamaya başlıorum. İnternetten baktım biraz. Rahim genişlemesiyle alakalıymış.

22+1 haftalık hamileyim ben de. Ilk defa geçen hafta oldu bende de. Sağ tarafimda tam kalçamda bir ağrı. Yürürken ya da oturduğum yerden kalkarken inanılmaz ağrıyordu. Biraz geçti şimdi. Ama arada yine ağrıyor.
Evet benimde 1 hafta sürdü geçti şimdi çok şükür şuan da çatı ağrısı çekiyorım yandık daha şimdiden başladı ağırlaşımca napcaz :)

Evet benimde 1 hafta sürdü geçti şimdi çok şükür şuan da çatı ağrısı çekiyorım yandık daha şimdiden başladı ağırlaşımca napcaz :)
Aynen canım benim yine ağrıyor şu an :) doktor magnezyum verdi ona başladım dün :)

Bendede var o sorun bende korkuyordum okuyunca rahatladım özellikle sol kalcam öldürüyor beni allahtan sonra geçiyo yalnız değilmişim

ayyy tamda suan bu agriyi bende cekiyorum ... 2 gundur aniden basladi valla hic guzel birsey degil yaaaaa ama dayanicaz bebisimiz icin :)

Bende geçenlerde çatı ağrısıda oldu yatakta dönerken bile ağrıyor geniyal bölgem

Back
X