Kaldığımız yerden devam :)

Bizde çalıştık ki :1:

Gittin mi hiç çok güzel bi yer özellikle Ünye.Benim herifcan oralıda gidiyoruz sık sık :1: Ben çok seviyorum orayı

hacı 2050de dunya ekonomisinde brics ulkeleri söz sahibi olacakmıs. brics.i unutma:ssz:

hacı 2050de dunya ekonomisinde brics ulkeleri söz sahibi olacakmıs. brics.i unutma:ssz:

Brics ülkleri neymiş ya haya anasını yabancı yabancı terimler hangisi akılda kalacak.Sağol hacı :38:

Dur bende sana burada konuştuğumuz şeyi diyeyim osmanlının ilk elektrik üreten birimi adana kurulmuş

Gittim, gittim, gezdim hep Karadeniz'i. Seninki de soru benim gibi geziciye. :27:

Biliyorum yinede bi şansımı deneyeyim dedim :1: gezmekten iyi okul felanbitirdin sen :60:

hacı sizde mi çıkar bizde mi acaba. taktın bugün bricse:1:
takarım hacı cok aklıma takıdı bugun var bir şey bu bricste:27: ha bir de ab.ye fransanın bir adası mayotte mi neydi adası uye olmus:ssz:

Brics ülkleri neymiş ya haya anasını yabancı yabancı terimler hangisi akılda kalacak.Sağol hacı :38:

Dur bende sana burada konuştuğumuz şeyi diyeyim osmanlının ilk elektrik üreten birimi adana kurulmuş
Biliyorum yinede bi şansımı deneyeyim dedim :1: gezmekten iyi okul felanbitirdin sen :60:
he tamam attım hafızaya :10:

Son düzenleme:
Back
X