- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #5.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sandıydın ne sandıydın sen giyinmeyi bilmiyorsan bu ablanın suçu ne böyle giyincen işte
![]()
Hacı ne bileyim ya senin psişik güçlerle buraya bağlı olduğunu bi dahakine telapaik dalgalar yollayacağım sana
Ringiya bibiya badiya da yollayayaım da düşüversinler şuracığa
Hhaha bu abla işi cozurtmuş
Ay iyiki bizim sokaklarda yok böyle abuk subuk giyim tarzları.
Noluyo la.:13::13:
lütfen sessiz olur musunuz yatak odası takımı secmekle mesgulüm![]()
![]()
inanmıyorum bu gerçek mi![]()
maglum oldu heralde bana birden bakayım dedim bunu gördümhayır olsun inş :26:
sağol pampaGüzelmiş kanka,inşallah senin olur.![]()
Neden yatak odası diye sorarlar adama![]()
lütfen sessiz olur musunuz yatak odası takımı secmekle mesgulüm![]()
![]()
malesef gerçekmişbunu kendine yapmış
![]()
Sayfalar olduğu yerde duruyor sessizlik eylemi mi var
önden düşünemiyorum![]()
Hhaha düşünsene bakarım ben yaa göüzümü alamam ama.Burada olmaz bizim abazalar rahat bırakmazben acımam gülerim olursadaama iyi ki yok ben görmedim şimdilik valla
maglum oldu heralde bana birden bakayım dedim bunu gördüm
sağol pampa
bu topikte böyle soru![]()
50 kg kızlar giyince sünmüyor tayt gibi oluyor da hatun arkasına hiç bakmamış galiba![]()
aynen canımbazen bende bakıyorumhenüz evlilik yok ama insan yine de bakıyor bazen
![]()
benim tarzım böyle hacı sade ve şık şeyleri seviyorum.Buda güzelmiş sen daha spor şeylerden hoşlanıyorsun galiba
Bende fransız tarzına bayılıyorum ya kesinlikle o tarzda döşeyeceğim evimi.Allahtan benim herifcanda bende aynı fikirde
Snaırım galiba
Düşünme hacı düşünce sistemine zarar
Hhaha düşünsene bakarım ben yaa göüzümü alamam ama.Burada olmaz bizim abazalar rahat bırakmaz![]()
50 kg kızlar giyince sünmüyor tayt gibi oluyor da hatun arkasına hiç bakmamış galiba![]()
Kanka 52.5 oldum ben.![]()