Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar kalça dolgusu yaptıranıız varmı ?
Ya bende dikleşsin istiyorum squat yapmaya çalışıyorum ama o da ne kadar sürede ve ne kadar fayda eder bilmiyorum yaşım biraz büyüsün istiyorum çok taktım cidden memeden dahaçok buna taktım![]()
Nasıl fırlayabilir ki kapalı değil mi dolgu dediğiniz kendi yağınızdan değil miKızlar bende yaptırdım ama büyük abdestimi yaparken yerinden fırlayacak gibi oluyor tdeneyimleriniz benim için önemli lütfen yardım
. Evt haklısın oturmaktan sıkışma olmuş her akşam soda suyuna oturuyom iyi gelecegini söyledilerNasıl fırlayabilir ki kapalı değil mi dolgu dediğiniz kendi yağınızdan değil mi
Dr demedi ise yapmayın böyle bi şey bi tek Dr ne derse onu yapın na kadar oldu yaptıralı... Evt haklısın oturmaktan sıkışma olmuş her akşam soda suyuna oturuyom iyi gelecegini söylediler
Çarşamba günü 3 hafta olacak ne yapacagım bilemedim salça kekik ve zeytinyağı sür diyen bile oldu en iyisi doktoruma görünmekDr demedi ise yapmayın böyle bi şey bi tek Dr ne derse onu yapın na kadar oldu yaptıralı..
Sakın sakın bi şey sürme Dr kontrole çağırmadı mı hiç kaç cc koyulmuşÇarşamba günü 3 hafta olacak ne yapacagım bilemedim salça kekik ve zeytinyağı sür diyen bile oldu en iyisi doktoruma görünmek
Sürdüm canım her taraf battı soslanmış tavuk gibiydim bu arada 300 cc...doktora gidemedim ev arkadaşım botokstan dolayı dudak pörtünüğü oldu tüm yanağına yayıldı pörtücükler yanında kalmak zorunda kaldımSakın sakın bi şey sürme Dr kontrole çağırmadı mı hiç kaç cc koyulmuş
Tel açıp sorar mısın kendini riske atma lütfen ciddiye al bu durumu öyle kocakarı şeyleri olmaz enfeksiyon kaparsın allah korusunSürdüm canım her taraf battı soslanmış tavuk gibiydim bu arada 300 cc...doktora gidemedim ev arkadaşım botokstan dolayı dudak pörtünüğü oldu tüm yanağına yayıldı pörtücükler yanında kalmak zorunda kaldım
. Slm kızlar bende kalca germe amelyatı olucam ama dikişlerin göze batmasından korkuyorum amelyat olan arkadaslar yarsımcı olabilrnisiniz?Çarşamba günü 3 hafta olacak ne yapacagım bilemedim salça kekik ve zeytinyağı sür diyen bile oldu en iyisi doktoruma görünmek