Kalça germe lütfen yardım

iremelifemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
23
3
34
slm arkadaslar yeni üyeyim sizden yardım istiyorum lütfen ben 6 yıl önce lipo yaptım sonra kalcam sarktı 24 yasındayım ve igrenc sarkık bir kalcam var kalca germe amelyatı olmak istiyorum ama inanın ödüm patlıyor yine daha kötü olacak diye yaptıran arkadaslarım bana lütfen fikir verin

ay bi rahat bırak vücudunu.kalçan yazık nasıl bir benliğe düştüm diye üzülüyordur.25 yaşında ne sarkması of :/

18 yaşında estetik mi oldun?
Sporla falan halledilmiyor mu?
24 yaşında ne kadar sarkık olabilirsin ki?
yazık bence bıçak altına yatmana değmez eğer çok çok çok kötü değilse.

slm arkadaslar yeni üyeyim sizden yardım istiyorum lütfen ben 6 yıl önce lipo yaptım sonra kalcam sarktı 24 yasındayım ve igrenc sarkık bir kalcam var kalca germe amelyatı olmak istiyorum ama inanın ödüm patlıyor yine daha kötü olacak diye yaptıran arkadaslarım bana lütfen fikir verin
Spor yapsaniz.

Kala kası germe hareketi yapabilirsin, Yorucu olur ama günde 2 kere X 15 er tekrar 2 set halinde, 20 Gün sonra sonuç almaya başlarsın. Ama vucut tipinde önemli. Yani balık etli falan değilsen.

Squat yapsana! Ne ameliyati yahu, squat kadar kalca guzellestiren siklastiran bir baska egzersiz yok!

Kala kası germe hareketi yapabilirsin, Yorucu olur ama günde 2 kere X 15 er tekrar 2 set halinde, 20 Gün sonra sonuç almaya başlarsın. Ama vucut tipinde önemli. Yani balık etli falan değilsen.
Hayır degilim aksine zatıfım 52 kiloyum dogumdan sonra baya kilo verdim ondan sarktı birazda ben spor salonuna gittim birebir hoca calıştırdı cok etkisi olmadı cünkü kalca sakmış spor etkilemiyor içinden dazla yag alınmış

Yuz gerdirme, boyun gerdirme, karin gerdirme, kaş kaldirma derken teknoloji taaaaa g..t gerdirmeye kadar ilerlemis. Helal olsun valla..
Pardon alay mı ediyorsunuz? Konuyla ilgili bilginiz varsa yardımcı olmak adına yazarsınız. Yoksada bu şekilde konuşmanı hiç hoş degil ben benimle aynı sorunu yasayan arkadaslardan yardım istedim gelip beni elwştirin demedim keyfimden yapmıcam ben bu amelyatı kolay katar verilmiyor tecrübesi olan arkaşlar yada gercekten yardımcı olmak isteyenler yazsın digerleri fikirlerini kendine saklasın ve lütfen yazmasın benim üzüntü duydugum bir konuylaalay edilmesi hiç hoş degil benim piskolojim berbat durumda benim durumumun alay edilecek bir tarafı yok

Daha gencecik halinizle vücudunuzla oynamaya başlarsanız bu yaşta kalçanız da sarkar. Normal şeyler bunlar. Bunun için de yatıverirsiniz ameliyat masasına ne olacak canım.

X