Kalça tişörtü

Ben yıllardır küçülen straplezleri böyle kullanıyorum. Bunun ir buluş olabileceği aklıma gelmemişti. Hatta bazen jipon olarak kullanıyorum. Tüh keşke patent alsaydım.

bende okula başladığımdan beri yapıyorum bunu formamın altına bile (: seneler oldu .. ne giyerseniz giyin .. gerçekten yakışmasını sağlıyo giydiğiniz şeyin.eğer siyah takarsanız popoyu biraz şirin gösterdiği bile söylenebilir..
ama doğrusu moda olmasına üzüldüm bunun .. modanın tersine gitmek daha eğlenceli gelir hep..

bu yazın şey insanı çok kötü terletir,
artık düşük bel olmayan güzel jean bulmak çok zor, üreticiler 5 cm. daha yüksek yapsa şunları böyle şeylere hiç gerek kalmayacak.:olmaz:
haksız mıyım?

yav bunu üretceklerine şu pantalonları artık düşük bel yapmasalar :olmaz: pantalon bulamıyorum artık alacak mafoldumben

bu yazın şey insanı çok kötü terletir,
artık düşük bel olmayan güzel jean bulmak çok zor, üreticiler 5 cm. daha yüksek yapsa şunları böyle şeylere hiç gerek kalmayacak.:olmaz:
haksız mıyım?

arkadaşım mesajını görmemiştim yorumumu yazarken..kesinlikle çok haklısın..katılıyorum sonuna kadar...alkisalkisalkis

Bunlar tam benlik varya kocem görse renk renk, desen desen alır belin burkun açılmasın diye.:roflol:

gerçekten kullanışlı birşey. şimdi yüksek bel pant bulmak pek kolay değil. ya hep tunik giyeceğiz, ya sağımızı solumuzu açacağız ya da en güzeli bunlardan bi kaç tane alııııp rahatımıza bakacağız:)

yav bunu üretceklerine şu pantalonları artık düşük bel yapmasalar :olmaz: pantalon bulamıyorum artık alacak mafoldumben

aynen tatlım yaa bu düşük bel pantolonlar yüzünden istediğim gibi bi kot bulamıyorum:olmaz:,
ve bence evdeki straplezlerde aynı işi görüyor ,ne gerek var buna ,para tuzağı:umursamaz:

güzel bi ürün nerde bulabilirizki acaba bence her bayana lazım olacak biürün teşekkürler

valla bravo güzel düşünce.rahatlığı için vazgeçemediğim düşük bel pantolonlarım yüzünden bir yerlerrim görünecek korkusuyla çıtçıtlı bodylerimi yaz kış giymekten gına geldiydi..yaygınlaşsana alsak giysek ben denk gelmedim hiç biryerlede bunlardan..ama straplez fikride süpermiş hani :kahve:

Back
X