Kaldığımız yerden devam :)

Sebastianı aşar bu koyma işi

Olabilir

Evet katılıyorum o tiplerden benimde çevremde var.Benim tırnaklarımla kazıyıpta elde edemediğim -bu sadece iş değil -bir çok şeye doğaldan sahip olanlar.Eften püften şeylere takıyorlar bazen hayret ediyorum demek ki insan dertsizlikten dert buluyor.Yada bizim öyle sorunlarımız varki küçüklere yer kalmıyor bilemedim

Geçende bi konu açılmıştı kayınvalidem bana istemedğim şeyler alıyor.Mesela ben olsam böyle bi şeyi takmam takmam gerektiği aklıma dahi gelmez

Dantel işi eskiden di ya ne gerek var bende sevmiyorum

100 tane yzma 100 tane patik 100 tane lif bilmem kaç çeşit her oda için ayrı dantel takımları felan.Ay yazarken daraldım

O konuda kaynanası kendi evindeki eskileri veriyodu galiba zorla bi de

Hayallerimde yaşamak istiyorum bu ne abi böyle herkesin içi pörsük oldu gerçek dünyada

tabi ki canım bizim sorunlarımız küçük değil ki küçükleri sorun olarak görelim
vardı öyle konu kv bebegıme pazardan kıyafet alıyor dıye bayagı sinirlenmiş bir hatun

ben de yazdım oraya hamilelik psikolojisi de yeni yeni türedi diyebizim annelerimizde hiç öyle vayyy hamileyim ne yapcam cok duygusalım olayı olmadı yani

Tesadüfler tesadüfler Ben de ankaradayım canım, istiyorsan senin için sorabilirim bahsettiğim fabrikalarda mühendis alımı var mı diye. Benim işime yaramıyor henüz

Sağol canım. Ben gördüğüm bütün ilanlara başvuruyorum valla, sen sorarsan iyi olur yine de, Ankara çok kısır bir yer mühendisler için maalesef.

O konuda kaynanası kendi evindeki eskileri veriyodu galiba zorla bi de

Bunu neden takmış anlamadım veriyorsa veriyor at bi köşeye dursun

Hayallerimde yaşamak istiyorum bu ne abi böyle herkesin içi pörsük oldu gerçek dünyada

BENDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORDUM ŞİMDİ igideyim açayım dizilerimi saatlerce izliyeyiim beynim uyuşsun

Sağol canım. Ben gördüğüm bütün ilanlara başvuruyorum valla, sen sorarsan iyi olur yine de, Ankara çok kısır bir yer mühendisler için maalesef.

Ne yazık ki öyle...Tanıdık olmadan bi iş halletmek çok zor. Bi de kendini iyi pazarlamak diye bi deyim var ya o çok önemli işte onu gördüm ben birkaç staj başvurumda, alttan alayım kendimi övmeyeyim diyince olmuyor kesinlikle. Ben de artık sanki dünyadaki tek mühendis benmişim gibi davranıyorum

Bunu neden takmış anlamadım veriyorsa veriyor at bi köşeye dursun

BENDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORDUM ŞİMDİ igideyim açayım dizilerimi saatlerce izliyeyiim beynim uyuşsun

Hee aynen şimdi dizi açacağım her şey normal gibi davranacağım falan en çok yaptığım şey zaten alıştım artık.

Bilemiyorum hacı hiç o rahatlıkta olmadım.Hiç baba parası ile bir şeyler yapmadım hep çalışmış kendim kazanmışımdır.Öyle triplere girmek bilmiyorum ya bilmiyorum. çok yorumsuz kaldım önce el bebek gül bebek yaşamam lazım anlamam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…