- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.621
neyse şaka maka ders arasında sıkılıp kkya takılıyorum diye yazmadım konuya yoksa yazarım çekinmem beni bilirsiniz
litfen yanlıs anlaşılmasın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sti bade bbi tolin banlanmamı istyormus banla benı mune yazcam![]()
Özet:
tolin, bibi, bade, stillex bir bdv konusuna dalar ve geyik yapar, rengina onlara uymaz, mune gelir bu dörtlü dalton kardeşlere uyarı verir, yine yaparsanız banlarım der, rengina uslu durduğu için daltonlar kıskanır
Bu sefer ciddi ciddi kaçtım![]()
gelme bidaha![]()
sti bade bbi tolin banlanmamı istyormus banla benı mune yazcam![]()
Özet:
tolin, bibi, bade, stillex bir bdv konusuna dalar ve geyik yapar, rengina onlara uymaz, mune gelir bu dörtlü dalton kardeşlere uyarı verir, yine yaparsanız banlarım der, rengina uslu durduğu için daltonlar kıskanır
neyse şaka maka ders arasında sıkılıp kkya takılıyorum diye yazmadım konuya yoksa yazarım çekinmem beni bilirsinizlitfen yanlıs anlaşılmasın
![]()
Özet:
acarı heeaç hadi görelim nasıl oluyormuş
Ne fayda zombiler yine geri gelir![]()
alaydım ah br uyarı ugruna adımı cıkardınızbanlanmada bize uybi uyarı alaydın iyiydi
![]()
Özet:
neyse şaka maka ders arasında sıkılıp kkya takılıyorum diye yazmadım konuya yoksa yazarım çekinmem beni bilirsinizlitfen yanlıs anlaşılmasın
![]()
Özet:
magma olursa yine iyiŞu an gömüldüğüm yer mağmaya çok yakın![]()
sevmem ben lakapaman kuzum seni bilmiyomuyız şakaya vuruyoruz işte bu sayede lakabın oldu işte fenamı![]()
begenemedin miyürü gitgelicem
Uff bune sıradan bi şey bari atraksiyonlu bişi yaz![]()
gızarımyaaa kızma ama bana şaka yabmışdım![]()
bdv de takılmadığımdan her şeyden geri kalıyorum ya![]()
acarı hee
alaydım ah br uyarı ugruna adımı cıkardınız
mune daha güzel açıklanamazdıevet gııskandılaaa
![]()
bdv de takılmadığımdan her şeyden geri kalıyorum ya![]()
magma olursa yine iyi
sevmem ben lakap
begenemedin mi
gızarım
magma olursa yine iyi
sevmem ben lakap
begenemedin mi
gızarım
sen takmışsın bi siyaset topiğine bezmedin arkadaş![]()
bdvsiz kk ne be dantelsiz don gibi![]()