Kaldığım yerden devam

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Selam kızlar. Ben geri döndüm. Yaklaşık 1 aydır foruma hiç uğrayamadım. Tabi bu arada defalarca diyete başladım başladım bozdum. Ben çok iradesiz biriymişim meğersem. Gerçi bunda ailenden uzakta tek başına bir yurtta yaşamanında etkisi olabilir çünkü çok düzensiz bir hayatım var. Kilomdan hala çok çok rahatsızdım ama içimde diyet yapma isteği kalmadı hiç. Öyle deliler gibi yemedim zaten. 1 aydır aynı kilodayım ama. 80 ! bu sayıyı hiç sevmiyorum ve artık değişsin istiyorum. Bu forum, bu günlük bana çok istek veriyor. Yine eskisi gibi kaldığım yerden devam edeceğim. Umarım bu kez başarılı olurum.:14:
Sabah: yarım litre ılık su
kahvaltı: 3 zeytin, beyaz peynir, 1 dl kepek ekmeği, marul, domates, salatalık

canım benim... allah başarolarının devamını getirsin.... inşallah zayıf incecik bi kız oldum dediğin günleri de duyarız... ve tabiki benimde dediğimi duyarız... bende sana katılmak istiyorum.... takipçinim artık... bugün...benimle aynı gün biri varmış diyete başlayan dedim... inşallah 55 lere inmek en kısa zamanda olur... aşağı yukarı aynı kilomuz... :14::14::14:defalarca bende başlayıp bozuyorum hep... hep.. hep... artık bozmak istediğim zaman seni takip etcem... başarılar canım...ha gayret gitsin kilolar... umudum var :32::1:

ahh cnm bnm nsl güzel olur biliyor musun birbirimize destek olup şu kilolardan kurtulsakğ senin kilon boyun yaşın falan kaç??:48:

ahh cnm bnm nsl güzel olur biliyor musun birbirimize destek olup şu kilolardan kurtulsakğ senin kilon boyun yaşın falan kaç??:48:

evet yaa o kadar güzel olur ki hemde... anlatamam....:13: canım ben 22 yaşındayım 78 kiloyum... boyum 1.67 hiçbir zaman sıkı bir diyete gelemeyen bir hatunum... :14:diyetlerin hep 2. gününde ipleri koyuveriyorum yaa sorma... kaçamaklarım çok oluyor benim... gece yatarken özellikle koca bir kutu saralle yemişliğim vardır ekmekle... kola cips bunlarda cabası.. aahh şu irademm ne diyem ben sana

4. ve son konun olsun inşallah tombul baykuş daha da terkedersen burları bulup annenle konuşucam :20:

yeter yeter az kaldı bak okul biterken şöyle şahane bi şekilde kiloları dökmüş olabilirsin ohh mis bak alışverişlere gircektik çıkarma aklından bunu :54::54::54::54:

bnmde boyum 159 yaşım 20. Şimdi nöbetteyim pek yazamıyorum teldenn

Günaydın kızlarrr. Bugün kendime tartı alıcam olmuyor böyle :1::1: şu son 1 hafta çok ama çok yoğunum. Tiyatro oyunumuz yarın sahneye konuluyor ve provalar beni bitirdi :ssz: Neyse olsun diyet hevesim geri yerine geldi ya çok mutluyummm :52::52: şimdi yumurta haşlıyorum kahvaltı yapacağım. Size menümü yazarım birazdannn

kızlar bende geldim artık benimde canıma yetti bu iradesizlik. yaklaşık 2 aydır rejimdeyim 4 kilo kadar verebildim. sebebi ise pazartesi rejime başlayıp cuma sonlandırmam. hafta sonu öyle bir yiyorum ki semerim boşanırcasına.bu gün yine başladım:1: 86 kiloyum galiba almış olabilirim.

hoşgeldin tekrardan Seçilcim.. bende ne zamandır giremiyordum, ama diyetim çok güzel gidiyor maşallahh :16: kilo verdikçe daha çok hırs yapıyorum ve başarıcam diyorumm inş da öyle olur..

Amanda aman bir sürü çıtır adayı gelmiş günlüğüme. Çok çok sevindim. Evet kızlar gelin beraber verelim şu kiloları. Ben şu aralar o kadar yoğunum ki giremiyorum nete. Ama aklım hep burda ve diyetimde. Diyetim iyi gidiyor. Yoğunluktan dolayı öğünleri 2 ye indirmek zorunda kaldım. Şimdilik sıkıntı yok bakalım bi boşalıyım düşünürüm bir şeylerr:34::52::54:

selam günlükcüm. Yemek yeme düzenim gerçekyen çok çok kötü. Günde 1 yada 2 öğün yiyebiliyorum. Ama mümkün olduğunca kaliteli beslenöeye çalışıyorum. Bir an önce pazartesi gelsede tartılsan. Artık 70li kiloları göröek istiyorummmm

Kızlarrrrrrrrrrr bu ssabah taartılım ve 78.5 kiloydum. Çok çok çok mutluyum. Bu ilk 1 haftayı sporsuz geçirdim ama artık sporada başlayacağııımm. Dün kaçamak yaptım biraz. Ama abartmadım hiç ve bu çok iyi geldi. Şimdide kahvaltımı yaptım. 1 haftada ne tatlı krizine girdim ne de yemek krizine. Çok iyi oldu vala bu sistem. Ayy mutluluktan ne yazacağımı bilemedimm:52:

Kızlarrrrrrrrrrr bu ssabah taartılım ve 78.5 kiloydum. Çok çok çok mutluyum. Bu ilk 1 haftayı sporsuz geçirdim ama artık sporada başlayacağııımm. Dün kaçamak yaptım biraz. Ama abartmadım hiç ve bu çok iyi geldi. Şimdide kahvaltımı yaptım. 1 haftada ne tatlı krizine girdim ne de yemek krizine. Çok iyi oldu vala bu sistem. Ayy mutluluktan ne yazacağımı bilemedimm:52:

Çok sevindim cnm devamını diliyorum.. bende 65 i gördüm yaa devamı gelcek.. inşallah bozmak yok :20:

Son düzenleme:
Back
X