kalça ultrasonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
18
0
36
Ankara
arkadaşlar 3. ayı doldurdu bebeğim siz ne zaman çektirdiniz kalça ultrasonunu ya da çektirdiniz mi???

benim bebeğim 2 aylık ilk kalça usgsini 1 aylıkken çektirdik.teknisyen bize sorun varsa 3.ayda daha net belli olacağını söyledi yani 3 aylık olunca tekrar götüreceğim usg için

oğlum 3 aylık doktorumuz 2 ya da 3 aylıkken çektirin demişti. yarın çektiricez biz.

Bizim doktor doğumdan 1 hafta sonra çektirtti.Duyma testini de aynı gün yaptı.Bir daha çektirin ya da çektirmeyin demedi.Her ay düzenl, kontrole gidiyoruz gerekiyorsa der heralde.

2 ay 10 gün den önce sağlıklı sonuç vermiyomuş, biz çektirdiğimizde Defne tam 2 ay 10 günlüktü

Biz 1 ay 20 günlükken çektirdik.Sol bacak sınırda dendi.4 aylık olmadan önce getirin bir daha kontrol edelim dediler.Bugün çektirdik birşey çıkmadı.

biz 2 aylıkken çektirdik hiç bi problem çıkmadı çok şükür ama bizim doğduğu hastanede yapılmadı işitme testi gidip başka yerde yaptırın bizde yok dendi sonra göbek bağı iltihaplanınca işitme testi arada kaynadı bende başka hastaneye başladım eskisini beyenmediğimden yeni doktorda hiç sormadı çünki ilk 10 günde yapılan bişi o dedi. geçen ay ben sorunca ortaya çıktı bana da ağlık ocağından sorup duruyolardı bende bilmiyorum ya doktor istemedi bizden dedim. ama çok şükür en ufak bi tereddütümüz yok emzirme odasında kendinden daha küçük bebekler ağlayınca bizimki şaşırıp onlara bakıyo bırakıyo emmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…