- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #6.661
Benim annem o kadar ümitsiz ki bir tane dantelim bile yok
benimki 8 yaşında yaptırdı,fark etti benim libidoyu kadın.
ahahah benımkı de yapıyor bir şeyler ama kime dediğimde abinlere diyor
benim adım asla geçmez o yaptıklarında
Sebastianı aşar bu koyma işi
ben hayatında her şeyin iyi gittiğ böyle hiç sorun yaşamamış insanlaraa benzeiyorum o eksik eşya tribindekileri.
hani hayatı o kadar iyi ki bir sorun görünce eli ayagı dolaşan tipler
tabi ben olsam ne derim aman o da eksik olsun alırız birkaç yıla hatta almasak nolur ki beaa(bu da içi geçmiş yeni gelin tipi )
Hadi geçmiş olsun canım. Ankara'dayım ben.
Olabilir
Evet katılıyorum o tiplerden benimde çevremde var.Benim tırnaklarımla kazıyıpta elde edemediğim -bu sadece iş değil -bir çok şeye doğaldan sahip olanlar.Eften püften şeylere takıyorlar bazen hayret ediyorumdemek ki insan dertsizlikten dert buluyor.Yada bizim öyle sorunlarımız varki küçüklere yer kalmıyor bilemedim
Geçende bi konu açılmıştı kayınvalidem bana istemedğim şeyler alıyor.Mesela ben olsam böyle bi şeyi takmam takmam gerektiği aklıma dahi gelmez
Olabilir
Evet katılıyorum o tiplerden benimde çevremde var.Benim tırnaklarımla kazıyıpta elde edemediğim -bu sadece iş değil -bir çok şeye doğaldan sahip olanlar.Eften püften şeylere takıyorlar bazen hayret ediyorumdemek ki insan dertsizlikten dert buluyor.Yada bizim öyle sorunlarımız varki küçüklere yer kalmıyor bilemedim
Geçende bi konu açılmıştı kayınvalidem bana istemedğim şeyler alıyor.Mesela ben olsam böyle bi şeyi takmam takmam gerektiği aklıma dahi gelmez
Tesadüfler tesadüflerBen de ankaradayım canım, istiyorsan senin için sorabilirim bahsettiğim fabrikalarda mühendis alımı var mı diye. Benim işime yaramıyor henüz
O konuda kaynanası kendi evindeki eskileri veriyodu galiba zorla bi de
Hayallerimde yaşamak istiyorum bu ne abi böyle herkesin içi pörsük oldu gerçek dünyada
fena isyana bağlamışınız yaw oku oku bitmedi
Kanka bana elbise bulmamız lazım ya.
Sağol canım. Ben gördüğüm bütün ilanlara başvuruyorum valla, sen sorarsan iyi olur yine de, Ankara çok kısır bir yer mühendisler için maalesef.
fena isyana bağlamışınız yaw oku oku bitmedi
Hayallerimde yaşamak istiyorum bu ne abi böyle herkesin içi pörsük oldu gerçek dünyada
Bunu neden takmış anlamadım veriyorsa veriyor at bi köşeye dursun
BENDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORDUM ŞİMDİ igideyim açayım dizilerimi saatlerce izliyeyiim beynim uyuşsun
tabi ki canım bizim sorunlarımız küçük değil ki küçükleri sorun olarak görelim
vardı öyle konu kv bebegıme pazardan kıyafet alıyor dıye bayagı sinirlenmiş bir hatun
ben de yazdım oraya hamilelik psikolojisi de yeni yeni türedi diyebizim annelerimizde hiç öyle vayyy hamileyim ne yapcam cok duygusalım olayı olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?