Kaldığımız yerden devam :)

belkide... bide evliler derya, ayy ne evleniceniz, hayat size güzel.... peeeehhh tekrar bekar olsalar böyle demezler :35:

valla şu kimi evlilerin kaprisi de hiç çekilmiyor ne yapacaksınız evliliği bekarlıgın keyfini çıkarın bilmem ne
ya bunu diyenler bir de daha dün evlenmek için can atanlar yani:27:hadi ordan diyesim geliyor:51:

yani bana zor gelıyor mesela o ailelerin içine girmek düğün falan bu yönden zor geliyor.
o yasadıgı gectıgı için kolay görünmüştür

bana da aile olayı zor geliyo ya anne baba falan yeni bir aileye girmek :( ertelemek istiyorum böyle çok ttlyız :27:

valla şu kimi evlilerin kaprisi de hiç çekilmiyor ne yapacaksınız evliliği bekarlıgın keyfini çıkarın bilmem ne
ya bunu diyenler bir de daha dün evlenmek için can atanlar yani:27:hadi ordan diyesim geliyor:51:

bu aslında evliliğin çok da matah olmadığını gösteriyor. tüm evliler bekarlara aynı cümleyi kuruyor çünkü...

Düğün değil de şu ev döşeme, alışveriş bohçalar ailece gidip gelmeler darlıyor beni ben kaçıp evlencem :52:

hemde nasıl. hele şu kanun teklifleri anayasa değişiklikleri :25: yok toplantı yeter sayısı yok salt çoğunluk yok üye tam sayının bilmem kaçta kaçı :30:

Onları en son ezberlicez artık son hafta. Bir de meclis tv izlemek çok faydalı oluyor tavsiye ederim. Hem gülersin arada. :1:

Back
X