• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Aman sallayın ya daha kaç sene yaşıcaz :ssz: olursa olur olmazsa olmaz yaş biraz daha geçince bu günleri çok arasınız :34:

ah ah yasamayan bılemez kuzum:ssz:
yaşımız küçük olsa belki bir nebze ma işte aileye karsı sorumluluk da ayrı mevzu mesela

ben kazanamayınca nasip değilmiş derim belki ama onlar bekliyor :ssz:

ahahah aynı ben:53:
valla ne zaman kıyamet kopacak dıye düşünür oldum bitse de gitsek diyorum artık :ssz:

Kendi adıma ot gibi yaşıyorum ya bibim hadi sınavları takmayayım diyorum e nevar elimde bi aile bi ne bileyim çoluk çocuk oda yok. Bakıyorsun işde yok.Felan filan işte ne bunalımına sayarsan say

Ha ölümlü dünya çok takmaya değer mi değmez.ama gelde anlat işte bunu :31:

Bu da benim aynısı işte. İkinci üyelikten banlanıcaz. :52:

Kendi adıma ot gibi yaşıyorum ya bibim hadi sınavları takmayayım diyorum e nevar elimde bi aile bi ne bileyim çoluk çocuk oda yok. Bakıyorsun işde yok.Felan filan işte ne bunalımına sayarsan say

Ha ölümlü dünya çok takmaya değer mi değmez.ama gelde anlat işte bunu :31:

Olmazsa eğer, hayatımın geri kalanında napıcamı bilmiyorum. :30: Başka bi planım yok ki. Hedefler listesi : işe gir
Bu kadar. :27:

Gidin sevişin bence en iyi depresyon ilacı ahahaha :60:

Kız saçmalama yahu baharda geldi mis gibi biraz kendinize vakit ayırın bu depresyondan kurtulursunuz yaz geldi yaz yihuuuu :27:

Sınav yaklaştı bize bahar da yok yaz da, sınavdan sonra inşallah. :27:

E herkes aynıymış o zaman hep beraber survivor a katılmayalım mı? :52:

ah ah yasamayan bılemez kuzum:ssz:
yaşımız küçük olsa belki bir nebze ma işte aileye karsı sorumluluk da ayrı mevzu mesela

ben kazanamayınca nasip değilmiş derim belki ama onlar bekliyor :ssz:

Çüş diyorum gençliğinize veriyorum :ssz: hele otuzu bi geçin çok pişman olucaksınız zamanın da ölmeyi deneyen biri tarafından test edip onaylanmıştır :27:

Çüş diyorum gençliğinize veriyorum :ssz: hele otuzu bi geçin çok pişman olucaksınız zamanın da ölmeyi deneyen biri tarafından test edip onaylanmıştır :27:

ben varya o kadar neşeli bir insandım ki bibi.
bir de böyle çok konusurdum arkadas ortamında hep ben konusurdum ne varsa:27:
şimdi görsen yani o ortama bile grmyorum böyle ununu elemiş elegini asmış nineler gibiyim :ssz:
gerçekten hayat şartları bu hale getirdi bizi.

daha beteri de vardır Allah esirgesin tabi.:31:

haklısınız canım Allah kimsenin emeğini boş döndürmesin.Emek hırsızlarını da bildiği gibi yapsın.Sabır canım.Olacak muhakkak.

aynen bazen bir kaos çıksa dünya karışsa günlük ya da gelecekle ilgili telaşlarımız bitse can derdine düşsek daha mutlu olacağım sanki:ssz::9:

Amin canım amin sağolasım

Bu da benim aynısı işte. İkinci üyelikten banlanıcaz. :52:

çektiğimiz sıkıntı aynı olunca bacım düşünceler fikirler zikirler hep aynı oluyor :1:

Gidin sevişin bence en iyi depresyon ilacı ahahaha :60:
Ahahah bibi teşhisi koydu tedaviyide buldu :60:

Back
X