- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #5.441
e yani o zaman öyle demesinlerdemek bekarlıklarıda çok matah değilmiş![]()

sen hele evlende yollar aşılır:123: sen benimkine gelmicen miğğğ
![]()
hacı nasip olursa neden olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e yani o zaman öyle demesinlerdemek bekarlıklarıda çok matah değilmiş![]()
sen hele evlende yollar aşılır:123: sen benimkine gelmicen miğğğ
![]()
Eğlenmeyi bende severim düğünde pek eğlenebileceğimi düşünmüyorum kasıntı benim için
ben seviyorum böyle kalablıgı eglenmeyi falan ama
2 senedir evde kpss calısmaktan içim geçti o ayrı![]()
İtalyanların bi numarası yok ben sana diyim. Yakışıklı olanları çapkın, çapkın olmayanları çirkin. Fransıza lafım yok ama.![]()
Onları en son ezberlicez artık son hafta. Bir de meclis tv izlemek çok faydalı oluyor tavsiye ederim. Hem gülersin arada.![]()
Eğlenmeyi bende severim düğünde pek eğlenebileceğimi düşünmüyorum kasıntı benim için
kesin bilgi mi?
bibi izmirde canım![]()
kesin bilgi mi?
arada bakıyorum da uzun uzun metinleri beni geriyo oku oku bitmiyo![]()
![]()
Maalesef bizde bundan var.![]()
Hiç beğenmedim![]()
Acı gerçekler.Karşılıklı olursa sıkıntı yok da hep kadın hep kadın. Ay niye evlenmek istemediğimi hatırladım tekrar iyi oldu.
![]()
Bizim ülkemizde karşıklı olması zorbi ara bende evlilik dedikleri zaman gönüllü hizmetçilik diyordum gençlik işte
![]()
resmen şu şehirde en sosyal ortamım dersane o da kasıntı(( yeni şehire alışmak çok zor be üniversite olsa neyse iki laf edecek biri olmuyo burda laflıyoz bari
Öyle ama, en medeni olduğunu iddia eden bile 1. yıldan sonra bacakları uzatıp hizmet beklemeye başlıyor. Yapmayınca kötü oluyorsun sanki senin asli vazifen buymuş gibi![]()
sen neden üzgünüm canım hep :26: sevgilin vardı galiba sorunlar mı var?:44:
Tamam ya evlenmiyom ben![]()