Kaldığımız yerden devam :)

:60: :60: Sesli söyleme lan

La siz nasıl insanlarsınız trip atmazsınız kıskanmazsınız cinselliği konuşmazsınız ağzınızı hiiiç bozmazsınız :60: nirvanaya varacaksınız az kaldı :27::27:

ben ulaştım çoktan nirvanaya recoda beni takip ediyor senide bekleriz hacı :27:

Burat bozda yakışık lı diil :27::27:

aha smileden belli olduğu üzere çarpılmışsın bunu söylerken :60:

yoo aklıma hiç bişey gelmedi :60:

tamam oluyorum :111::111:

şu 2 kişi hiç kıskanmamış gibi :27::27:

Yok ayol ben gülşeni gerçekten beğenmem.Muratla alakası yok.Muratıda beğenmem ya :60: neyse konumuz gülşen ayaklı iskelet torbasından hallice zombiden bozmaca bi kadın ya.Can yok hiç yüzünde

Sen bendensin hacı,bende de yok kıskançlık.

Biz napıyoruz peki atomu parçaladık bakın buda parçacıkları diye konumu açıyoruz :60: pıktan bi hayat işte :27:

kızım atomu parçalamamız mı lazım illa ki. ya da yiyişmeyince genetiğe mi sarmamız buluş mu bulmamız lazım :9:

Sen hiç ikinci resimde muratın dayamasını görmüyorsun :60:

kimin eli kimin şeyinde belli değil o ona ordan dayamış klipte de gülşen muratı ....... cümleyi de en seviyeli bu hale getirebildim yani :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızım atomu parçalamamız mı lazım illa ki. ya da yiyişmeyince genetiğe mi sarmamız buluş mu bulmamız lazım :9:

Ne bileyim boş durmayalım diyorum :60:Hayatımızda bi gayemiz olsun

Ne bilim kiminin gayesi evliliktir gerçekleştirir kiminin ki çocuktur kiminin ki sevgilisi ile bi hayattır kiminin ki iştir kariyerdir

Bize bakıyorum tek gördüğüm kpss yolunda sürürnen garibanlar :19:

[

kimin eli kimin şeyinde belli değil o ona ordan dayamış klipte de gülşen muratı ....... cümleyi de en seviyeli bu hale getirebildim yani :27:

Bence rahat bırakalım bi köşede yiyişsinler zaten bi müddet sonra kanlı bıçaklı olrular :27:

bilmemmi :27:aynen ondan olmuşsun :60:

Arkadaşlığın 3 te biride anladığını çaktırmamaktır hacı.Çaktırma :27:

yok la geçen bi sabah kahvaltısında denk geldim karı eli titreye titreye yiyo 2 gr göbek yapacak diye :60:
yese bile göbegıne gitmez ki onun vücuduna yayılır :30: yayılsa keske de biraz toplansa ama işte:ssz:

Ne bilim kiminin gayesi evliliktir gerçekleştirir kiminin ki çocuktur kiminin ki sevgilisi ile bi hayattır kiminin ki iştir kariyerdir

hacı bizim gayemiz herkesin elini atınca olabilecek şeyler ama maalesef olmayınca boş boş durup geyiğe sarıyoruz:ssz:

Gülşen değil biz ölmüşüz aslında yazık la bize :27: sabah kalk ders yap gece geyik yap yat.
Okumasaydım işim olmasaydı evlenseydim kafayı yerdim tek başıma evde herhalde
evdeyiz ama en azından bi gaye ( pek hoş olmasada) var yani :26:

Back
X