- 2 Nisan 2020
- 8
- 0
- 6
- 30
- Konu Sahibi rumuz ayse
Merhaba 2 aylık kızıma kalça cikikligi tanısı koyuldu aparat takildi 1 yaşına kadar surekli takacak sonra da geceleri takacak dedi bu durumu geciren var mı bu kadar uzun sürüyor mu tedavi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam. 1 yaşına kadar gibi bir süre vermeleri yanlış. Erken iyileşebilir. Bir kaç ay takip gece kullanmaya geçebilir. Başladığı ay, ölçüsü ve aylık kontrolleri önemli.Merhaba 2 aylık kızıma kalça cikikligi tanısı koyuldu aparat takildi 1 yaşına kadar surekli takacak sonra da geceleri takacak dedi bu durumu geciren var mı bu kadar uzun sürüyor mu tedavi
Evet birkaç kişiyle görüştüm onlara süre vermemişler bizim doktor 1 yaş dedi moralim bozuldu benimdeSelam. 1 yaşına kadar gibi bir süre vermeleri yanlış. Erken iyileşebilir. Bir kaç ay takip gece kullanmaya geçebilir. Başladığı ay, ölçüsü ve aylık kontrolleri önemli.
Alfa değerleri 60 olması gerekiyor ama doktorunuz birşey önerdim iSağ kaça alfa 59derece beta 56 derece sol kalça alfa 58 Derece beta 57 derece normal mi bu dereceler
Genelde ilk 3 ay normal olarak duzelebiliyormus aslında ama erken tanıda önemli diyorlarYok hiç bir şey onermedi 3.aylik olduğunda kontrole gelin dedi
İsterseniz baska bir doktor daha görsünBilmiyorum artık ya ne yapacağımı