• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ben varya o kadar neşeli bir insandım ki bibi.
bir de böyle çok konusurdum arkadas ortamında hep ben konusurdum ne varsa:27:
şimdi görsen yani o ortama bile grmyorum böyle ununu elemiş elegini asmış nineler gibiyim :ssz:
gerçekten hayat şartları bu hale getirdi bizi.

daha beteri de vardır Allah esirgesin tabi.:31:

Ay aynı ben ya. Millet kıyafet alışverişine gidiyor ben pijama alışverişine. :27:

adamı aguststan beri görmüyom diyom :52:
kızım biz depresif olmayalım da kim olsun ya :27:
ben görüyomda noluyo boşveeer :1:benimkide temmuzda istanbula göçecek ondan sonra artık 40 yılda bir görürüm favori şarkımız senede bir gün olur hrhalde:43:

ben varya o kadar neşeli bir insandım ki bibi.
bir de böyle çok konusurdum arkadas ortamında hep ben konusurdum ne varsa:27:
şimdi görsen yani o ortama bile grmyorum böyle ununu elemiş elegini asmış nineler gibiyim :ssz:
gerçekten hayat şartları bu hale getirdi bizi.

daha beteri de vardır Allah esirgesin tabi.:31:

Aynı şeyleri yaşıyoruz bende aynen öyleydim.Hayat dolu gülmeyi eğlenmeyi espriyi seven biriydim.
Şimdi arkadaşlarım ne yaptın atandın mı ya da ne zaman evleniyorsun gibi sorular soracak diye aramaya bile çekiniyorım.Kaldırmıyor bünyem artık

ben görüyomda noluyo boşveeer :1:benimkide temmuzda istanbula göçecek ondan sonra artık 40 yılda bir görürüm favori şarkımız senede bir gün olur hrhalde:43:

zor oluyor ama alısıyor ınsan
yani artık alısa alısa birden görüşünce de sanki hiç ayrılmamıssın gibi oluyor
garip :ssz:

Aynı şeyleri yaşıyoruz bende aynen öyleydim.Hayat dolu gülmeyi eğlenmeyi espriyi seven biriydim.
Şimdi arkadaşlarım ne yaptın atandın mı ya da ne zaman evleniyorsun gibi sorular soracak diye aramaya bile çekiniyorım.Kaldırmıyor bünyem artık
işin kötüsü arkadaşlarımın iş güç bebek evlilik haberlerini üst üste alıyorum dur ben bir kendimi asıp göçeyim en iyisi böyle anlatınca daha korkunç göründü hayatım gözüme yahu

senin sevgilin var mı canım hiç bahsetmedin heralde :44:

işin kötüsü arkadaşlarımın iş güç bebek evlilik haberlerini üst üste alıyorum dur ben bir kendimi asıp göçeyim en iyisi böyle anlatınca daha korkunç göründü hayatım gözüme yahu

Hiç deme :ssz: Baharla birlikte oha bu da mı nişanlanmış/evlenmiş sezonu açıldı :30::30:

bibi bu ortamı görünce kactı :52:

bünyesi kaldırmadı hatunun :27: gel gel daha konusmıcaz :27:

Aynen aynen.Artık benden küçüklerde evleniyor tam bir işkence öyle böyle değil :50: işlerini kurmuşlar evlenmişler felan diyorum nerede hata yapıyorum neden olmuyorçİş olmuyor eş olmuyor ay neyse darlandım yeminlen yazınca

senin sevgilin var mı canım hiç bahsetmedin heralde :44:

Var canım 4 yıllık oda benim gibi sınav köşelerinde sürünüyor.Kaç yerde torpillden göz göre göre kaldık geride.İşte böyle olunca hal evlenemiyoruzda.En sonunda sıkıntıdan birbirimizi yiyoruz.Sonuç bu.

Hiç deme :ssz: Baharla birlikte oha bu da mı nişanlanmış/evlenmiş sezonu açıldı :30::30:
arkadaşlarımın mutlulukları bana batmaya başladı ya.Kendimi suçlu hissediyorum sonrada böyle düşününce.Ne bilim geçen arkadaşım sözlenmiş resmen kıskandığımı fark ettim kızı.Daha bir yıldır çıkıyorlar diye hayıflandım artık kendime yabancılaştım:19:

Back
X