• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

öyle valla daha küçükken cocuklar strese giriyor
vebal işte kendilerinin pisliğini çocuklar cekiyor.

madem beceremiyorsun sınav hazırlamayı ne uğraşıyorsun

Ay gece gece sinirlerim zıpladı.Kolay mı yazık o sınav stersi kaldırılabilir bi şeymi.Ben tekrar kpss sınavının stresini nasıl çekeceğim derken.O çocuklar ne yapsın :47: öf neyse allah bildiği gibi yapsın bunları.Torpille adam gelirse böyle olur yapacağı işte

ne oldukları belli işte maalesef elimizden bir şeyde gelmiyor

Yatıyom be kanka,yazasım gelmedi.:27::27: Yarın 8 saat dersim va.:ssz: Mıncırdım hepinizi.:10:

iyi geceler kanka :38:

Bibibnin sonuya ne olmuş olaya fransiz değil bildiğin uzaylı kaldım :27::27: kendi yürütemiyormu soyunu :27: siz niye el attınız :27:

ahaah biz bibiye destek vermek için burdayız hacı:52: yoksa kendi gayet itinayla yürütür tabi :60:

çocuguna kendi soyadını verecekmiş :10:

Bibi hükümet gibi kadın valla,soyadını değil çocuğu kendi kendime yapıcam dese şaşırmam :27:

yanlız başıma çalışmalara başladım kızlar :60: :60:

ne oldukları belli işte maalesef elimizden bir şeyde gelmiyor

bade tatlım öğrencime sordum. gliss'in siyah olanının şampuan ve kremini kullanmış sadece. geçti dedi. onunda babasını bir arkadaşının tavsiyesiyle almış kızına. işe yaramış. bilemiyorum artık...

şşiiiiiii:20: sınavlardan giriyorsanız gene ben gidiyorum aaa ne oluyo be geyik topiğimi sınav topiğimi belli dil :63: :63:

hahah bibi :60: bu kadar sınavlı hatun varken mümkün mü sınavdan bahsetmemek.

Neyse sınav diyen benim bende gidiyorum zaten.

Size iyi güzel muhabbetler :54:

ya benı annemın avuc içinde egzama var vazelinle iyi oluyor sonra geri baslıyor
nasıl gececek :26:

ya benı annemın avuc içinde egzama var vazelinle iyi oluyor sonra geri baslıyor
nasıl gececek :26:

ayy rengina sana kesin şifa gibi bişey söyliycem anneminde elinde vardı, yarılır kanardı bazen şiddetlenince. hayatım dokrora gitmiş, doktor betnovate diye bir merhem yazmış, ellerini gece sıcak suyla yıka kurula merhemi sür, bi poşet geçirip yat demiş, 1 hafta her gece aynen tekrarlamış. sonuca kimse inanamadı. bir dahada çıkmadı, çok şükür.

Back
X