Kalçamda ve bel bölgemde geçmeyen akne ve lekeler

thebez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
11
2
1
28
Herkese selamlar
Yaz sonundan itibaren kalçamda başlayan geçmeyen küçük sivilceler mevcut kaşınmıyor ama kalçamı komple kaplayan lekeler ve sivilceler geçmek bilmiyor.İki defa cildiyeye gittim ilkinde mantar dendi iki kutu mantar ilacı şampuan ve losyonlar kullandım .İkinci gittiğimde mantar olmadığını dar kıyafetler ve hareketsiz kalmama bağladı.Onun verdiği ilaçları şampuanı da 3 kutu kullandım ama geçmiyor bel bölgemede çıktı .Güneşte deniz de gidecek ama onu beklemek istemiyorum .Önereceğiniz bir krem şampuan peeling var mı acaba

Duştan çıkmadan önce de iyice keselenin, salisilik asit, kükürt veya glikolik asit içeren bir sabun alıp onu vücudunuz için kullanın ya da salisilik asit içeren yüz temizleme jeli alın, duş jeli olarak kullanırsınız. Ben avene markasının salisilik asitli yüz hekimi almıştım, kısa bir sürede faydasını gördüm. Benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz, iki ay önce tüm belim ve popo bölgesinde sivilce çıkmaya başladı. Şampuanlarda sivilce yapıyormuş, onun için duştan çıkmadan önce muhakkak yine keselenin. İç çamaşırını her gün değiştirin, gerekirse iki defa falan. Gece uyumadan önce iç çamaşırını çıkarıp bol bir pijama giyin, dar kıyafetler (tayt, dar kot) falan giymeyi de bırakın. Bu dediklerimin birkaçını yapsanız bile çok kısa sürede geçer.

Son düzenleme:
Duştan çıkmadan önce de iyice keselenin, salisilik asit, kükürt veya glikolik asit içeren bir sabun alıp onu vücudunuz için kullanın ya da salisilik asit içeren yüz temizleme jeli alın, duş jeli olarak kullanırsınız. Ben avene markasının salisilik asitli yüz hekimi almıştım, kısa bir sürede faydasını gördüm. Benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz, iki ay önce tüm belim ve popo bölgesinde sivilce çıkmaya başladı. Şampuanlarda sivilce yapıyormuş, onun için duştan çıkmadan önce muhakkak yine keselenin. İç çamaşırını her gün değiştirin, gerekirse iki defa falan. Gece uyumadan önce iç çamaşırını çıkarıp bol bir pijama giyin, dar kıyafetler (tayt, dar kot) falan giymeyi de bırakın. Bu dediklerimin birkaçını yapsanız bile çok kısa sürede geçer.
Çok teşekkür ederim okuduğum gibi temizleme jelini sipariş ettim inşallah geçer çok dua ederim sizee

Çok teşekkür ederim okuduğum gibi temizleme jelini sipariş ettim inşallah geçer çok dua ederim sizee
Rica ederim, ama duştan çıkmadan önce keselenmeyi unutmayın. Bir ay içinde bence sonuç alacaksınız, çünkü ben de düzenli kullanmama rağmen bayağı bir sonuç aldım. Umarım geçer. 💓💓💓

Back
X