- Konu Sahibi SevdaLinka
-
Med'in M'si olmadın mı sen
Geçen senin verdiğin örnek de iyiydi ceza konusunda.
Med'in M'si olmadın mı sen
Hahahahahaha annemi burda düşünemiyorum, bdv'den çıkmaz yemin ederim, aldatan adamların yüzüne tüüü der, kadınların dertlerine ağlar, hepsi bir tarafa içinin ısındıklarını banlarsam bana bağırır, evde kavga çıkar kesin, o yüzden burayı bilmesin, ben ona şal örnekleri bulmaya razıyım
Bazen telefon açar şal örneği göstermiştin onun yapılışını bul bana anlat diye, telefonda bir saat şal örneği yazdırırım ona
mune benim annem de öyle sürekli patik örneği şal örneği acın bana diyor.
ya o kadar komik oluyor ki onu pc başında görmek kıyamamöğretiyoruz şuraya bas kendın bulmaya alış diye bir yapıyor diğer gün tekrar dıyor acın bana dıye annem yaa
sorcum efsaa olayları oldu kk birbirine dost odu meğer herkes böyle bir şey bekliyormus
Geçen senin verdiğin örnek de iyiydi ceza konusunda.
Doğumdan sonra spor yaparsın.
Aynen bebeğim...
fazla kilolarınızı bana bağışlayabilirsiniz bacılar
Ben babamla whats app tan mesajlasiyorum40 yil dusunsem 65 yasinda ki babamla bu sekilde irtibat kuracagim aklima gelmezdi
Annecimi okula gondermemisler eskiden. 60 yasinda bizim ogretebildigimiz kadariyla soktu biraz. Simdi takvim yapraklarini okuyabilecek kadar ilerledi. Kendi kendine yazabiliyor artik az cok biseyler ogrnedi :) MasAllah diyeyim hic yoktan iyiydir simdi bildikleri :)
bi 5 kilo verin hayrınıza işte aranızda toplayın3.2 vereyim,temiz 50 olayım.
Herkes diyorsunuz yani ???
Ben babamla whats app tan mesajlasiyorum40 yil dusunsem 65 yasinda ki babamla bu sekilde irtibat kuracagim aklima gelmezdi
Annecimi okula gondermemisler eskiden. 60 yasinda bizim ogretebildigimiz kadariyla soktu biraz. Simdi takvim yapraklarini okuyabilecek kadar ilerledi. Kendi kendine yazabiliyor artik az cok biseyler ogrnedi :) MasAllah diyeyim hic yoktan iyiydir simdi bildikleri :)
Öyle bakınıyordum seelam vermeden geçmiyim dedim.Meraba kızlar
Hoşbuldum Teşekkür ederimHoş geldin Rose,her zaman gel.
Yavrumm ben de öperimBen de öpücük atmadan geçmim dedim..
merhaba
Ben de öpücük atmadan geçmim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?