Kaldığımız yerden devam :)

Ben bi deneme yapayımda moraliniz yerine gelsin :27: ne kötü durumda olanlar var dersiniz şükredersiniz halinize :9:

:9:yok ayol ne öğreymeni.bende sizin gibi gy gk :27: ne kadar vahim değil mi :27:

Yalnız değilsin bacım :27: bende yapmadım daha

Senin vaktin var daha yavru ya temmuz a benimki elde var sıfır :ssz:
Daha bugün coğrafya konularını yeni bitirdim tekrar falan yok bende :27:

Anaam ne bileyim öyle sandım ben :17: Neydi bölümün?

Önlisansım ben rahatlığım ondan daha var sınava baya zaman
Birde 2012 den birikimim de var aslında :9: kendime haddinden fazlamaı güveniyorum ne:27:

Senin vaktin var daha yavru ya temmuz a benimki elde var sıfır :ssz:
Daha bugün coğrafya konularını yeni bitirdim tekrar falan yok bende :27:

Öylu kuzum ya az kaldı sizin.Ama en azından 2 ay sonra şu sıkıntı biteccek.Belki daha sancılı bir süreç başlayacak ama en azından şu ders çalışma sorumluluğu kalkacak:31:

Sınavdan korksaydık üniversite okumazdık :37: gibi bişi diyesim geldi takma kafana :ssz:
Üff üni okudukta iyi halt ettik yaş kaç oldu hala ekmek tutamadık
Küçükten vereydiler bi zanaatçının yanına bişeyler öğrenirdik kendi işimizin patronu olmuştuk belkide
Canım ülkemde artık okuyana değil iş bilene bi de torpili olana değer veriyorlar

Önlisansım ben rahatlığım ondan daha var sınava baya zaman
Birde 2012 den birikimim de var aslında :9: kendime haddinden fazlamaı güveniyorum ne:27:

Öylu kuzum ya az kaldı sizin.Ama en azından 2 ay sonra şu sıkıntı biteccek.Belki daha sancılı bir süreç başlayacak ama en azından şu ders çalışma sorumluluğu kalkacak:31:

Sınavdan korkmuyorum aslında sonrası geriyor beni :18: Kadro vermezlerse diye korkuyorum.

Ben artık sınav sonrasını da aştım çünkü 2012 de kafayı yedim kadro yüzünden şimdi umrum değil devlet kendi kaybeder :37:

Üff üni okudukta iyi halt ettik yaş kaç oldu hala ekmek tutamadık
Küçükten vereydiler bi zanaatçının yanına bişeyler öğrenirdik kendi işimizin patronu olmuştuk belkide
Canım ülkemde artık okuyana değil iş bilene bi de torpili olana değer veriyorlar

Ben bazen düşünüyorum kosgeb desteği alıp restoran falan açmayı yemek yapıyorum güzel de oluyor tatlılarla aramda çok iyi yani favori kekim havuçlu kek :1:
bi yiyen bi daha ister tarifi gizli :27:
Bugün de bi köfte yapmışım ki üf sorma köfteci ramiz yanında halt etsin :27::27:

Back
X