- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #4.641
Ben 12-13 yaşlarında evlenmicem ben nasılsa 4-5 ay sonra boşanırım demiştim de annem ağzıma vuruyodu.
bu knuya girince çizgiyi kpıda bırakıp girmek gerekiyor
gerçi bırakmasan da o kendi yolunu buluyor bir süre sonra
Poşete gidiyor ziyan olmaz
Herzaman hacı
Geç kaldın bunun için
Bade şu çocuk konusu gerdi beni la.
Küçükken benimde annem 30 dan önce evlenmek yok diyordu şimdi de senin evlenip çocuk falan yapacağın yok bari ben yapayım da sevelim diyor
Küçükken benimde annem 30 dan önce evlenmek yok diyordu şimdi de senin evlenip çocuk falan yapacağın yok bari ben yapayım da sevelim diyor
Ben yapicim unutmasam bidava krem ahahaha
Kaç yaşındasın ki? Benden beklemiyorlar neyse ki
25 canım manita falan olsa kadın ümitli olacak yine biraz o da yoksenin yaş?
bende anneme diyorum yapta sevelim bir bebe. oda sıra sizde ama benim çocuklarım tembel çıktı diyor
evli miydin sen
24 olcam inşallahBenim de üni dönemi çok verimli geçti erkek arkadaş konusunda mezun olunca duruldum. Şimdi de iş yok ortam yok nerden bulayım Zaten standartlarım da yükseldi bu kafayla zor
bende anneme diyorum yapta sevelim bir bebe. oda sıra sizde ama benim çocuklarım tembel çıktı diyor
24 olcam inşallahBenim de üni dönemi çok verimli geçti erkek arkadaş konusunda mezun olunca duruldum. Şimdi de iş yok ortam yok nerden bulayım Zaten standartlarım da yükseldi bu kafayla zor
Ben senin yaşındayken ikinciye hamileydim muhabbeti vardır bi de
internetten tanışma modaydı ben okurken... öyle girişimlerin olmuyomu..
Benim de 2 yıllık bi ilişkim vardı 6 ay falan oluyor biteli işte yok küçücük yerde yaşıyorum nerden nasıl bulayım bende bilmiyorumAyyy gerçekten evde kaldım ben galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?