• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

belek.i arastır canım herkes çok memnun kalmıs
ve cok güzel görünüyor cidden:ssz:

valla araştırırım hemen :27: belki komik ama ben böyle her şeyi ayarlıyorum sonra telaş yapmayım diye :27: Hayalimizdeki şeyleri hayalimizdeki kişiyle inşallahhhh

niye canım stresten mi:26:

Ergenlikten çıkamadığımdan şüpheleniyorum:59:

Yıllar önce fal baktırmıştım, kadın kariyerin çok parlak, çok yükseliceksin ama evlilik yok demişti. Ondan beri bulaşmıyorum bu işlere, hayır bari kariyer doğru olaydı :52:

Bende ne fallar baktırdım hele bir tanesi benimle aynı okuldan aynı bölümden mezunmuş kadın falcılık yapıyordu kafede o zaman anlamalıydım akibetimi:27:

Siz burada güzel güzel sohbetler edin
Gülün eğlenin
Ben zavallı ben gideyim ders çalışayım.Simple present özneye is am vereyim.Finansta Bağımlılık kuramları ile cebelleşeyim iş hukukunda sözleşmeleri inceleyeyim:14::14:,

:5::5::5:
Sebastian silahımı getir :27:

valla araştırırım hemen :27: belki komik ama ben böyle her şeyi ayarlıyorum sonra telaş yapmayım diye :27: Hayalimizdeki şeyleri hayalimizdeki kişiyle inşallahhhh

bu kkda birbirine balayı yeri önerenler var oralara da bak. ben beleki ordan bulmustum sanırım:1:

Ergenlikten çıkamadığımdan şüpheleniyorum:59:

Bende ne fallar baktırdım hele bir tanesi benimle aynı okuldan aynı bölümden mezunmuş kadın falcılık yapıyordu kafede o zaman anlamalıydım akibetimi:27:

:60: :60:

Bimde hıyarlı bir krem var,benim yüzüm çok hassas,80 liralık kremlerden daha iyi.:27:

Garnier in 3 ü bir arada yıkama jeli var, ona bayıldım ben de, çok iyi geldi cildime. Benim de çok hassastır, dokununca kırmızı yol olanlardan. :27:

Gülün eğlenin
Ben zavallı ben gideyim ders çalışayım.Simple present özneye is am vereyim.Finansta Bağımlılık kuramları ile cebelleşeyim iş hukukunda sözleşmeleri inceleyeyim:14::14:,

Yarın gelirsin kanka,ben de zıbarcam zati.:ssz:

Gülün eğlenin

iyi geceler canım :29:

Benim de sırtımda çıktı hiç olmazdı, stres sıkıntı sanırım

İktisat okuyorum canım.

Kolay gelsin canım bende lojistik okumuştum:ssz:
Benim de yüzüm, sırtım hatta bacaklarımda bile var tek tük:14:

Bimde hıyarlı bir krem var,benim yüzüm çok hassas,80 liralık kremlerden daha iyi.:27:
Hıyarlı krem o da iyiymiş:1: Tam olarak ne işe yarıyor?

Gülün eğlenin

Ben bugün ing de verdim ayarı both of us falan vardı :27:
İş hukuku çok sıkıcı ya ben roman okur gibi okudum geçti yoksa sittin sene uğraşmam o dersle :27::27:

Benim yarın finansal tablolar analizi var o gıcık biraz be :ssz:

Back
X