İğneden iğneye fark var kan + B12 iğneleri acıtmaz ki ... Ağrı kesici veya alerji iğneleri falan çok acıtır. Korkmayın yani anlamıyorsunuz bile.
Daha önce boyle olup da yenen yok muymuş acaba? Kara kara düşünüyorum şimdiAyy ben de aynı durumdayım. Tiroidlerimden dolayı sık sık kan veririm kolumdan hiç korkmam ama kalçaya dayanamıyorum. Bahsi geçince bile geriliyorum.
Sıkıntı iğnenin içindeki ilac degilkiİğneden iğneye fark var kan + B12 iğneleri acıtmaz ki ... Ağrı kesici veya alerji iğneleri falan çok acıtır. Korkmayın yani anlamıyorsunuz bile.
Şaşırdım ben de abartılacak kadar yanma falan olmadıCanım ben kan iğnesi oldum 10 yada 12 tanemiydi ne hatırlamıyorum arkdaşı korkutmak istemem ama dediğim gibi iğnede değilde içindeki ilacı verirken çok yakıyo ve snrasında ağrı oluyodu
İğne şart mı ki ? İlaç tedavisi görün...Sıkıntı iğnenin içindeki ilac degilkio iğnenin ben görmeden oraya girip acıtacak olması
Eli hafifmis aize yapan kisinin demekkiMerhaba canım korkulucak birşey yok bende 2 sene önce ramazan ayında 10 tane kan iğnesi olmuştum ..İlk zamanlar gitmek istemiyodum ama alıştıkça her iftaardan sonra önce ben hazırlanır evdekilere "hadi gidelim" diyordum.Doktorun bana verdiği iğnenin içindeki ilaç biraz yakıyodu tabii ama vurulurken hiç hissetmiyordum sadece içindeki ilacı verirken yakıyodu.. Sonrasında da biraz ağrı ve oturmakta güçlük çektim ama geçti çok şükür 1 sene kadar da iğne yaptıkları yer mor mor kaldı ama snra geçiyo merak etme
Ignesiz iyilesmezmisimİğne şart mı ki ? İlaç tedavisi görün...
Yapacak bir şey yok o zaman korkunuzu yenmelisiniz :)Ignesiz iyilesmezmisimigneden aonra veriyo ilac tedavisini once igne sart dedi hastaneyw yatirin serum baglayin dedim ama yok illaha kalcadan igne of
Ya onceden korkmazdim?bu kadar o en sonki ignede yasadiklarimdan sonra kafayi yiyorum simdiYapacak bir şey yok o zaman korkunuzu yenmelisiniz :)
Şaşırdım ben de abartılacak kadar yanma falan olmadı
Ayna olayini deneyeyyim izin verirlerse. O zaman daha sakin olabilirim :)kalçana yapılırkende bakabilirsin, görünmücek yer değilki
olmadı ayna tut
Eli hafif olsun igne yaksin yeterki o ignenin girisini hissetmeyeyimYapan hemşirenin eli hafifti iğnede sıkıntı yokta dediğim gibi ilaç yakıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?