- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #1.721
eee hani trip atan yok burda
bdvyi özlüyorum ya ne güzeldi eskiden ekşın son safhada geyikin dibi![]()
ooo topiğin gulü gelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berketi çok özledim ben![]()
Acaba cezalar kalktıda ondan mı duruldu ortalık.Belkide yasağın cezbediciği kırşkırtıyorrdu insanları![]()
Geyiğin dibi değil doğduğu yer orası bade![]()
Bu defa abla kıvamında olmuyorum bibi
Herif zaten arkamda uzanıyor bana ilgisi yok oyun oynuyor bende dean e adadım kendimi![]()
Aynen 4 ve 5 süper.
Ama 4te sam i sevmiyorum işte çok gıcık hareketleri oluyor.
Dean ne çektiyse Sam den çeti be yazık yavruya Cass le daha çok eğlendi ya ona güldüm![]()
ne konular gördük be hey gidi... mesela kemancı vardı yengesine düşmandı, ünlüleri sevgilim diye söyleyenler, sevgisiyle elleşenler![]()
ne konular gördük be hey gidi... mesela kemancı vardı yengesine düşmandı, ünlüleri sevgilim diye söyleyenler, sevgisiyle elleşenler![]()
o kaybeder
![]()
Samın uyuzluk yapmadığı hangi sezon varki.Dean onsuz daha mutlu bence artık ölsün sam de kurtulalım sakın ha geride gelmesin![]()
ooo topiğin gulü gelmiş![]()
Senden bi trip bekliyoruz ozamanoff sorma badem yaa geçen 2 ekşınlı konu vardı yetişemedim
![]()
O bi efsane yaa.Gelmiş geçmiş en iyş konu.Dahada öylesi gelmez hacı bekleme
Hah diyordum muhabbet başladı Bade damlar.Aynende öyle olduçKokusunu mu alıyorsun ne![]()
her an ban korkusuyla yorum atmak ne demek bilir misin sen
yazsam mı yazmasam mı diye 2 saat düşünmek ne demek bilir misin![]()
bana cok oluyordu da![]()
Birde elti takıntılı natlus vardı![]()
Anam kemancıne özledim be onu burnumda tutuyor
![]()
Birde elti takıntılı natlus vardı![]()
Yok yavrum da kaybetmesin ben ikisini de yeterim![]()
Ya öyle de işte en çok 4. sezonda uyuz oluyorum ona. Sen git ruby nin sözünden çıkma Dean bi laf etti mi şüpheyle yaklaş![]()
onu diyorum işte bensiz tripsiz topikmi olur
gidiyorum o zaman![]()
Ya öyle de işte en çok 4. sezonda uyuz oluyorum ona. Sen git ruby nin sözünden çıkma Dean bi laf etti mi şüpheyle yaklaş![]()
gidiyorum o zaman![]()