- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #6.561
Zaten herşey berbat gidiyor bide üstüne bu durum çok canımı sıktı
Atandın atandın hadi bu sene değişmedi ya atanamazsakbunlar alımları zaten kıstılar insan gibi alım yaptıkları yok üstüne bide torpilcilerine torpilci ekleyecekler
ay yeminle soğudum hayttan
Aman dur birde onun masrafı çıkmasın sürekli zam geliyor zaten
6 senedir kpss ile uğraşıyorum ben hadi ilk iki girişte b,rinde çalışıyordum önemsemedim birinde lise diye giridm önemdemedim.Son girdiğimde 84 küsürlü puan aldığım ve ciddiyetle çalıştığım sınavdı.
ama 2 sene boyunca 4 atama oldu.2 sene aldı benden 10 sene.Her atama öncesi almayacağız azaltacağız yok bütçe olmadı yok sağlıkçı alacağız yok memur lazım ama bizde alacak gğç yok diye diye geldik bu güne bir gün ya bir gün güzel bi haber okumadım.Şu işin stersinden 2 senede eridim bittim.Gören hastalıklı muamelesi yapıyor.Allah bildiği gibi yapsın bunları.
Açıktan 100 bin 80 bin bilmem ne aldıkları yetmedi şimdi hepten torpile açtılar işi
Nişan,gelincik,yemek topiklerine takılak bari...
aynen bu sene olmasa bile geleceğe yatırım amaçlı alımlar az olacak kesin zaten 3 kişi alıyodular şimdi yarım kişi alırlar artık
Ne diyeyim diyecek tek kelime klamadı çaçlışmaya şevk kalmadı.
Ben bu iş olacak diye evlenmedim bile.Lanet olsun ya nasıl bi devlette yaşıyorsuz ki genç nufusun önü tıklaı hala habire doğurun doğurun
Öyle bi ayaklanma çıkmalı ki...Ah ulan.
Aynen ya hala da 3 çocuk derdindeler, tabi onların çocuklarının iş sorunu yok.
Ne diyeyim diyecek tek kelime klamadı çaçlışmaya şevk kalmadı.
Ben bu iş olacak diye evlenmedim bile.Lanet olsun ya nasıl bi devlette yaşıyorsuz ki genç nufusun önü tıklaı hala habire doğurun doğurun
sonra da bol bol umutsuz ev kadınları(
Şaka maka nerde ne iş yapcam olmazsa bilmiyom.
nasılsınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?