Çocuk Hastalıkları kalca gelisim geriligi:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yorgunhoca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
73
60
3
merhaba bayanlar doğru yere yazıp yazmadigimi bilmiyorum ama cok yardima ihtiyacim var.4 aylik kizim var.2 aylikken rutin kontrolunde kalca gelisim geriligi cikti.filme gonderdiler.ortopedi doktoru filme bakinca kalca kemikleri birbirne uzak abduksiyon donu vermem lazim dedi
.iki aydir abduksiyon donu takiyoruz .(abduksiyon ateli) en son kontrolunde alciya bile alabilecegini soyledi basina gelen varmi nasil atlattiniz cok cok uzuluyorum yavrum icin

Çok çok geçmiş olsun canim insallah bebisin kısa zamanda sağlığına kavusur

Bir fikrim yok ama umarım iyileşir de hiçbir sorun kalmaz. Çok geçmiş olsun.

Gecmiş olsun. Uzulme tıp ilerledi allah asılamayacak dert vermesin. Bu konuda bilgim yok sadece onerim var. Kafanda buyuterek kendini üzme ve sukret dermansız bir dert cıkmadı diye. Kuzucun iyilesecek inş.

Açilar kac acaba cok mu geride? Abduksiyon aleti iyi gelmemis mi hic

acilar normal aslinda bizim sorunumuz filmde belli oldu atel de iyi gelmedi galiba net bir sey demedi
Açilar en basta ultrasonda normaldiyse niye film cektiler ki .. siz bence bi baska hastaneye daha gidin . Ben buraya konu da acmistim bebegim 3 aylikken.. olculdu alfa ačisi eksik cikmisti. Sonra baska hastaneye gittim ordaki dr hic bi sorun yok alfalar da normal niye olcum yapamamislar orda falan dedi gonderdi.. elimde 2farkli sonuc vardi. Sonra 1ay bekledim.. 4.ayda tekrar gittim bi cocuk ortopedistine dedim boyle boyle aha sonuclar. Adam bakti hayret 1hafta arayla cekildi diyosunuz ikisi de dogru olcum yapmis gorunuyor dedi. Usg goruntusundeki kemiklere falan bakti olcum dogru duruyo ikisinde de dedi. Tekrar kendi de olcum istedi ve hersey yolunda cikti. Ilkinde niye oyle cikti biz de anlamadik. Belki de tecrubesizligindendi radyologun...gencten bi cocuktu ..
Ben olsam yerinizde sure gecirmeden baska hastaneye daha giderim. Usg ceken de bakan ortopedist de degisik olsun...

O yasadiginiz korkulari ben de yasadim geceleri agliyodum hadi alciya alirlarsa bu cocuk ooyle kalcak bacaklarini bukcekler hareket ettiremiycek falan diye
Insallah duzgundur hersey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…