Kaldığımız yerden devam :)

Buarada bukadar kısa iş neymiş bizde yapak 2 saate gittin geldin

60 km ötede bi dağın eteginde üniversitenin kazısı var oraya rehper olarak gittim canım su tuzağı var girmeyin gelene kadar demiştim ölümden dönmüşler canları sağolsun tuzak patladığı için durdurdum mecburen o yani napabilim ki bu saatte ..

bide hayvan çok sevdiğimden onların öldürülmesini istemiyorum helede ahtopot falan yazık yaa çokda sevmediğimden öldürülmese daha iyi olur yemesek ne olurki ölürmüyüz :26:

Bibim bende çok seviyorum ama onlar yemek için yaratılmış bize sunulmuş nimetler et tavuk flnda yemeyelim ozaman hatta bitkilerde canlı ben en çok onlara üzülüyorum depresyona sokma beni

nebileyim işe diye çıktın bende sabahlican sanmıştım şaşırdım

Şuan antalya dayım kuzum tr genelinde yağmur bekleniyormuş gerçi sabah yağmasa iyi

furma palıkları ahtapotları başka bişe ye

Bibim bende çok seviyorum ama onlar yemek için yaratılmış bize sunulmuş nimetler et tavuk flnda yemeyelim ozaman hatta bitkilerde canlı ben en çok onlara üzülüyorum depresyona sokma beni

bitkiler başka ama et tavuk yemesekte olur bence :26: :26:

ayrıca şu bikaç gündür pek bişey yemiyorum 2 gr veririm diye açlıktan ölüyorum

Çocukluğumda annem eve sokamazdı onları oturur ağlardım özellikle kurban bayramlarında son 5 senedir falan yiyorumdur belki yemek yapmayı bıral yumurta kırmayı bilmezdim yemek kitabı yazıyorm yavaş yavaş sen düşün..
Bende farklı şekilde olmasını isterdim fakat vücudun bu besinlere ihtiyacı var inkar edilemez bak benim bi tahtam eksik mesela çocukken yememişim işte

yemek kitabı hiçte bile et balık tavuktan alıcağın vitaminleri başka şeylerden alabiliyosun kandırmayalım kendimizi litfeeennn

tavuk yerim ama öldürmicez artık kimse yemesin derlersede yemem patates kızartması ye veya hazır öldürülmüş al öldürme bidaha

Hahahah iyiymiş..
Çok güzel söylüyorsun ama ben öldürmezsem başkaları öldürüyor bildiğin gibi hemde yanı başında teknelerle..
Bende o balık ağlarına çok kızıyorum burada carettalar var aile şeklinde onlarla yüzüyorum genelde balık ağına takılıp ölüyorlar ..
Kendimi sorumlu hissediyorum artık kaç tanesini kurtardık bir çok yerde ağ atmayı yasaklattırdık zorla toplu katliam o asıl..

balık ağları zaten daha kötüymüş can çekişerek ölüyolarmış

neyse persom sen bana bakma sen öldürmesen ne fayda başkasıda öldürücek sana iyi avlanmalar hadi iyi geceler kısçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…