- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.361
tg mi kendi yaptığın deneme mi:44:
TG canım, dershanenin denemesi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tg mi kendi yaptığın deneme mi:44:
TG canım, dershanenin denemesi.![]()
süper tatlım kaç nete denk geliyor netlerini yazar mısın bana![]()
Yazayım canım, GY 53.25 net, GK 45.25 net. Toplam 98.5 2012 ye göre 90 puan yapıyormuş.![]()
çok iyi tatlım bende deneme yapayım yarın bien son denememde 94 netim vardı ondan önceki 102 idi ortasını bulamadım
![]()
Ben bi deneme yapayımda moraliniz yerine gelsinne kötü durumda olanlar var dersiniz şükredersiniz halinize
![]()
Ben bi deneme yapayımda moraliniz yerine gelsinne kötü durumda olanlar var dersiniz şükredersiniz halinize
![]()
Sen öğretmendin ama değil mi? Bende alan malan yok gk gy sadece bir de alan olsa napardım kim bilir![]()
Moral bozmaya gerek yok la ben daha hiç deneme yapmadım![]()
yok ayol ne öğreymeni.bende sizin gibi gy gk
ne kadar vahim değil mi
![]()
yok ayol ne öğreymeni.bende sizin gibi gy gk
ne kadar vahim değil mi
Yalnız değilsin bacımbende yapmadım daha
2 ay kaldı yaa. :18::18:
Anaam ne bileyim öyle sandım benNeydi bölümün?
Senin vaktin var daha yavru ya temmuz a benimki elde var sıfır
Daha bugün coğrafya konularını yeni bitirdim tekrar falan yok bende![]()
Sınavdan korksaydık üniversite okumazdıkgibi bişi diyesim geldi takma kafana
![]()
Üff üni okudukta iyi halt ettik yaş kaç oldu hala ekmek tutamadıkSınavdan korksaydık üniversite okumazdıkgibi bişi diyesim geldi takma kafana
![]()
Önlisansım ben rahatlığım ondan daha var sınava baya zaman
Birde 2012 den birikimim de var aslındakendime haddinden fazlamaı güveniyorum ne
Öylu kuzum ya az kaldı sizin.Ama en azından 2 ay sonra şu sıkıntı biteccek.Belki daha sancılı bir süreç başlayacak ama en azından şu ders çalışma sorumluluğu kalkacak![]()
Sınavdan korkmuyorum aslında sonrası geriyor beni :18: Kadro vermezlerse diye korkuyorum.
Üff üni okudukta iyi halt ettik yaş kaç oldu hala ekmek tutamadık
Küçükten vereydiler bi zanaatçının yanına bişeyler öğrenirdik kendi işimizin patronu olmuştuk belkide
Canım ülkemde artık okuyana değil iş bilene bi de torpili olana değer veriyorlar