- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #6.501
Buarada bukadar kısa iş neymiş bizde yapak2 saate gittin geldin
balık çok sevmem de kahvaltıdasenmi dalıp vurucan vayy nerdesin kızım sen ne oluyor oralarda neresi orası kafamda deli sorular
bide hayvan çok sevdiğimden onların öldürülmesini istemiyorum helede ahtopot falan yazık yaaçokda sevmediğimden öldürülmese daha iyi olur yemesek ne olurki ölürmüyüz :26:
60 km ötede bi dağın eteginde üniversitenin kazısı var oraya rehper olarak gittim canım su tuzağı var girmeyin gelene kadar demiştim ölümden dönmüşler canları sağolsun tuzak patladığı için durdurdum mecburen o yani napabilim ki bu saatte ..
Şuan antalya dayım kuzum tr genelinde yağmur bekleniyormuş gerçi sabah yağmasa iyi
Bibim bende çok seviyorum ama onlar yemek için yaratılmış bize sunulmuş nimetler et tavuk flnda yemeyelim ozaman hatta bitkilerde canlı ben en çok onlara üzülüyorum depresyona sokma beni
nebileyim işe diye çıktın bende sabahlican sanmıştım şaşırdım
furma palıkları ahtapotları başka bişe ye
Sen ne yiyosun merak ettim biboşum de bakim bi bende onları yicem
bitkiler başka ama et tavuk yemesekte olur bence :26: :26:
Çocukluğumda annem eve sokamazdı onları oturur ağlardım özellikle kurban bayramlarında son 5 senedir falan yiyorumdur belki yemek yapmayı bıral yumurta kırmayı bilmezdim yemek kitabı yazıyorm yavaş yavaş sen düşün..
Bende farklı şekilde olmasını isterdim fakat vücudun bu besinlere ihtiyacı var inkar edilemez bak benim bi tahtam eksik mesela çocukken yememişim işte
bitkiler başka ama et tavuk yemesekte olur bence :26: :26:
tavuk yerim ama öldürmicez artık kimse yemesin derlersede yemempatates kızartması ye veya hazır öldürülmüş al öldürme bidaha
ayrıca şu bikaç gündür pek bişey yemiyorum 2 gr veririm diye açlıktan ölüyorum
Hehehhe sende katil ettin beni bibim öleyim bende yemiyorum bişey bitkilerin de canı var çimlere falan da basma hee
Hehehhe sende katil ettin beni bibim öleyim bende yemiyorum bişey bitkilerin de canı var çimlere falan da basma hee
Hahahah iyiymiş..
Çok güzel söylüyorsun ama ben öldürmezsem başkaları öldürüyor bildiğin gibi hemde yanı başında teknelerle..
Bende o balık ağlarına çok kızıyorum burada carettalar var aile şeklinde onlarla yüzüyorum genelde balık ağına takılıp ölüyorlar ..
Kendimi sorumlu hissediyorum artık kaç tanesini kurtardık bir çok yerde ağ atmayı yasaklattırdık zorla toplu katliam o asıl..
[video=youtube;8rvRsysDoWw]http://www.youtube.com/watch?v=8rvRsysDoWw[/video]
Kuzum telden girdiğim için göremiyorum video mu o :26:
neyse persom sen bana bakma sen öldürmesen ne fayda başkasıda öldürücek sana iyi avlanmalarhadi iyi geceler kısçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?