Kaldığımız yerden devam :)

aynen bu sene olmasa bile geleceğe yatırım amaçlı alımlar az olacak kesin zaten 3 kişi alıyodular şimdi yarım kişi alırlar artık

6 senedir kpss ile uğraşıyorum ben hadi ilk iki girişte b,rinde çalışıyordum önemsemedim birinde lise diye giridm önemdemedim.Son girdiğimde 84 küsürlü puan aldığım ve ciddiyetle çalıştığım sınavdı.

ama 2 sene boyunca 4 atama oldu.2 sene aldı benden 10 sene.Her atama öncesi almayacağız azaltacağız yok bütçe olmadı yok sağlıkçı alacağız yok memur lazım ama bizde alacak gğç yok diye diye geldik bu güne bir gün ya bir gün güzel bi haber okumadım.Şu işin stersinden 2 senede eridim bittim.Gören hastalıklı muamelesi yapıyor.Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Açıktan 100 bin 80 bin bilmem ne aldıkları yetmedi şimdi hepten torpile açtılar işi

Öyle bi ayaklanma çıkmalı ki...Ah ulan.

aynen bu sene olmasa bile geleceğe yatırım amaçlı alımlar az olacak kesin zaten 3 kişi alıyodular şimdi yarım kişi alırlar artık

Ne diyeyim diyecek tek kelime klamadı çaçlışmaya şevk kalmadı.
Ben bu iş olacak diye evlenmedim bile.Lanet olsun ya nasıl bi devlette yaşıyorsuz ki genç nufusun önü tıklaı hala habire doğurun doğurun

Aynen ya hala da 3 çocuk derdindeler, tabi onların çocuklarının iş sorunu yok.

Öyle bi ayaklanma çıkmalı ki...Ah ulan.

Kime karşı bunlar ve bunların zihniyetinde olanlar hiç bitmezki.Ancak kuyruklarına basılmalı bir kesimin keyfi yerinde diğer kesim ezilliyor.Yoksa böyle olurmuydu.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdinde millet

Aynen ya hala da 3 çocuk derdindeler, tabi onların çocuklarının iş sorunu yok.

Ne doğuracağım bu dünyaya adaletmi var ki.
Al benim 4 senelik bi ilişkim var bu atanamama derdi yüzünden ne o ne ben.Başalrım böyle işe hayatımızın içine ettiler.

Senin benim hakkımı nasıl verecek bunlar.

Hadi değişmeyecek varsayalım kabul edilmeyecek ve geçmeyecek.Bize yaşattıkları bu sıkıntı stres revamı

bardağım doluyodu son damlasıda bu oldu

sonra da bol bol umutsuz ev kadınları (

Ben işe giremezsem çıldırırım sanırım, evlenmeyi falan zaten hiç istemiyorum. Ölene kadar böyle hayat mı geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…