Kalçadan iğne korkusu :(

cadikedi

Hayvanlı Sirklere GİTME!
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
2.158
326
163
Selamlar. Demir eksikliği anemisi teshisi nedeniyle doktor 10 günlük iğne verdi. Eczaneye gidip almadım bile korkumdan. Kan değerlerim düzelene kadar sporu bile yasakladı bana.

Gelin görünki kolumdan istedikleri kadar iğne yapsınlar korkmuyorum. Gördüğüm yerler sorun değil de kalçadan yapılanı görmediğim için inanılmaz kasıyorum. Önceden daha rahat yaptirirdim ama son yaptirdigim acil iğneleri o kadar acıdı ki iyice korkar oldum

Vajinismusu atlatan biriyim. Ama doktor dokunmaya kalksa titrerim sicrarim. Igne de o hali aldi bende. Hemsire kalcama dokunsa sıcrayip kasıyorum kendimi

Yok mu bunu atlatan biri?

Merhaba canım korkulucak birşey yok bende 2 sene önce ramazan ayında 10 tane kan iğnesi olmuştum ..İlk zamanlar gitmek istemiyodum ama alıştıkça her iftaardan sonra önce ben hazırlanır evdekilere "hadi gidelim" diyordum.Doktorun bana verdiği iğnenin içindeki ilaç biraz yakıyodu tabii ama vurulurken hiç hissetmiyordum sadece içindeki ilacı verirken yakıyodu.. Sonrasında da biraz ağrı ve oturmakta güçlük çektim ama geçti çok şükür 1 sene kadar da iğne yaptıkları yer mor mor kaldı ama snra geçiyo merak etme

Ayy ben de aynı durumdayım. Tiroidlerimden dolayı sık sık kan veririm kolumdan hiç korkmam ama kalçaya dayanamıyorum. Bahsi geçince bile geriliyorum.

İğneden iğneye fark var kan + B12 iğneleri acıtmaz ki ... Ağrı kesici veya alerji iğneleri falan çok acıtır. Korkmayın yani anlamıyorsunuz bile.

İğneden iğneye fark var kan + B12 iğneleri acıtmaz ki ... Ağrı kesici veya alerji iğneleri falan çok acıtır. Korkmayın yani anlamıyorsunuz bile.

Canım ben kan iğnesi oldum 10 yada 12 tanemiydi ne hatırlamıyorum arkdaşı korkutmak istemem ama dediğim gibi iğnede değilde içindeki ilacı verirken çok yakıyo ve snrasında ağrı oluyodu

Ayy ben de aynı durumdayım. Tiroidlerimden dolayı sık sık kan veririm kolumdan hiç korkmam ama kalçaya dayanamıyorum. Bahsi geçince bile geriliyorum.
Daha önce boyle olup da yenen yok muymuş acaba? Kara kara düşünüyorum şimdi önceden boyle degildim iyice basladı

Sıkıntı iğnenin içindeki ilac degilki o iğnenin ben görmeden oraya girip acıtacak olması

Canım ben kan iğnesi oldum 10 yada 12 tanemiydi ne hatırlamıyorum arkdaşı korkutmak istemem ama dediğim gibi iğnede değilde içindeki ilacı verirken çok yakıyo ve snrasında ağrı oluyodu
Şaşırdım ben de abartılacak kadar yanma falan olmadı

Eli hafifmis aize yapan kisinin demekki ilacin citma ani dert degil ben de ignenin girme anindaki kasma olayim dert

melisa çayı, pasiflora ya da ne bileyim bir sakinleştirici alıp gitseniz, bellki kiz acısından değil, göremediğiniz için tedirginsiniz, ya da rica edin, ayna tutturarak yaptırın

canım enjeksiyon yapılacak taraftaki bacagini dizinden yukari dogru kır veya duz uzatırken yapilacak taraftaki ayagini ice cevir kaslarin o sekilde cok fazla kasilmaz.. rahat ol..

Tatlım öncelikle geçmiş olsun ben bel ağrısından dolayı kalçadan hem ağrı kesici hemde kas gevşetici iğne vuruluyorum dün ilk defa vuruldum eve iğnenin batması değilde sonraki ilacın vucuda girmesi yakıyor klişe ama bütün bunlar sağlığımız için yalan yok ilaçtan sonra biraz yakıyor ama SAĞLIK çok çok önemli iğneyi düşünmeyin, sakinleşmeye çalışın, çok çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…