Kaldığımız yerden devam :)

2 senemi verdim iş aramaya, tanıdık olmadan o başlayacak yeri bile bulamıyorsun. O yüzden kpss ye umut bağladım ben son çare. İnşallah senin şansın yaver gider. :34:

İnşallah canım ben de öyle umuyorum. Yarın senin için şu tanıdıklara soracağım. İnşallah bir şey çıkar, ben de yazın yanına gelirim staja:1:

toplucana torpil bulak hacılar başka çaresi yok :27:

benim hiçbir yerde torpilim yok valla öyle büyük yerlerde tanıdıklarımız yok
olsa da kullanmam zaten .ankarada dayım var o da kendi halinde bir memur:ssz:

nerde bulunuyor hacı bu gidip bulak :27::27:

evet canım diğerleri daha şey orta yaş işi hem :1:

İsyanlardayız :27: kpss mağdurları olarak :1:

benim var torpilim ciddiyim. ama işte vicdanım da var. annem artık devran böyle yürüyosa yapcak bişey yok diyor
ben kendime yediremiyorum
ahirette hak yiyenlerin içinde mi olayım
diğer yandan durumda bu
ne biçim hayat be
param olsa bende gider özelde sağlık okurdum ne gelecek kaygım olurdu ne bişey

benim hiçbir yerde torpilim yok valla öyle büyük yerlerde tanıdıklarımız yok
olsa da kullanmam zaten .ankarada dayım var o da kendi halinde bir memur:ssz:

Benim var.Yapabilecek kişi babam hemde Ama yapmam.Yapamam hak var iin içinde bir kişinin hakkını bir ömür yemek ne demek.Çoluğuna çocuğuna yedirmek ne demek :50:

Harbi saçma sapan şeyler ya :19: işte bizimde asabımız yerle bir.Neyse biraz saydırdıkta burada rahatladık :9:

İyi bari böyle rahatlayabiliyorsanız ben bişeyleri havaya uçurmadan rahatlayamazdım özellikle o aciz bedenlerin üzerinde duran b.k kafaları bak sinirlendim şimdii :53:

Benim var.Yapabilecek kişi babam hemde Ama yapmam.Yapamam hak var iin içinde bir kişinin hakkını bir ömür yemek ne demek.Çoluğuna çocuğuna yedirmek ne demek :50:

insanın kursagından geçer mi hacı haram para?

benim var torpilim ciddiyim. ama işte vicdanım da var. annem artık devran böyle yürüyosa yapcak bişey yok diyor
ben kendime yediremiyorum
ahirette hak yiyenlerin içinde mi olayım
diğer yandan durumda bu
ne biçim hayat be
param olsa bende gider özelde sağlık okurdum ne gelecek kaygım olurdu ne bişey

Aynı şeyleri yazmışız benimde var babam mesleği gereği çevresi çok geniş bi insan.Siyaset olarak geniş bi insan.
Ama demen gibi bu hak bir kere değil bir ömür yiyeceğin bi hak kursağından geçecek her lokma haram

Back
X