Kaldığımız yerden devam :)

bugün hiç ders calısamadım zaten sorma ya:50:
bu bir de benim onları 2.engelleyişim. kuzen söylüyorum ama dinlemiyorlar diyor.
zaten bozulacak aramız orası belli. onlar aileler arası samimiytten olumlu sonuc cıkacagını sanıyorlar ara bozulmasını hiç hesaba katmıyorlar eminmki.

Oda onların kaybı.Bu saatten sonra yapacağınız bir şey madem ısrarcılar gelirler alacakları cevabı net bir şekilde alırlar giderler.Gönül koyacaklarsada koyarlar oda onların sorunu.
Sen diyeceğini demişsin kendinide biliyorsun gerisini düşünme.Ders çalışamayacak kadar kafana takma.Önemli bi sınav var önünde

çocukta istemediğini söylesin sert bi şekilde o erkek yani en kısa yolu bu olur bence canım :26:

heh ben de onu söylüyorum zaten sen istemedikten sonra nasıl evlendirmeyi düşünüyorlar seni diye.
ne bileyim zorluyorlar diyor
valla ben de anlamadım

Oda onların kaybı.Bu saatten sonra yapacağınız bir şey madem ısrarcılar gelirler alacakları cevabı net bir şekilde alırlar giderler.Gönül koyacaklarsada koyarlar oda onların sorunu.
Sen diyeceğini demişsin kendinide biliyorsun gerisini düşünme.Ders çalışamayacak kadar kafana takma.Önemli bi sınav var önünde

aynen kuzum haklısın. neyse mecbur bekliyoruz gelsinler de bakalım.

neyse kızlar ya zamannızı aldım geyiğe geri dönelim sıkıcı konular daha cok can sıkıyor.
zaten sizin de bir sürü derdiniz varken.

heh ben de onu söylüyorum zaten sen istemedikten sonra nasıl evlendirmeyi düşünüyorlar seni diye.
ne bileyim zorluyorlar diyor
valla ben de anlamadım

yani sevgilin olduğunu biliyordur bilmiyosa da söyle kaç yaşında insandır ayrıca geri kafalı olduğunu da düşünmüyorum, bunu ciddi şekilde ailesiyle konuşsun aciz değilya yani , hem de en acilinden konuşması lazım

ya kuzum kusura bakma sayfanın en altında kalmıs yorumun görmemişim :50:
babamın haberi bile yok ki ben kendim buradan engellemeye calısıyorum gelmelerini. zaten haberli gelseler muhtemelen kovacak babam.

şimdi gelecekler baban kovacak falan o kadar rezilliğe gerek yok kuzum ya sonuçta annenin kardeşi
baban arasın böyle böyle bir duyum aldım biz bu işe razı olamayız kırmayalım gücenmeyelim desin
ya da annen konuşsun..:26:

aynen kuzum haklısın. neyse mecbur bekliyoruz gelsinler de bakalım.

İnşallah öok canını sıkmadan atlatırsın bu mevzuyu canım

neyse kızlar ya zamannızı aldım geyiğe geri dönelim sıkıcı konular daha cok can sıkıyor.
zaten sizin de bir sürü derdiniz varken.

Biz aslında altında derin sıkıntıları olan ama geyikte büyük başarı sağlamış,alttan hüzünlü üstten gülmeli insanlarız :9:

Evet Türk Dil Kurmundaki karşılığımız tam olarak bu :27:

yani sevgilin olduğunu biliyordur bilmiyosa da söyle kaç yaşında insandır ayrıca geri kafalı olduğunu da düşünmüyorum, bunu ciddi şekilde ailesiyle konuşsun aciz değilya yani , hem de en acilinden konuşması lazım
off neler dedim ona bi bilsen ne kavgalar ettim nasıl engellemezsin diye. bu sefer yine yazmıs halledicem diye tamam dedim bende.
belkide istemem yan cebine koy diyodur canım :26:
sevgilim de öyle diyor sinirden delirdi o da.:50:
İnşallah öok canını sıkmadan atlatırsın bu mevzuyu canım

Biz aslında altında derin sıkıntıları olan ama geyikte büyük başarı sağlamış,alttan hüzünlü üstten gülmeli insanlarız :9:

Evet Türk Dil Kurmundaki karşılığımız tam olarak bu :27:
:1:haklısın canım biz derdimizi o an unutup geyiğin dibine vurabilen insanlarız:9:

benim derdim yok recom :27: şaka biyana senin derdin benim derdim :48: canım sıkıldı gerçekten :47:
ayy sağol kuzucum ya :38:

iyi ki varsınız hepiniz :16:
şimdi gelecekler baban kovacak falan o kadar rezilliğe gerek yok kuzum ya sonuçta annenin kardeşi
baban arasın böyle böyle bir duyum aldım biz bu işe razı olamayız kırmayalım gücenmeyelim desin
ya da annen konuşsun..:26:

kuzum benım babam katı böyle cok tutucudur bu konuda şimdi ben bunu bile nasıl söyleyeceğim benimle ilgili olmadıgı halde. bilmiyorum anneme söylemeyi düşünüyorum ama kesin kavga cıkacak kesin:50:

off neler dedim ona bi bilsen ne kavgalar ettim nasıl engellemezsin diye. bu sefer yine yazmıs halledicem diye tamam dedim bende.

:1:haklısın canım biz derdimizi o an unutup geyiğin dibine vurabilen insanlarız:9:

kuzum benım babam katı böyle cok tutucudur bu konuda şimdi ben bunu bile nasıl söyleyeceğim benimle ilgili olmadıgı halde. bilmiyorum anneme söylemeyi düşünüyorum ama kesin kavga cıkacak kesin:50:

sevgilinindemi haberi var :53: gerçekten çok kızmıştır :47:

sevgilinindemi haberi var :53: gerçekten çok kızmıştır :47:

o zaten biliyor kuzenımın bana ilgisini. hatta bir kez de kendisi konustu onunla benim peşimi bıraksın diye.
o da söz verdi.
şimdi tekrar cıkınca öyle iyice delirdi tabi.

İyi geceler hatunlar.Benim yatma vakti yarın erken kalkma var :54::54:

Rengim sende çok takıpta kendini üzme bu olaya her şey olacağına varır :38:

canım halleder o zaman inşallah ya sen devamlı sıkboğaz et halletsin bence onu da sıkıştırmışlardır çekiniyo ama hallolur bence sıkma canını

o zaten biliyor kuzenımın bana ilgisini. hatta bir kez de kendisi konustu onunla benim peşimi bıraksın diye.
o da söz verdi.
şimdi tekrar cıkınca öyle iyice delirdi tabi.

:19::19::19::19::19: sıkma canını boşuna nede olsa aileden kimse istemiyor ve ben atanıp çalışıcam boşunamı okudum zaten istemiyorum dersin sakince

canım halleder o zaman inşallah ya sen devamlı sıkboğaz et halletsin bence onu da sıkıştırmışlardır çekiniyo ama hallolur bence sıkma canını

:19::19::19::19::19: sıkma canını boşuna nede olsa aileden kimse istemiyor ve ben atanıp çalışıcam boşunamı okudum zaten istemiyorum dersin sakince

inşallah canlarım sağolun hepiniz desteğiniz için.

ee nerde kalmıştık:ssz:

Back
X