- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #1.361
dejavum sen sal çayıra mevlam kayıra bak bırak hiç düşünme kafano boşalt rabbim vericek inşallahhh![]()
canım 4 senedir istiyorum ben arada yine ertelerimiz oldu filan normal yolla zaten olmuyor ya aşılama ya tüp başka yolu yok yani napalım kısmet..
İnşallah canım hayırlısı olsun. Doğru zamanda doğru şekilde… ben bu hayır olaylarına çok inanıyorum. Mesela bir şeyi çok ısrarla istersin, hatta isyan edersin ama olduktan sonra mutlu olmayacağın engellerin olur. Ve belki Allah zaman koyarak insanları mükafatlandırıyordur bir şeye karşı.
Tabii ki öyle biz bilemeyiz Allah bilir olacağı varsa olur zaten vardır bir vakti zamanı olmayacaksa ne yapsan olmaz kısmet. Artık ben bu yaz erteledim ama yine de haftaya h.sonu İst. dr ile görüşücez bakalım.
Ooo ne badereler atlattım ben eski eşimden anlatsam roman olurr
Çok şükür ailem arkamda, oğlumla benim rahatlığım için uğraşırlar hep..
Hafta sonu erkek arkadaşımla görüşmeye gidince bizimkiler ilgilenir oğlumla.
Annem biliyor da babam bilmiyor bu arada..
Zaten büyüdü paşam, okulla arasıda süper..
Dewlet okuluna vericektim son anda vazgeçtim..
Bende özel kreşe verdim.. Şimdi ingilizcemiz ilerledi..
Bazen bişi diyor anlamıyorum
Babası da her hafta alır 1 gece kalır orda getirirler..
Ne güzel canım sen kendine güvendikten sonra herşey olur. Oğlunda zeki demek maşallahh. Allah bağışlasın. Bir ömür mutsuz olmaktansa böyle daha iyi canım. Ayaklarının üzerinde duruyorsun.
deju bende boğuşuyorum tedavilerle.....Allah kolaylık versin bize
Canımm yaşayan bilir ancak zor gerçekten Allah kolaylık versin bize. Normal gebe kalmak ne kolay ama aşamalar bitiriyor insanı bir de olmayınca ama Allah büyük.. bu sene erteledim işte ama iyi mi yapıcam bilmiyorum da daha çok annem ve eşim için erteledim yani bana kalsa yine yaptırırım da. Olacağı varsa olur canım ya elbet vardır bir zamanı Allah istedikten sonra. Sabredicez.
selam kızlar
ebiş gene ortalık karıştırmış,efsa'dan haber yok galiba![]()
Hadi ya ne yapmış yine.. Durmaz ki o bulmuştur sataşacak birşeyler kız resmen kavga için yaratılmış bir de bize diyordu sürekli buradasınız diye.