- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #5.181
Yawrum yarın sınavım var sabahtan o yüzden kaçıyorum erkenden![]()
iyi geceler stim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yawrum yarın sınavım var sabahtan o yüzden kaçıyorum erkenden![]()
Eldivensiz iş asla yapmasın.Kullandığı sıvı sabun şampuanları hep kaliteli alerji için hassas olsun canım.Başka çaresi yok.
doktor hindistan cevizli vazelin verdi o yumusatıyor bayagı
cok deterjan kullanmaktan mı ne oluyormus eller kuruya kuruya mı ne artık![]()
doktor hindistan cevizli vazelin verdi o yumusatıyor bayagı
cok deterjan kullanmaktan mı ne oluyormus eller kuruya kuruya mı ne artık![]()
kzum verdı doktor ama geri baslıyor hep :26:Canım ben doktorun yazdığı kremi kullandım kortizonlu bugün 3. günüm cildi maşallah pürüzsüz şu anda.
ayy rengina sana kesin şifa gibi bişey söyliycem anneminde elinde vardı, yarılır kanardı bazen şiddetlenince. hayatım dokrora gitmiş, doktor betnovate diye bir merhem yazmış, ellerini gece sıcak suyla yıka kurula merhemi sür, bi poşet geçirip yat demiş, 1 hafta her gece aynen tekrarlamış. sonuca kimse inanamadı. bir dahada çıkmadı, çok şükür.
İlacı araştırdım şimdi bu duruma çok uygun.
kzum verdı doktor ama geri baslıyor hep :26:
aaa ciddi mi ama şimdi o bi ilaç doktor tavsiyesiz kullanmayalım:26:
geçiriyorsa ne güzel ya
annem hep eldivenle iş yapıyor artık![]()
eldiven cıkarmıyor ki artık mecburenEldivensiz iş asla yapmasın.Kullandığı sıvı sabun şampuanları hep kaliteli alerji için hassas olsun canım.Başka çaresi yok.
bide alanyada yaşıyorken bi kız vardı elleri bayağı kötüydü ama deniz suyu çok iyi gelmişti ona sonra ne oldu bilmiyorum :26: tabi akdenizin suyu çok aşırı tuzlu ve farklı başka denizde düzelirmi bilmem![]()
kzum verdı doktor ama geri baslıyor hep :26:
aaa ciddi mi ama şimdi o bi ilaç doktor tavsiyesiz kullanmayalım:26:
geçiriyorsa ne güzel ya
annem hep eldivenle iş yapıyor artık![]()
benim annemin elinin üstünde de vardı, çok fenaydı, yazık ya aklıma geldi bak şimdi... neyse kuzum yine bi sor şuan biçok şeye o merhemi kullanıyo, reçetesi satılıyordur sanırım. zararlı olacağını sanmıyorum ama bak aklında bulunsun. yazdırın ilacı
eldiven cıkarmıyor ki artık mecburen
ya annemın elleri böyle cok iş yapmaktan oldu sürekli orayı siler burayı yıkar
bir de bizim ailecek cildimiz kuru ben çok iş yapmadıgım halde ellerimin içi pul pul oluyor bazen.
tuzlu su daha cok kurutmaz mı kız:26:
recetesiz de satılıyorsa ben de arastırayım alalım ya madem geciriyorsa.
çok üzülüyorum anneme yani![]()
tamam canım ben bunu yarın söyleyecegım anneme inşallah sağolasınal al şifa olsun İnşallah, ama dediğim gibi kullansın annen, gece yatmadan önce çok sıcak suda elini biraz bekletsin, yumuasın eli, sonra merhem, sonra poştle bağlayıp yatsın.. annem böyle yapmış. ben küçüktüm hatırlıyorum, birdahada çıkmadı sonra..
ama onu tuzlu su diye düşünmiceksin canım deniz başka bişey :26:
şu gökhan türkmen çok tatlı değilmi ya esmer erkekte hiç sevmem ama![]()
romantik erkek seviyosun demekki, ondan tatlı geliyodur. tatlı değil yoksa![]()
bu ne bohem tarzı mı![]()